În urma terorii din ultimele săptămâni de la schitul Rădeni, omul care vindea lumânări s-a mâhnit într-atât de mult văzând teroarea cu care starețul de la Petru Vodă și exarhul Nichifor Horia îl amenințau pe părintele Pamvo, încât inima i-a cedat și a făcut infarct. Astăzi a fost înmormântat. Mulți îi acuză pe cei doi ca fiind responsabili pentru moartea acestui om ce ținea mult la acel schit, fiind un om de nădejde al părintelui Pamvo.

Apoi, Părintele Simeon Zaharia, în urma interviului dat ierom. Tihon a fost izolat și nu mai are voie să primească nicio persoană. Totul s-a decis sâmbătă dimineață, când ereziarhul Teofan a convocat la măn. Sihăstria pe caralii Haritont și Nichifor, achetându-l în consistoriu (sinedriu) pe Preacuviosul Părinte Simeon.

Din surse apropiate am aflat că și ierom. Tihon este adus într-o stare ce-i primejduiește sănătatea, având mai multe afecțiuni, riscând chiar un atac cerebral, Doamne ferește! Dar, cum am mai spus, acesta este duhul ce-l stăpânește pe acest stărețoi, care știe să amenințe foarte parșiv, încât să cedezi psihic. A reușit acest lucru cu toată obștea, încât nu mai mișcă unul în front… cu excepțiile deja cunoscute.

OPRIȚI-VĂ UCIGAȘILOR DE SUFLETE! OPRIȚI TEROAREA ECUMENISTĂ!