etiennePreședintele grupului Bilderberg, unul dintre cele mai influente cluburi oculte ale lumii, se află de astăzi la București. Vicontele Etienne Davignon în cursul diminetii s-a întâlnit cu Băsescu, a avut discuții cu guvernatorul Băncii Naționale, masonul Mugur Isărescu, și lucru total șocant, se va întâlni și cu Patriarhul Daniel.

Se stie că cea mai puternica instituție care se opune atât proiectului Gold Corporation de la Roșia Montana, cât si proiectelor Chevron de exploatare a gazelor de șist este Biserica Ortodoxă Română, reprezentată de câțiva preoți și marea majoritate credincioși obișnuiți. E posibil ca preoții să aibă susținerea tacită și a unor ierarhi, dar deocamdată nu s-a afișat niciunul cu declarații publice împotriva acestor acte de jefuire a resurselor țării.

Este posibil ca vizita dintre patriarh și șeful Bilderberg să fie un prilej de lobby pentru companiile exploatatoare. Numai că masonii de la Bilderberg nu ştiu că în Biserică, şi doar în Biserică, omul este cel mai liber, pentru că şi-a ales ca Stăpân pe Însuşi Dumnezeu, Iisus Hristos, iar nu dintre oameni.

Oricare ar fi presiunile asupra unui creştin pentru a-şi trăda neamul şi ţara (ceea ce implică lepădarea de credinţă), nu sunt decât 2 variante: moartea trupului (mucenicia) sau moartea sufletului (pierderea mântuirii).