PROTEST DE SUSȚINERE PENTRU FLORIN BARBU ȘI COPIII LUI, luni 30 mai, ora 14:00, la Ministerul de Externe

a144

Ne pasă de un român care e gata să moară pentru copiii lui? Fiecărui român trebuie să-i pese! Fiecărui ortodox, mai ales!

Fiecare dintre noi am putea trece printr-o situație dificilă în viață și daca nu am sărit pentru altul, pentru noi cine va sări?

Cine vrea sa fie alaturi de Florin Barbu, romanul aflat in greva foamei la Strasbourg deoarece i ,,s-au furat” copiii in Anglia pentru a fi dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali?

Luni, ora 14.00 putem merge impreuna sa ne aratam compasiunea si faptul ca il sustinem pe Florin, putem depune cate un memoriu la Ministerul Afacerilor Externe, Guvern si Ambasada Marii Britanii.

Sunt copiii noştri, în fapt, copiii unui popor ce nu mai are visuri acum. Nu mai are niciun vis.
Sunt copiii noştri, viitorul României din ce în ce mai fără viitor!

Nu este normal ca numai un părinte să se jertfească pentru copiii săi. Atunci când avem un preşedinte, un guvern şi, chiar un parlament!

Copiii noştri nu sunt de vânzare!

Asadar, ne vedem luni la ora 14.00 in fata Ministerului Afacerilor Externe, inarmati cu sfinte icoane si cruci pentru a-l sustine pe Florin.

Adresele instituțiilor:

Ministerul Afacerilor Externe – Aleea Alexandru nr. 31, București  (pe B-ul Aviatorilor, pe partea dreaptă -spre est, un pic mai la nord de Piața Victoriei)

Guvernul Romaniei – Piața Victoriei nr. 1

Ambasada Marii Britanii – Strada Jules Michelet nr. 24 (putin mai la sud de Piața Romană)

10615431_10204583354171923_7319421974593815568_n

Citiți și: SĂ NE RUGĂM pentru Florin Barbu și copiii lui! PSALMUL 84 de mai multe ori pe zi, până își va recăpăta copiii

| Daniel Vla

2 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  SFATUL MEU ; AM AJUNS NU DE MULT TIMP IN ANGLIA TOTUL BINE SI FRUMOS PANA AICI APOI CA SA POT LUCRA AM FOST SI MI-AM FACUT INSURACE NUMBER (COD UNIC DE IDENTIFICARE ),, TIP CNP'' LASAND LA O PARTE CA IN TRECUT AM AVUT TOATE ACTELE BIOMETRICE SI LE-AM DAT FOC.DE IDIOT CE SUNT (SLAB IN CREDINTA) AM TRECUT LA URMATORUL NIVEL .M-AM ANGAJAT LA O FIRMA UNDE INTRAREA IN INTERIORUL DEPOZITULUI SE FACE PE BAZA AMPRENTEI DEGETULUI ORI DE LA MANA STANGA ORI DE LA MANA DREAPTA.SEFI MAI MARI (ASA NUMITI TEAM LIDERI ) AM VAZUT CA EI NU-SI FOLOSEAU DEGETUL CI MANA CA SA DESCHIDA USA DE ACCES SEMN CA AVEAU MICROCIP IMPLANTAT.CINE SE MAI INDOIESTE CA NU TRAIM VREMURILE DE PE URMA AI RECOMAND SA SE TREZEASCA,

  CREDETI-MA CE AM VAZUT AICI MA LASAT MASCA !!! AI ROG PE TOTI CEI CARE DORESC SA PARASEASCA ROMANIA PENTRU O VIATA MAI BUNA SA NU O FACA.SINGURUL LUCRU CARE TREBUIE PARASIT ESTE PACATUL.

  IN EUROPA A MURIT NOTIUNEA DE PACAT IAR DACA A MURIT NOTIUNEA DE PACAT PENTRU EI A ,,MURIT SI DUMNEZEU''.EUROPA LA RASTIGNIT DIN NOU PE DUMNEZEU.

  LESBI,GAY,(DROGAT ,FUMAT DE LA VARSTA DE 7 ANI ) SUNT LUCRURI NORMALE PENTRU MENTALITATEA LOR (NU TREBUIE JUDECATI) AU FOST EDUCATI DE CATRE SISTEM DE CATRE MASS MEDIA EXACT CUM VOR SA NE EDUCE SI PE NOI SA NE FACA SA CEDAM IN FATA TAVALUGULUI SATANIC.

  SFATUL MEU; NU PARASITI ROMANIA SA NU-L PARASITI PE DUMNEZEU ! AMIN !

 2. valentindortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  gata, e prea mult, trebuie oprit postul negru, sau greva foamei şi mers pe calea credinţei, o mânăstire de la noi, bună, cu credinţă, cu linişte, unde sunt nişte duhovnici deosebiţi pot face diferenţa.
  Doamne Ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*