“Totul” decurge conform Planului Masonic

Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie că nu. Singura întrebare este dacă el va fi creat prin cucerire sau prin consimţământ.

Paul Warburg – membru al Consiliului pentru
Relaţii Externe (CFR), declaraţie făcută în
februarie 1950 în faţa Senatului american

Suntem în zorii unei transformări globale. Nu mai avem nevoie decât de o criză majoră adecvată şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.

David Rockeffeler – preşedinte de onoare
al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR),
preşedinte de onoare al Comisiei Trilaterale,
membru Bilderberg, declaraţie făcută în septembrie 1994

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Oare noi nu putem avea un guvern bun pentru Romania? De ce ne trebuie un guvern mondial? Sa faca ei ce vor cu noi?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Masonii viseaza sa cucereasca lumea. Si vor pune un presedinte al lumii (antihrist). Acesta va avea controlul absolut al populatiei. Va fi dictatura. Iar asta va duce la distrugerea lumii.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Decat sa castigi printr-o infamie, mai bine pierzi, luptand pe drumul onoarei." Corneliu Zelea-Codreanu. Iar multi dintre noi vrem sa luptam, cu demnitate, in strada, prin rugaciune, si cu orice mijloace, pentru ortodoxie, libertate, demnitate si pentru neamul romanesc.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu ajutorul MAICII DOMNULUI, neamul românesc ÎNVINGE balaurul. Amin! Aliluia!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    NU neamul romanesc invinge balaurul Lucia. Nu mai nascociti dupa cum vreti Scripturile! Alegerea noi o facem; asa cum spuneau Sfintii ,atunci sa vezi ce mirean sau monah este cu Hristos,cand va incepe pecetluirea lui antihrist cu 666. din pacate deja a inceput si la noi prin pasapoartele si buletinele biometrice; si noi ce-am facut...le-am luat si le luam cu bucurie! Deci nu neamul romanesc invinge balaurul ci insusi Hristos!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    N-avem teama de nimic. Cu HRISTOS alaturi si-n piepturile noastre, suntem deja prea multi.

    Cantati FERICIRILE si va bucurati de prigoane.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Admin: titlul corect ar fi putut fi "masonii se lauda ca totul decurge conform planului lor". E bine sa fim atenti, astfel de erori pot genera ideea ca totul e o fatalitate si nu este nimic de facut.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Danielo (citez): "Iar multi dintre noi vrem sa luptam, cu demnitate, in strada, prin rugaciune, si cu orice mijloace, pentru ortodoxie, libertate, demnitate si pentru neamul romanesc." Din cauza amestecului de erori propagat si pe vremuri de alte mesaje de acest gen de care a suferit Garda s-a ajuns ca oameni complet sinceri dar fara discernamant sa fie deturnati la abominatii sau sa sufere atroce fara folos altul decat ca au devenit martiri, dar societatea nu s-a indreptat in cele vazute cu nimic, a patimit mai rau. Noi vrem sa luptam = luptam dupa capul nostru. In strada nu se face rugaciune vazuta decat cu motive bine intemeiate. Neamul romanesc a fost frecvent confundat (chiar si in interiorul Garzii) cu poncifele masonice despre statul national, lucru de care s-a lovit cel mai tare garda cand Antonescu a folosit cliseele statului national (ce inselare). Va sfatuiesc sa cititi atent pe Sf. Ap. Pavel acolo unde nu suna convenabil politic si pentru lenea noastra individuala de a nu identifica propria cale si a ne lasa inregimentati. Lipsa vietii launtrice nu este de inlocuit cu nimic. De aceea oamenii sinceri din Garda care au intrat in lupta politica imaturi launtric au primit ce cereau (viata) dar prin chinuri (spune Ap. Pavel ca cine nu are fundamente solide se va mantui, dar ca prin foc). Si ca idee generala, abandonati viziunile in alb si negru despre politica. Este un mecanism clasic si ieftin de manipulare al cercurilor oculte sa induca asemenea vederi transante, pentru ca apoi sa vina confuzia, segregarea, violenta. Si odata intamplate acestea, vine deznadejdea si pentru cei care vor sa profite totul devine simplu. Eu nu aprob ce spune Par. Iustin lato sensu, dar nici nu-l cunosc, de aceea deocamdata ma abtin de la pareri transante, dar aprob cu tot sufletul ce spune despre proteste: nu va lasati ametiti sa iesiti in strada, ca va fi mai rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*