Aproximativ 300 de episcopi, pastori, imami, rabini si calugari budisti s-au intalnit pe 27 octombrie la Assisi, orasul ereticului Francisc. Dupa modelul lansat de papa Ioan Paul al II-lea, la Assisi au avut loc rugaciuni impreuna, declaratii ecumeniste si angajamente pentru noua religie mondiala, erezia ce-l va inscauna pe antihrist. Toate acestea s-au facut in numele pacii! Doar ca, noi stim prea bine din predania Sfintilor Parinti, ca nu poate exista pace fara Adevar. Cu toate acestea, Ortodoxia a fost tradata de mitropolitii si episcopii ortodocsi ecumenisti, care au participat la Assisi, in frunte cu patriarhul ecumenic Bartolomeu.

Ca de obicei, BOR a fost foarte activa la un astfel de eveniment, fiind reprezentata de mitropolitul Iosif Pop al Europei Occidentale si Meridionale si de episcopul Siluan Span al Italiei.

Nu are rost sa detaliem ereziile la care s-au facut partasi “ortodocsii” nostri, dar trebuie sa tragem semnalul de alarma ca apostazia Bisericii este foarte aproape, daca noi, poporul, mai acceptam mult ratacirile ereziarhilor din conducere.

Asistam, uneori nepasatori, in ultima vreme parca la tot mai multe acte de apostazie, care in timp ne vor costa foarte mult si vor fi mult mai greu de indreptat. Este in joc harul sfintitor al Bisericii, pe care ierarhii nostri il negociaza pe piata talharilor ecumenisti.

Nu se ridica niciun ierarh care sa condamne ecumenismul si sa marturiseasca ca doar in Biserica Ortodoxa exista sansa de mantuire. Nu se mai ridica nici teologii, care sa arate concis incalcarea canoanelor stabilite de Sfintele Sinoade Ecumenice.

Daca nu ne ridicam acum, va sosi vremea (SA NU FIE!) cand se vor impartasi din acelasi potir cu ereticii, fara nicio retinere, proclamand noua religie mondiala.

Facem apel la preotii si teologii, care inca se mai ghideaza dupa Sfintii Parinti, sa condamne actele de apostazie la care ne fac partasi ierarhii! Romania ortodoxa are nevoie de o MARTURISIRE DE CREDINTA IMPOTRIVA ECUMENISMULUI!!! Romania ortodoxa trebuie sa-si spele rusinea semnarii acordurilor ecumeniste de la Balamand, prin care ii recunostem ca “biserica sora” cu taine valide pe papistasi, si de la Chambesy, prin care ii recunoastem pe monofiziti ca fiind ortodocsi.

Sa nu asteptam sa iasa vreun ierarh in apararea noastra, atata timp cat noi nu marturisim si nu ne asumam responsabilitatea prigoanei pentru Hristos. Ierarhul il va scoate Dumnezeu, daca il vom merita. Chiar daca nu in Romania, astfel de ierarhi exista in persoana Mitropolitului Serafim de Pireu si a episcopului Artemie de Kosovo, curajosi marturisitori impotriva ecumenismului si a masoneriei. Ortodoxia este universala si astfel de ierarhi formeaza Biserica alaturi de binecredinciosi. E bine totusi sa incercam salvarea ortodoxiei romanesti, dusa in erezie de ecumenistii din sanul ei. Harul mai lucreaza in Biserica doar prin iconomie, astfel nu se poate explica validitatea tainelor savarsite de preotii aflati in comuniune (fara impotrivire) cu ecumenistii ce-i pomenesc pe eretici.

Mila Domnului si a Maicii Sale sa se coboare peste dreptmaritorii crestini intru indurarea vremurilor grele ce vor veni!

Cititi si: