Ticăloși fără glorie, trădători fără principii – Părinții degenerați ai PSD-ului!

Conducatorii de astazi ai Romaniei nu au nici o legitimitate pentru ca in 1989 a fost de fapt o lovitura de stat. Cei care conduc astazi Romania sunt copiii si nepotii tortionarilor comunisti, ai sovieticilor sau alogenilor veniti calare pe tancurile sovietice. Priviti parintii degenerati, fondatorii FSN-ului, numai tradatori de tara, unul mai mare decat celalalt.

Nu va puteti explica dezastrul in care se gaseste astazi Romania? Priviti atent la imaginea de mai sus si veti gasi raspunsuri la cateva dintre cauzele care au dus la distrugerea sistematica si intitutionalizata a Romaniei! Partidele care isi au originea in FSN (un avatar al fostului PCR), PSD-ul si PDL-ul, nu sunt de condamnat doar pentru ca sunt continuatorii comunismului ci si ca isi au originile intr-o entitate conceputa de catre niste tradatori de tara!

Indiferent cat de mult l-ai fi urat pe mafiotul de Traian Basescu, fiind justificata de altfel aceasta ura, cum poti insa sa-l suporti pe un tradator de tara ca Ion Marcel Ilici liescu Ivanovici, pe un Petre Roman Neulander sau un Saul Bruckner alias Silviu Brucan? Oare nu este timpul sa spunem ca trebuie indepartati din viata politica si nu numai, toti tradatorii neamului romanesc?

1) Nicolae Militaru – a fost trecut in rezerva de catre Ceausescu, suspectat fiind de a fi membru GRU. Pana si lui Nicolae Ceausescu i-a fost frica sa faca ceva mai mult impotriva lui Nicolae Militaru decat trecerea acestuia in rezerva si supravegherea stricta de catre serviciile de securitate.

Nicolae Militaru se face vinovat de diversiunile in care au murit destui de multi oameni la asa zisa revolutie din decembrie 1989, diversiuni care seamana suspect de mult cu ceea ce s-a intamplat de curand in Ucraina.

2) Dumitru Mazilu – un nume care a devenit cunoscut romanilor mai cu seama in zilele loviturii de stat din 1989. El este printre cei care au fost prezenti la asa numita “Declaratie de la Budapesta” si este suspectat ca fiind colaborator al serviciilor secrete maghiare (AVO).

De altfel, in primavara anului 1990, Dumitru Mazilu este prezent la inmormantarea unor agenti maghiari din trupele speciale, ucisi in timpul evenimentelor din 1989 de la Timisoara.

3) Ion Macel Ilici Iliescu (fost IVANOVICI) – tradatorul principal si autorul moral al loviturii de stat din decembrie 1989, agentul rusilor, vanzator si tradator de tara din a carui cauza Romania a cunoscut o distrugere si un jaf atat de mari incat nu cunoscuse nici macar in timpul invaziilor cele mai aprige ale popoarelor migratoare, ale turcilor, rusilor, ungurilor,etc

Ion Iliescu, impreuna cu George Soros, sunt artizanii impunerii folosirii fortate a termenului de rrom in loc de tigan, cu scopul clar de a se face confuzia pana la identitate dintre termenii rrom si roman.

4) Petre Roman ( fost Neulander) – a recunoscut ca a fost spion pentru KGB, livrand pentru sovietici planurile unui baraj construit de francezi in Franta cu ajutorul americanilor

5) Silviu Brucan ( fost Saul Bruckner) – asa zisa eminenta cenusie din spatele tuturor actelor de tradare si de deznationalizare a poporului roman. Silviu Brucan a actionat mai mult pe partea ideologica, pe partea de manipulare, indobitocire si deznationalizare a poporului roman.

Silviu Brucan este unul dintre cei care au planuit impreuna cu George Soros diferite scenarii de deznationalizare, indobitocire si stirbire a identitatii nationale romanesti, prin finantarea masiva a unor trusturi de presa controlate, pentru a difuza si promova incutlura, non-valorile, decadenta si pentru a subrezi identitatea nationala si adevaratele valoril culturale si spirituale romanesti.

Treziti-va romani! Nu mai votati Basesti, nu mai votati Pontaci, nu mai votati PSD, nu mai votati PDL(PMP), nu mai votati tradatori si antiromani!

| Glasul Moldovei

2 Comments

  1. E totul foarte pe scurt. Trebuie specificat că GRU reprezenta serviciul de informații al armatei sovietice. KGB-ul se știe că era serviciul de securitate din fostul URSS.
    Generalul Nicolae Militaru, numit rapid de Iliescu ministrul Apărării Naționale nu numai că a participat dar s-a și răzbunat cumplit pe cei care l-au dovedit ca fiind agent pentru sovietici: colonelul Gheorghe Trosca (atras într-o ambuscadă și diversiune prin care a fost considerat ,,terorist” și lichidt împreună cu subalternii lui, apoi decapitat și prezentat ca terorist, în timp ce în gură i s-a pus o țigară și unii și-au făcut nevoile pe el!!!) și generalul Nuță cu subalterni ai săi (doborâți din helicopter de o baterie antiaeriană, informată la fel că ar fi ,,teroriști”).

  2. Va urma sigur cernerea.Biciul lui Dumnezeu ,oricum se va numi el,Putin sau altfel,este aproape gata de muștruluire.Vom fi trecuți ca prin foc și astfel ne vom curăți.Așa se va elibera România de tot răul.Altfel nu se poate.După furtună vine însorirea cea dumnezeiască(după Părintele Paisie Aghioritul).Trebuie doar să ne rugăm și să avem răbdare.La urmă,rușii ne vor înapoia tot ce ne-a luat sau ce și-au însușit pe nedrept de la noi plus despăgubiri.Toate câte au fost ale țării noastre se vor întoarce la patria mamă.Asta este credința cea dreaptă ! Amin ! Iar ca șef de stat ,acela care va fi ,cred că va trebui să fie alesul lui Dumnezeu.Cum se va face asta? Conducătorul trebuie testat.Asta este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
scroll to top