De câteva săptămâni s-a înteţit parcă înverşunarea jidovilor faţă de cei care au pus mai presus de viaţă idealurile credinţei şi ale neamului românesc, luptând pentru eliminarea şovinismului iudaic şi a monopolului financiar sionist. Numai din acest motiv aceşti eroi ai neamului, sfinţi martiri din temniţele comuniste şi nu numai, au fost catalogaţi ca fiind fascişti, nazişti, anti-semiţi şi alte alte atribute mincinoase inspirate de “tatăl minciuni”, diavolul. Dar aceşti martiri, creştin ortodocşi cu toată fiinţa lor, nu aveau cum să fie anti-semiţi sau extremişti căci ar fi fost implicit împotriva Dumnezeului lor, Cel Întrupat, Domnul şi Mântuitorul lumii, Iisus Hristos, născut din Pururea Fecioara Maria, de origine evreiască. Tocmai prin acest fapt categoric se arată falsitatea acuzelor ce li se aduc acestor martiri ai neamului.

Prin urmare, cei care publică articole pozitive despre aceşti români adevăraţi sunt catalogaţi la rândul lor ca fiind extremişti, fascişti etc. Slavă Domnului! Dacă şi sfinţii sec. XX au fost prigoniţi din acest motiv, este o bucurie şi o binecuvântare pentru noi, cei ce suntem acuzaţi cu aceleaşi minciuni. Pentru cine nu cunoaşte legislaţia, ţinem să amintim că Mişcarea Legionară a fost, este şi va rămâne o organizaţie LEGALĂ, care a fost scoasă de sub orice acuzaţie de Tribunalul de război de la Nurnberg, iar toate procesele intentate până acum împotriva membrilor sau a simpatizanţilor ei au fost pierdute de către acuzatori. Urmează să fie promulgată o hotărâre definitivă a Justiţiei româneşti prin care cei care aduc prejudicii imaginii Mişcării Legionare şi membrilor/simpatizanţilor ei să răspundă în faţa Legii. Un grup de avocaţi ortodocşi se ocupă în acest moment de acest lucru.

Revenind la acuzaţiile ce se aduc printre altele şi acestui blog, cităm mai jos plângerea făcută de către Ovidiu Alexandru Raetchi, președintele Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), scrisoare deschisă adresată mai multor instituții din România, precum Consiliul Național al Audio-Vizualului, Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Anti-Semitismului, Președintele Senatului, Președintele Camerei Deputaților, dar și Procurorul General sau Șeful Poliției:

FACIAS solicita suspendarea site-urilor antisemite.
SCRISOARE DESCHISA

In atentia Consiliului National al Audio-Vizualului,
In atentia Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Anti-Semitismului,
In atentia Presedintelui Senatului Romaniei,
In atentia Presedintelui Camerei Deputatilor,
In atentia Sefului Politiei Romane,
In atentia Procurorului General al Romaniei 

In cursul saptamanii trecute opinia publica din Romania a urmarit implicarea CNA si a Politiei Romane intr-un domeniu cu legislatie inca amigua, vizand site-urile care distribuie filme fara drepturi de proprietate.

Exista, cu alte cuvinte, premise pentru a ridica o problema care – desi lipsita de un continut comercial semnificativ – are o valoare simbolica si morala majora.

Dupa cum stiti, Romania are o legislatie explicita privind manifestarile fasciste, naziste si anti-semite, precum si privind negarea Holocaustului. Aceasta legislatie are la baza OUG nr. 31 din 13 martie 2002 privind Interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii, confirmata prin Legea 107/2006.

Acest edificiu legislativ este incompatibil cu acceptarea senina, fara reactie, a unor publicatii si publicatii on-line de propaganda legionara, nazista si anti-semita explicita, in care negarea Holocaustului este o regula ce poate merge chiar pana la promovarea acestuia. Acest continut este considerat insultator atat de cetatenii evrei din Romania, cat si de romanii care traiesc astazi in Ierusalim, Tel Aviv sau Haifa.

Aveti mai jos o lista elementara a acestor canale de propaganda legionara si antisemita:

www.horiasima.ro
www.codreanu.ro
deveghepatriei.wordpress.com
ioncoja.ro
listanationala.ro
frontpress.ro
blog.nouadreapta.org
stefanbolocan.wordpress.com
iudaismul.blogspot.ro – Cu ochii pe evreii din Romania
ortodoxiesaumoarte.wordpress.com
bisericasecreta.wordpress.com
miscarea.net
anti-sionism.blogspot.ro
cahalul.wordpress.com
apologeticum.ro

Conturile Youtube:

Fan Ion Antonescu si Corneliu Zelea Codreanu
Vesnic Ordodox111

Va atasez doar cateva citate relevante:

“Singurul Holocaust din istoria omenirii a fost facut de rusii bolsevici, sub conducere sionista. La Pitesti mare majoritate a ofiterilor au fost evrei. Inainte de a trece la Domnul, d-l Iulian Constantin a dezvaluit catorva zeci de persoane ca detine documente care atesta originea jidaneasca a majoritatii din conducerea reeducarii de la Pitesti. Toti au parasit teritoriul Romaniei! Acelasi lucru trebuie sa faca si jidovii ce cotropesc aceasta tara!”

 “Noi, tineri nationalisti ortodocsi romani, NU VOM TREMURA NICIODATA DE FRICA IN FATA JIDANIMII SATANICE ! Pentru tara noastra si neamul romanesc, daca este nevoie, NE VOM LUPTA CU TOTI JIDANII DE PE PAMANT !”

 “Radu ”Cap de Porc” Ioanid, sa-i fie blestemant numele de jidan indracit… Vedeti cum ne UMILESC jidanii in propria noastra tara?

“Ce sa ceri unui jidan spurcat si infect. Jidanii ne poate invata cum sa devenim hoti, talhari, criminali, etc.”

 “RUSINE celor din fruntea Ministerului Apararii Nationale (v-ati transformat in SLUGILE umile ale Washingtonului si Ierusalimului, TARA NOASTRA NU ESTE VINOVATA DE HOLOCAUST). La fel de SLUGI sunt si ostasii romani care ii sustin pe SIONISTII CRIMINALI DIN ISRAEL ! Rusine dle Tataru, RUSINE, iti acuzi propriul popor de niste crime inventate, batjocoresti numele oastasilor romani morti cu arma in mana pentru apararea neamului romanesc, dumneata esti stigmatizat pe viata: TRADATOR AL NEAMULUI ROMANESC SI SLUGOI UMIL AL INTERESELOR ISRAELULUI !”

 “Lista cu personalitati de origine evreiasca / jidaneasca ale vietii publice din Romania. Site-ul de stiri ronatvan.com publica o lista larga de figuri publice de origine evreiasca din Romania din mai toate domeniile de activitate. Potrivit sursei citate, persoana care a contribuit la intocmirea acestei liste “este anonima din motive lesne de inteles.”

“O noua prigonire a Sfantului martir Corneliu Zelea Codreanu de catre jidovime. Cum se leapada unii romani de istoria si eroii lor.”

Avand in vedere elementele prezentate, va solicit implicarea, domnilor, pentru suspendarea mediilor on-line in discutie.

Precizez faptul ca nu sunt aadeptul unor pedepse disproportionate, cu caracter penal, pentru persoane care pot gresi uneori din ignoranta, imaturitate s.a. Asta nu inseamna totusi absenta oricarei reactii a forurilor abilitate pentru blocarea unor forme agresive de propaganda sovina si anti-semita.

Ovidiu Alexandru Raetchi
Presedinte FACIAS

Cititi şi:
Apel la INCHIDEREA FrontPress: Apusul libertatii de exprimare?