Magazinele mortii – Despre drogurile etnobotanice

Presedintele si guvernul drogheaza Romania

[vimeo=https://vimeo.com/17965280]

Fenomenul consumului de droguri, dezaprobat, respins si condamnat in mod unanim, continua sa se desfasoare, sa se dezvolte si chiar sa dobandeasca premise legale odata cu camuflarea conferita de aparenta inselatoare a notiunii de substante etnobotanice.
Reportajul-documentar demasca aceasta disimulare cu caracter eufemistic, dezvaluind consecintele nefaste ale dependentei fata de drogurile etnobotanice – catalogate chiar mai grave decat heroina, modificarile starii de constiinta, precum si resursele sociale, psiho-socio-pedagogice si spiritual-pastorale aflate in slujba combaterii acestui flagel.

Vedeti si:

Pericolul drogurilor sub numele de “plante etno-botanice”

Etnobotanicele fac ravagii printre tineri. Proiect de lege pentru interzicerea lor – FOARTE NECESAR!

9 comments

  1. Vasile Ungureanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Biserica Ortodoxa din Romania ,prin marii ierarhi si clericii care slujesc la Sfantul Altar,sa ia o pozitie transanta si sa determine Parlamentul Romaniei si Guvernul Romaniei sa interzica comercializarea de droguri pe teritoriul Romaniei.Asta as intelege eu prin misionarism in aceste timpuri....Grija fata de tineretul acestui neam stramosesc.Nu pot sa-l uit pe Printele Ioanichie Balan care, cand slujea la Sfantul Altar,in predicile lui spunea:"Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu sa intram in NATO si in UE !". Sper sa ajungem sa-l cinstim ca pe un martir al acestor timpuri....

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O sa le interzica pe astea si in primvara vor sa legalizeze marijuana.Deja sunt foarte tolerate la nivel de Romania,stati voi linistiti ca nu se impotrivesc ei "Noii Ordini'.Noi am reusit sa mai provocam niste valuri dupa ce am facut cateva afisaje prin Bucuresti.Doamne Ajuta!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa parinti necredinciosi si delasatori = asa copii razvratiti si debusolati.

    Ne da Dumnezeu, exact ce meritam.

    Doamne iarta-ne !

  4. Cineva mai inteligent ca tine

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    :)) cum sa iti injectezi ma plante etnobotanice?
    voi nu puteti sa faceti diferente. Ce isi injecteaza copii aia sunt prafuri, chestii facute sa mimeze heroina, cocaina si amfetamina si le mimeaza al dracului de bine... cu tot cu dependenta.

    chestiile fumabile nu fac probleme... am prieteni care fumeaza de ani si ani si nici unul nu a vandut nimic din casa sa isi ia doza, nici unul nu a renuntat la scoala, familie sau orice altceva. Fumeaza o data de doua ori pe saptamana, vorbesc, rad, glumesc. Si atat.

    also, chestia cu guvernul... Daca guvernul le tine pe astea atunci de naiba prietenii mei au putut sa isi deschida magazine fara probleme? E al meu, al tau, al lu' ala magazinu, nu al guvernului. Copii aia din vid sunt acolo din vina lor, nu din vina producatorului.
    Pe acelasi sistem, nu e vinovat fabricantul de otrava de soareci pentru sotul ucis de gospodina geloasa cu otrava aia.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Cineva mai inteligent ca tine

    Tata,nu te-ai prins ca noua nu ne place sa fim sclavii sistemului?!?Si noi suntem foarte tineri,avem cu totii sub 30 de ani,dar niciodata nu ne-am intoxicat cu otravurile nenorocite care se vand la magazinele de vise.Cat de cretin sa fie un om ca sa bage in el asa ceva?Si noi locuim in cartiere bucurestene si vedem in fiecare zi cam ce ravagii fac aceste "plante".Ghinonul acestor oameni care vand asa ceva suntem tocmai noi.Ne putem lauda ca i-am hartuit la maxim pana acum:))

    http://garduldefier.wordpress.com/2010/12/15/campania-nu-drogurilor-drogurile-iti-aduc-moartea-debuteaza-in-forta-primul-afisaj/

    Cand fumezi sau iti bagi in muschi K nu esti altceva decat un SCLAV.Pana acum am reusit sa convingem o gramada de tineri sa nu se atinga de porcariile alea care se vand la colt de strada.Am auzit si noi ca intr-un cartier bucurestean sau inchis trei astfel de magazine.Timp de cateva saptamani la rand sau trezit cu geamurile sparte si usile vospite cu mesaje de genul:NU DROGURILOR!DROGURILE ADUC MOARTE!Vorbeau niste baieti despre aceasta problema:)))Got it?!hahaha hahaha...

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    toate magazinele din tara sunt a lu maimuta aia botoasa de elena basescu caresi ia grasime din genunchi si isi injecteaza in buze si a lu betivu de tasu traian basescu impreuna cu sirena lui elena udrea cu care ei doi mai au si un hotel de 3miliarde de euro in dubai.sa tot fii sef de stat si sa tot ai boarfe ca elena udrea,monica iacob ridzi si multe alte tarfe din parlament

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    chiar nu sinteti instare sa inchideti shopurile astea buna afacere copii nostri MOR si criminali se imbogatesc iar noi parintii suferin de mila copiilor nostri ca nu putem face nimic sai salvam de la MOARTE iar criminali isi fac treaba incontinuare fara nici-o treba si fara nici-o retinere faceti la dracu ceva in parlamentul ala pina nu ajung si copii vostri sasi bage tot felul de prostii in ei daca nu au si facuto pina acum salvati copii astea de la moarte in buna regula sa faca cineva cevaaaaaaaaaaaaa

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sint o mama disperata nu stiu ce sa mai fac sa numi mai vad copilul cum se distruge

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt o mama disperata care am facut tot ce am putut sa-l determin pe copil sa nu mai bage atata otrava in el si nu am reusit.
    M-am confruntat cu minciuni, cu bani furati, cu vandut din casa, cu 7 corigente cu 4 la purtare , cu viitorul copilului meu distrus de acest sistem nemernic si criminal care nu face nimic sa stopeze fenomenul desi ar fi atat de usor.
    Acest conducator de stat, un criminal al copiilor nostrii si a sufletelor parintilor, care stau fara putere si asista la acest asasinat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*