Sinodul tâlhăresc:

Episcopul marturisitor Artemie prigonit de 4 patriarhi ortodocsi – toti 4 ecumenisti de elita

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Patriarhul Ierusalimului Theofilos, Patriarhul Moscovei Kirill si Arhiepiscopul Ciprului Hrisostomos au trimis Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Sarbe si Patriarhului Serbiei Irineu scrisori în care, în esenta, adopta afirmatiile facute de catre Patriarhul Serbiei Irineu despre Episcopul Artemie în scrisoarea sa catre toate Bisericile Ortodoxe
(Поглавари Православних Помесних Црква о Саборској одлуци о монаху Артемију).

Patriarhia Ecumenica si Patriarhia Ierusalimului mentioneaza ca au informat despre aceasta ierarhia Tronului Ecumenic si, respectiv, pe cea a Patriarhiei Ierusalimului.

Patriarhul Moscovei Kirill confirma ca «nimeni dintre episcopii si clericii Bisericii Ortodoxe Ruse nu va avea niciun contact cu monahul Artemie si cu monahii care l-au urmat».

Arhiepiscopul Ciprului Hrisostomos exprima «profunda sa mahnire» pentru ceea ce caracterizeaza drept «un comportament nepotrivit, scandalos si în general inadmisibil» al Episcopului Artemie. Si continua: «Va asigur pe Sanctitatea Voastra si pe Sfantul Sinod al Bisericii Sarbe surori de sprijinul necesar în hotararile si actiunile dumneavoastra».

(Traducere: https://acvila30.wordpress.com/, sursa: https://aktines.blogspot.com)

13 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Hristos a inviat!

  Ce anume a facut PS Artemie? De ce anume este acuzat?

  Bogdan.

 2. STOP RFID 666

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Episcopul Artemie e antiecumenist si incorect politic si pentru asta e prigonit. Slugile intunericului au inceput prigoana si nu mai au rabdare pentru ca se apropie fiul pierzarii. Ierarhii cad ca mustele iar noi nu trebuie sa ne luam dupa ei. Ierarhi ca astia ne vor judeca si pe noi si ne vor plimba de la Ana la Caiafa. Dumnezeu sa ne ajute sa nu avem de-a face cu asemenea satane in sutane. Doamne ajuta.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ticalosii ! E clar ca astia il vor primi cu bratele deschise pe antihrist.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mare este Dumnezeu si drept de-a dreapta Tatalui sta Hristos stapanul tuturor si a toate.Nu trebuie sa fie nici frica nici teama ci doar credinta, credinta , credinta in lucrurile pe care masoni nu le vad si nici nu le cunosc, credinta in lucrurile nevazute de ochii acestia trupesti si materiali , pentru ca tainile Lui Dumnezeu nu sunt detectate de nici un radar si de nici un potrivnic al lui Dumnezeu. Tatal nostru cel ceresc este cel care reveleaza care face cunoscut lucrul Sau oamenilor bine placuti Lui.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Acuzatia este vaga. Ca a delapidat fonduri din Mitropolia ce o conducea. Nu exista nici o dovada in acest sens.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Daca acesti patru episcopi au facut acest lucru sunt de plans. IPS Artemie isi ia plata ! dar si pedepsa acestor 4 episcopi mare va fi!

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  IPS Artemie este noul Ioan Gura de Aur al epocii nostre!

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  HRISTOS A INVIAT!

  despre Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Patriarhul Moscovei Kirill,se stie ca au mai avut abateri canonice,dar despre Patriarhul Ierusalimului Theofilos,eu nu stiu.pot spune ca l-am intalnit anul trecut de paste si marturisesc ca DUMNEZEU lucreaza prin el,simtind asta atunci cand am primit binecuvantarea de la el.daca a gresit DUMNEZEU sa-l ierte ,si pe noi pacatosii.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne, ce se face!

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa-l apere Dumnezeu pe IPS Artemie .

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cu siguranta Episcopul Artemie nu se teme oricati ar fi cei care-l vrajmasesc chiar din sanul Bisericii Ortodoxe. Nici noi sa nu ne temem fiindca chiar Domnul Iisus Hristos a zis ca "si pe voi va vor prigoni" si va veni vremea cand cei care va ucid vor crede ca aduc astfel inchinare lui Dumnezeu. Asadar trebuie sa ne bucuram ca inca mai exista astfel de marturisitori si sa ii sustinem cu rugaciunile noastre pe cat putem si pe ei si pe cei din clerul nostru. Dumnezeu ne va ajuta sa invingem ecumenismul, chiar de va trebui sa ne dam viata pentru asta marturisind Adevarul, adica pe Dumnezeu-Omul Hristos. Sa aparam Ortodoxia cum putem fiecare.

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dumnezeu sa-l ocroteasca pe PS episcop marturisitor Artemie si sa-l ajute sa-si poarte cu pace in suflet crucea rabdarii.

  A purtat o astfel de cruce si Sfantul Nectarie si iata ca toti ne bucuram de binefacerile sfintelor sale moaste.

  Fara ispita nu exista lupta, iar fara lupta nu exista biruinta. PS episcop Artemie a a ales sa faca voia lui Dumnezeu, cu orice risc, nu voia acestei lumi cazute.

  Dumnezeu sa ne intareasca si pe noi in ispite pentru a face cu totii voia lui Dumnezeu la vreme de incercare a credintei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*