Să ne rugăm pentru fratele nostru Vasile (Saccsiv)

Fratele nostru Vasile ce administrează blogul Saccsiv a făcut un apel și ne cere să ne rugăm pentru el pentru că trece printr-un moment de încercare. Redăm mai jos mesajul său:

Doamne ajuta.

O parte din voi stiti ca am ceva probleme de sanatate si ca am fost operat de curand. Totul a decurs bine, dar mai am nevoie de o alta interventie, ceva mai serioasa, motiv pentru care medicii mi-au recomandat multa odihna, atat inainte, dar mai ales dupa aceasta interventie. Altfel lucrurile se vor inrauti foarte mult. Imi este greu sa renunt la activitatea mea pe blog si voi fi prezent pe net doar cat imi este permis, tocmai pentru a putea reveni cat mai curand.

Va rog sa intelegeti si mai mult ca oricand sa va rugati pentru mine. Va rog sa scrieti pe pomelnicele voastre si numele Vasile, iar Domnul se va milostivi si de mine in aceste clipe de incercare.

Sunt binevenite articolele facute de voi, importante pentru noi toti si pe care le puteti trimite pe adresa de mail [email protected]. Le voi publica cum voi avea acces la internet.

Va multumesc tuturor, imi cer iertare celor care le-am gresit si sa dea bunul Dumnezeu ca totul sa fie bine.

19 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunul Dumnezeu sa te intareasca și să-ți dea sănătate multă, frate Vasile.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DOMNUL sa te intareasca in aceste momente grele.
    DOAMNE ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ajute in aceasta grea incercare, sa imbarbateze sufletul fratelui si sa trimita tot ajutorul Sau...Sa ne rugam cu putere, amintindu-ne cuvantul Domnului care zice:"Daca doi sau trei vor cere ceva in numele Meu, se va da lor de la Tatal Care este in Ceruri".si iarasi:"Cereti si vi se va da. Bateti si vi se va deschide" Sa avem nadejde si credinta.
    Domnul Dumnezeul nostru va randui izbavire acolo unde ni se pare ca nu mai este izbavire...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Saccsiv , il rog pe bunul Dumnezeu sa se milostiveasca de tine si sa fie totul bine . Am sa ma rog pentru sanatatea ta si Sf. Ierarh Nectarie , nou doctor fara de arginti .
    Doamne ajuta .

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa te miluiasca si sa te faca sanatos, frate Vasile, caci mult ne-ai ajutat si tu pe noi. Fii tare, frate ! Nu te lasa doborat de boala ! Noi te iubim si ne rugam pentru tine, sa stii ca nu esti singur in incercarea prin care treci . Mnajeaza-te, odihneste-te si lasa-te in voia Domnului, doctorul sufletelor si al sufletelor !

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iti datoram foarte mult ,frate Vasile si ne vom ruga pentru sanatatea ta si pentru reusita operatiei.Domnul Iisus te va ajuta,cu siguranta! Stii ca ai o multime de prieteni care te iubesc si aici si in ceruri.Doamne ajuta si sa auzim de bine!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa-ti ajute Vasile !!!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa va ajute! Dupa cum fiecare incercare are un rol multiplu, speram sa culegeti toate roadele, pentru ca - luminandu-va - sa luminati si pe altii

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    TATICU`, SA STII CA NU ESTI SINGUR, CI AI INTRAT PE "STRADA LUI IOV INTRU ISPITE MULT INCERCAT" FII SANATOS DE BOALA TA SI NU DEZNADAJDUI.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa te ajute !

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa te ajute, frate Vasile...cu Dumnezeu inainte.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnul sa te faca bine!

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa te salveze !

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am inteles ca era urmarit de politie si a fost prins zilele trecute, iar acum e la inchisoare. Sa-l intareasca Dumnezeu! Si sper ca apelul lui sa nu aiba legatura cu arestarea.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    va spune ceva numele asta http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=36205&Itemid=374

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    asadar e vorba de saccsiv care vorbeste de o internare cand de fapt e vorba de o intemnitare?

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E o întemnițare, e și o operație la dinți, dar că e Vieru...

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    publius,
    Nu ai de unde sa stii ca era vorba de o "intemnitare "in loc de boala !!!
    Ce ,nu avea voie omul sa fie bolnav ,inainte de a tabara pe el ,niste mascati fara Dumnezeu si sa-l aresteze poate pt ca lupta pe blog impotriva acestui Sistem dracesc ???
    De ce pui problema de pe aceasta pozitie ???
    Nu stii ca necazurile cand vin peste om ,vin toate odata ?
    Mie ,asa mi se-ntampla ,toate vin odata si toate pleaca odata (necazurile sau incercarile in viata )
    Sa-ti spun o poveste :
    Se spune ca inr-o Biserica ,dupa terminarea sf Liturghii ,preotul din Altar (mai avea treaba ),
    vede ca lumea a plecat golindu-se Biserica ,mai putin un om , care se tanguia atat de mult incat ,tot plangand el acolo ,a atras atentia preotului ,care a venit la el si l-a intrebat ,ce necaz mare are de se tanguie in asa hal ,si cum sa-l ajute .
    Omul a zis ca l-a parasit pe el Dumnezeu si asta-i motivul supararii lui !
    Atunci preotul il intreaba ,de unde stie ca l-a parasit pe el Dumnezeu ,acesta raspunzandu-i :
    Parinte ,de cativa ani buni ,mie nu mi-a dat Dumnezeu niciun necaz ,toate imi merg ca pe roate ,totul merge bine in gospodaria mea de ani buni si voi pierde mantuirea din acest motiv ,pt ca Dumnezeu ,mie nu-mi da nici un necaz ,cat de mic !!!
    Preotul a ramas uimit de raspunsul acestui om !!!!!!

  19. ALEXANDRU CRISTEL

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    faradelegile mele trece_le cu vederea Doamne Cel ce Te _ai nascut din Fecioara si curateste inima mea facind_obiserica apreacuratului Tau Trup si Sange si nu ma lepada pe mine de la fata Ta Cel ce ai nemasurata mila. Domnule Vasile nu te cunosc si nici nu stiu ce religie aveti in suflet. Bunul si scumpul nostru Dumnezeu sa va ocroteasca sa va aiba in paza si sa va ierte pacatele as dori sa putem sa ne cunoastem mai bine si de ce nu sa ne rugam cu totii la TATALnostru eu ma numesc Alexandru Cristel un pacatos crestin ortodox Doamne IISUSE HRISTOASE te rog ai mila de noi amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*