SCANDALOS! Homosexualul activist Bucurenci Dragoș declară că scopul urmărit de comunitatea LGBT din România este adopția de copii, după ce va fi recunoscut parteneriatul civil

Image result for dragos bucurenci scandal

O primă emisiune despre REFERENDUM, după ce a fost stabilită data organizării pe 6 și 7 octombrie 2018, a avut loc aseară la postul realitatea tv, în cadrul emisiunii Jocuri de putere, moderată de Rareș Bogdan.

Trecând peste faptul că invitații pro-referendum au fost, cu acceptul moderatorului, pe tot parcursul emisiunii întrerupți în discurs, jigniți (chiar pe singura doamnă din platou) și luați peste picior de către noile portavoci ale comunității LGBT, cel mai scandalos este faptul că homosexualul public declarat, Bucurenci Dragoș, a afirmat cu tupeul și nesimțirea ce caracterizează acest soi de comunitate, că adopția de copii este următoarea țintă a membrilor LGBT, imediat ce parteneriatul civil va fi adoptat. Mai precis, într-o dispută cu Mihail Neamțu, vroia să-i smulgă o declarație de susținere a parteneriatului civil, care “în primă fază nu va include adopția de copii”. Așadar, gura păcătosului adevăr grăiește, căci ne dezvăluie că există mai multe faze, odată ce parteneriatul civil va fi legiferat, următoarea fiind adopția de copii.

Apoi în altă discuție cu dna avocat Ana-Corina Săcrieru, la dezvăluirea faptului că în toate țările unde a fost adoptat parteneriatul civil, după 2-3 ani a fost legiferată și adopția de copii de către cuplurile gay, pentru a nu fi discriminate în comparație cu cele heterosexuale, homosexualul Bucurenci s-a arătat stupefiat că de ce nu e normal să fie așa: “Și știți de ce?”, întreabă el. Prin urmare, în gândirea lor bolnavă, cei din comunitatea LGBT cred că e un curs firesc al dobândirii de drepturi, dar nu spun că vor ceea ce generează societatea sănătoasă și normală, anume cuplurile heterosexuale care dau naștere la copii. Adică vor ceva anormal, rezultat din ceva normal. Pai nu asa, tovarăși.  Vreți copii, atunci prestați până rămâne “partenera” voastră gravidă. Nu furați copiii, ca să le suciți mințile cu ideologia voastră bolnavă.

După momentul REFERENDUMULUI, următoare luptă este să nu permitem așa-numitul parteneriat civil, care din punct de vedere creștin, nu este altceva decât curvie legiferată.

Deja ALDE condus de Tăriceanu, dar și Dragnea în unele declarații mai vechi, au adus în discuție această anomalie, parteneriatul civil, care nu se justifică, întrucât drepturile de moștenire, sprijin în caz de boală etc. pot fi obținute, notarial, de către acele cupluri ce le consideră necesare. Invocarea acestor motive nu este decât o manipulare grosolană a sensibilității oamenilor, ca și clipurile de boicotare a referendumului ce uzează cuvântul sfânt iubire, de parcă manifestarea unei nevoi bolnăvicioase ar avea vreo legătură cu Dumnezeu, căci asta înseamnă iubire. Dar în acest sens sunt mai multe de zis, căci Sfânta Scriptură este cât se poate de clară în ce privește păcatul sodomiei.

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Scuze dar nu este vorba de "nevoi" - fie si bolnavicioase,
    Este vorba de fapte impotriva firii pentru care exista o singura explicatie - ascultare de Satana.
    Pervertirea sexuala nu e posibila fara pervertirea mentala.
    Actionand asupra "mesajului" si incurajand desfranarea se obtine cedarea, apare curiozitatea si - cu toata scarba - se pervertesc reactiile psiho-afective de la greata la emotie confuza si la "linistire" = amortirea/paralizarea bunului-simt .... ajungandu-se la auto-inselarea ca este "placere".

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Îi iubesc și pe homosexuali, dar, tocmai de aceea,
    voi vota PENTRU FAMILIA TRADITIONALĂ la referendum,
    adică: DA!

    Hristos ne spune:
    „Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” și „În numele Meu, demoni vor izgoni”.
    Hristos este Fiul Lui Dumnezeu, Dumnezeu-om, Una dintre Persoanele Sfintei Treimi, iar sfinții care urmează Lui, prin fapte mai presus de fire, ne arată, până în zilele noastre, adevărul cuvintelor Lui. O astfel de faptă minunată, a unui Nebun intru Hristos s-a petrecut în zilele noastre și este relatată de un fost homosexual, Constantin, care îl invită pe Iannis acasă la el deoarece îl deranja din practicarea păcatelor:
    „Ca să nu mai lungesc vorba, m-am hotărât să-l invit pe Iannis-nebunul acasă la mine…
    De îndată ce i-am deschis, a spus:
    -Binecuvântat să fii, Constantine, în veacul de acum și în cel ce va să fie!
    Pentru prima dată auzeam un asemenea salut, însă tot pentru prima dată l-am auzit vorbind și pe demonul care se cuibărise înlăuntrul meu:
    -Ai venit și aici în casa mea, nebunule, ca să mă alungi? Nu sunt singur, ci am împreună cu mine trei sute șaizeci și cinci de prieteni. Eu nu am să plec. Pleacă tu, pentru că altfel am să te omor!
    Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce și a spus:
    -În numele Sfintei Treimi celei de o ființă…
    Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru că am leșinat. Când mi-am venit în sine, l-am văzut pe Iannis cum mă privea zâmbind. Simțeam o mare bucurie că se află acolo, însă nu puteam să-mi dau seama din ce pricină…
    … Eu socoteam povești tot ceea ce se spunea despre demoni. Credeam că sunt născociri ale preoților și ale religiei, ca să sperie lumea și să câștige ușor bani, să poată duce un trai mai bun, să se îmbogățească și ale asemenea. Și iată că acum eram martor al lucrării lor ucigașe asupra omului…” (Fragment din „Iannis cel nebun pentru Hristos)
    Din acest fragment putem vedea clar realitatea vie a existentei vieții duhovnicești, sfințenia si păcatul, îndumnezeirea unui om și demonizarea celuilalt. Nu există loc de interpretare. Iar asemenea întâmplări întâlnim cu miile in viețile tuturor sfinților contemporani cât și a celor din vechime, trebuie doar să căutam, să dorim a le afla și citi, să fim precum albinele care caută flori binemirositoare, nu precum muștele care caută murdăria. Fiecare are liberul arbitru, așa a lăsat Dumnezeu.
    Daca îl iubim pe aproapele NU ii îndreptățim păcatul, NU îl mințim că starea în care se află este una bună și o încurajam prin a o legaliza, ci spunem lucrurilor pe nume pentru a căuta leac: homosexualitatea (si nu numai) este o patimă, un păcat, tocmai de aceea voi vota DA la referendum.
    Hristos ne spune:
    „Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.
    Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala. "
    Adesea mă gândesc cu durere la „formatorii de opinie” ai zilelor noastre, jurnaliști si oameni de cultura, care pe de o parte susțin și încurajează în permanența păcatul, răul, fără a căuta la efectele faptelor lor, iar pe cealaltă parte se arată oripilați de ceea ce se întâmplă în societate, ca și cum ei și trusturile lor de presa, ar duce o permanentă luptă de partea binelui. Mă feresc să ii judec ca fiind ipocriți sau rău intenționați de aceea prefer să îi scuz, pentru că mulți dintre ei sunt morți, morți duhovnicește, chiar dacă le merge numele ca trăiesc, fricoși vrednici de plâns. Concret, dacă televiziunea ta arată ca un bordel, iar pagina de net a trustului media ca o anexa la Kama Sutra, cum poți să fii pentru a te arăta oripilat de violurile în grup cu minori? Cum poți fi să promovezi distracția, beția, deseori la știri, ca recompensa maximală cu orice ocazie, apoi să te miri de numărul mare de come alcoolice, indigestii și capete sparte? Te mai poți numi român atunci când zeci de ani ai prezentat privatizarea ca fiind chintesența economiei, singura cale spre năzuința suprema a integrării tarii noastre profund in UE, iar apoi dai de ceasul morții că nu mai avem nici măcar pământuri și nici resursele din subsoluri? Dacă pentru orice necesitate promovezi ca primă soluție creditul bancar, cum poți sa te arăți scandalizat de numărul mare al creditelor neperformante, al românilor scoși afară din case, pe de o parte, dar și a profitului uriaș al băncilor, unul din cele mai mari din U.E.? Dacă grupul tău de presa prezintă munca, mai ales cea de la țară, ca fiind o corvoadă, iar banii ca fiind unicul și supremul tel, ce inima poți avea să dai vina pe alții pentru cei 4 milioane de români plecați în bejenie? Cum iți mai poți privi în ochi proprii copii, când tu închizi ochii la suferința provocată milioanelor de copii prin vaccinuri și treci sub tăcere acest lucru din frică și din interes personal? Ești sigur că te mai poți numi om atunci când susții că ghemul de celule din pântecele femeii, care se hrănește și creste, deci este viu după definiție, sânge din sângele lui și al ei, poate fi smuls (chiuretat, avortat) precum o tumoră și aruncat spre incinerare în virtutea dreptului de autodeterminare al femeii, și apoi să te plângi de nivelul natalității și despre declinul demografic național? În ce hal ai ajuns să promovezi ideea că familia reprezintă o corvoadă, o piedică spre o carieră de succes fără ca tu însuţi să fi simțit îmbrățișarea unei soții și a propriilor tăi copii, să știi cum e aceasta, pentru că ai fost prea ocupat, egoist sau fricos pentru a-ți întemeia o familie? Pentru ce toate acestea?
    Oare cui slujești daca e clar că ceea ce faci e după un plan bine ticluit și care nu e al tău și nu e nici spre binele neamului tău, nu e nici o coincidență că faptele de acum au fost descrise în 1953 de Bertrand Russell in Impactul științei în societate, 1953: “Cred că subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului… Deși acestea vor fi studiate în sistemul de educație, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populația nu va cunoaște felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generații de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populație în mod eficient si sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliție…
    Propaganda educațională, cu ajutorul guvernului, va putea să obțină rezultate într-o singură generație.
    Exista însă două puternice forțe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul… O societate științifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial.“
    Iar din protocoalele „înțelepților” sionului aflăm printre altele că „Trebuie mai degrabă sa dezarmăm astăzi popoarele decât să le împingem la război, să le deșteptăm patimile fierbinți și să le canalizăm în folosul nostru decât să le liniștim; mai degrabă este necesar să punem stăpânire pe ideile lor și să le răstălmăcim decât să ne prefacem că nu le luam în seamă.
    Ținta de căpetenie a acțiunilor noastre este sa slăbim spiritul public al creștinilor prin critică, sa-i facem să-și piardă obiceiul de a cugeta adânc, deoarece gândirea profundă dă naștere împotrivirii față de noi. Să obosim, din contră, puterile gândului în vane hărțuieli oratorice.
    ...
    Pentru a dezbina și a câștiga opinia publică, trebuie să o buimăcim răspândind din diferite părți și vreme îndelungată atâtea păreri care se bat cap în cap, încât creștinii vor sfârși prin a se pierde în labirintul acesta și vor sfârși prin a considera că este mult mai bine să nu ai nici o părere în politică. Vor recunoaște în final ca acestea sunt fapte care nu privesc deloc societatea și că ele nu sunt menite a fi cunoscute decât de acela care o conduce. Acesta este primul secret.
    Al doilea secret, necesar pentru a guverna cu succes prin dezbinare, constă în a înmulți în așa fel greșelile poporului, apoi obiceiurile rele, patimile și regulile vieții în comun, încât nimeni să nu mai fie în stare să se descurce acest haos și oamenii să ajungă să nu se mai înțeleagă unii cu alții. Această tactică va mai avea ca urmare răspândirea discordiei în toate partidele, risipirea în direcții divergente a tuturor forțelor colective care nu vor încă să ni se supună. Ea va descuraja de asemenea orice inițiativa personala oricât de geniala și va fi mai puternica decât milioane de oameni printre care a împrăștiat suspiciunea și neînțelegerea. Trebuie să îndrumăm permanent educația societăților creștine în așa fel încât mâinile lor să cadă în jos obosite, într-o neputință deznădăjduită, în fața oricărui lucru care va cere inițiativa, perseverență și voință.
    ...
    Ce rol joaca astăzi presa? Ea servește adeseori la ațâțarea patimilor și la întreținerea egoismelor de partid. Ea este plină de deșertăciune, nedreptăți și minciuni, iar cea mai mare parte a oamenilor nu-i înțeleg deloc menirea. Noi mai întâi o vom subjuga și îi vom pune opreliști puternice, iar apoi vom face la fel si cu celelalte lucrări tipărite, căci la ce ne-ar servi subjugarea presei, dacă nu ne vom pune la adăpost și de focul ațâțător al broșurii și al cărții? Vom transforma publicitatea, care ne costă astăzi foarte scump, deoarece numai prin ea putem cenzura ceea ce se scrie în ziare, într-un izvor de venit pentru Statul nostru. ... Nevoia pâinii zilnice îi face pe creștini să tacă și să fie servitorii noștri umili. Agenții noștri din presă vor discuta, la porunca noastră, măsurile și schimbările pe care ne-ar fi cam greu să le dăm publicității dintr-odată, pe neașteptate.”

    Pentru „formatorii de opinie” ai zilelor noastre, jurnaliști și oameni de cultură, doua replici din filmele noastre despre domnitorii cei vrednici, vin ca o mânușa: "I-ați asmuțit pe unii împotriva altora , i-ați îndemnat să caute peste hotare ajutorul atât de scump plătit al străinilor , asta a ajuns tara de pe urma dezbinărilor voastre smintite"
    „Un singur lucru vă cer: Voi ați adus țara acolo unde este. Voi s-o duceți unde se cuvine să fie!” dar cum va pătrunde acest cuvânt in inimile voastre cele împietrite? Vrednici de plâns suntem cu toții!

    „Ne întâlnim in prezent cu... viitorul trecutului.” Spune Părintele Arsenie Boca. Vine referendumul și încurajezi la boicotarea lui... peste câțiva ani ce vei spune atunci când copii vor fi smulși din familii pentru a avea „prospături” forma de „familie” pe care o susții tu astăzi. Sau atunci când copilul sau nepotul tău se va casatori cu cineva care are „doua mame” sau „doi tați”?!? Care va fi cuscrul și care cuscra?!?

    Cuvântul Lui Dumnezeu ne spune: „Iar partea celor fricoși şi necredincioși și spurcați şi ucigași şi desfrânați și fermecători și închinători de idoli și a tuturor celor mincinoși este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua.” și „Atunci vor răspunde şi ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniță și nu Ţi-am slujit?; El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu ați făcut unuia dintre acești prea mici, nici Mie nu Mi-ați făcut.; Și vor merge aceștia la osândă veșnică, iar drepții la viață veșnică.” Cu ce plată te aștepți să fii răsplătit dacă tu NU faci fapte din frica sau din interes material? Tăcerea ta nu poate însemna decât frică, lașitate, trădare a neamului tău. Vom da seama și pentru faptele pe care le-am fi putut face dar nu le-am făcut. Iar iadul nu e o ficțiune, sunt oameni care din rânduiala Lui Dumnezeu au fost acolo si au dat mărturii vrednice de crezare, căutați.

    Profeția lui Mitar Tarabic adeverita pana in zilele noastre ne spune: „...Un mire își va lua mireasă fără să fie sigur că e femeie din naștere. Se vor naște din ce în ce mai mulți copii care nu vor ști cine le sunt tații... Cu cât oamenii vor cunoaște mai multe, cu atât va fi mai puțină dragoste între ei. Ura dintre ei va fi atât de mare încât le va păsa mai mult de micile lor mașinării, decât de rudele şi prietenii lor iubiți. Oamenii vor avea mai multă încredere în micile lor mașinării care le vor fura libertatea, decât în frații şi vecinii cu care se înconjoară.” Vedem sub ochii noștri cum oamenii cred mai mult Facebook-ului decât învățămintelor părintești și petrec mai multă vreme pe ecrane decât cu familia și prietenii, vedem cum ura, invidia, calomnia, judecata aproapelui sunt promovate prin televiziuni și radiouri. Oare ce iți mai trebuie frate române să te trezești?!?!
    Sfântul Ioan Hrisostom ne spune: „Sodomitenii se considera mai rău decât ucigașii, fiindcă e cu mult mai bine de a muri, decât a trăi în halul acesta. Ucigașii despart sufletul de trup, dar aceștia, împreună cu trupul ucid și sufletul. Orice fel de păcat nu se poate compara cu aceasta grozavă nelegiuire și dacă, cei ce pătimesc de aceasta boala ar simți grozăvia acestei pofte păcătoase, ar prefera ca mai bine sa moară de o mie de ori, decât să facă aceste păcate…” Cutremurător și dureros lucru! Aflăm din Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel că păcatul sodomiei nu înseamnă nimic altceva decât lepădarea oamenilor de către Dumnezeu după poftele inimilor lor:
    15. Astfel, cât despre mine, sunt bucuros să vă vestesc Evanghelia şi vouă, celor din Roma.
    16. Căci nu mă rușinez de Evanghelia lui Hristos, pentru că este putere a lui Dumnezeu spre mântuirea a tot celui care crede, iudeului întâi, şi elinului.
    17. Căci dreptatea lui Dumnezeu se descoperă în ea din credință spre credință, precum este scris: "Iar dreptul din credință va fi viu".
    18. Căci mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer peste toată fărădelegea şi peste toată nedreptatea oamenilor care țin nedreptatea drept adevăr.
    19. Pentru că ceea ce se poate cunoaște despre Dumnezeu este cunoscut de către ei; fiindcă Dumnezeu le-a arătat lor.
    20. Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înţelegându-se din făpturi, adică veşnica Lui putere şi dumnezeire, așa ca ei să fie fără cuvânt de apărare,
    21. Pentru că, cunoscând pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au mulțumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor și inima lor cea nesocotită s-a întunecat.
    22. Zicând că sunt înțelepți, au ajuns nebuni.
    23. Și au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
    24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăției, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
    25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
    26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
    27. Asemenea și bărbații lăsând rânduiala cea după fire a pârții femeiești, s-au aprins în pofta lor unii pentru alții, bărbați cu bărbați, săvârșind rușinea și luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
    28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoștință, așa și Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
    29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înșelăciune, de purtări rele, bârfitori,
    30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeți, trufași, lăudăroși, născocitori de rele, nesupuși părinților,
    31. Neînțelepți, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
    32. Aceștia, deși au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviințează celor care le fac.

    O persoana apropiată a văzut într-un spital de boli rare, pe o perioada de mai mulți ani, o statistică trecuta sub tăcere, undeva în occidentul cu o lunga tradiție gay, acolo unde adesea se vine la spital cu „partenerul de același sex”, nu cu mama, tata sau soțul, soția. Nici unul din bolnavii cu „parteneri de același sex” nu se mai vindecă, cu toata tehnologia și medicamentele posibile. Niciunul! Ce poate însemna aceasta decât lipsa energiilor divine care pot vindeca, și chiar vindecă orice boala atunci când ne raportam așa cum se cuvine fata de Dumnezeu și învățătura Sa? De cealaltă parte, în Ortodoxie, minunile știute și consemnate sunt nenumărate, până în zilele noastre, chiar și fără medicație acolo unde binevoiește Dumnezeu la mijlocirea Maicii Domnului și a Sfințiilor Săi.
    Prin absurd, dacă ar exista o „societate gay” de sine stătătoare, închisă, aceasta este condamnată extincție deoarece nu se poate perpetua, e la fel de firească precum fecundarea materiei fecale cu un spermatozoid sau a ovulului cu saliva. Va rog sa mă iertați pentru terminologia detaliată dar poate așa își vor da seama cei mai mulți în ce bezna a minții se află. În consecință ei au nevoie de noi adepți care doresc să îi formeze încă de pe băncile grădinițelor așa cum deja se întâmpla în multiubitul occident, nu e greu de aflat. Dar „au nevoie” și de copii pe care nu îi pot avea, de aceea trebuie să îi smulgă din cele firești și să-i „înfieze”, așa cum au pățit-o și copii românului Florin Barbu sau micuța Elsie smulsă de lângă mama și bunica naturală, adoptată la vârsta de zece luni și ucisă de unul „soții” noii „familii” la doar 18 luni, având multiple traume dobândite pe toata durata șederii în „familia” gay Scully-Hicksambele, ambele fapte s-au petrecut în Anglia. Mai multe despre Anglia, un „model” occidental, găsiți daca veți cauta pe Google după „Iadul din Marea Britanie, dincolo de perspectivele ce atrag imigranții”.
    Știm că parteneriatele civile între persoanele de același sex, au fost urmate, în țările în care s-au adoptat, de legalizarea căsătoriilor și mai apoi de legalizarea adopțiilor de copii. Am văzut la începutul acestui articol cine-i posedă și mână în luptă, de aceea pe lângă participarea la vot, să facem, pe cât putem, post și rugăciune. Și pentru astfel de păcătoși s-a răstignit Hristos și îi așteaptă să facă pocăință, în primul rând prin lăsarea păcatului și mărturisirea sinceră în cadrul Tainei Spovedaniei. Și de noi depinde să facă această schimbare în bine, spunând NU păcatului și DA la referendum!
    "O viată avem români...și-o cinste ! Deșteptați-vă că am dormit destul !" (Mihai Viteazul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*