Dupa cum stiti, planul iudeomasoneriei este, pe langa crearea unui stat mondial, de a crea si o religie unica, inchinata lui antihrist. Acest lucru se infaptuieste prin intermediul ecumenismului, erezia ereziilor, in fruntea caruia se afla cel mai inselat om de pe pamant – papa de la Roma. In aceasta hora sunt cuprinsi si o mare parte a ierarhilor ortodocsi, fapt care ii face niste falsi ortodocsi, niste intrusi ai papei in Ortodoxie, “cozile de topor ale Apusului” (cum ii numeste parintele Arsenie Boca). Mai jos aveti declaratiile de delimitare a unor astfel de “ortodocsi” de declaratiile marturisitoare ale mitropolitului Serafim.

Arhiepiscopia Ortodoxa Greaca din America deplange retorica antisemita

Romfea.gr

NEW YORK – Ca raspuns la retorica recenta anti-semita, care a fost, din pacate, facuta in mod public de catre un ierarh al Bisericii din Grecia, sfanta Arhiepiscopie a Americii condamna orice astfel de limbaj, si isi exprima tristetea ca aceste cuvinte jignitoare au fost pronuntate. Arhiepiscopia Ortodoxa Greaca din America considera ca remarcile sunt grav ofensive si total inacceptabile.

Ca lider in dialogul interconfesional (n.n. asta e si explicatia; sunt prinsi in hora ecumenista), Arhiepiscopia Ortodoxa Greaca isi afirma relatiile de lunga durata si pozitive cu Comunitatea Evreilor de aici si din strainatate, si se intristeaza impreuna cu ei de acest incident, care nu este expresiv cu sentimentele si atitudinea Bisericii Ortodoxe Grecesti din America si la nivel mondial, si natiunii grecesti. In aceasta perioada sfanta in care se sarbatoreste pacea si bunavointa intre toate popoarele, sa ne rugam ca, cu harul si ajutorul lui Dumnezeu, prin respect reciproc, intelegere si iubire se va trece pesste acest eveniment. (n.n. in aceasta perioada se sarbatoreste Nasterea Domnului Iisus Hristos, adevaratul Mesia, Cel pe care jidovii cu care au ei “relatii pozitive” nu-l recunosc ca Dumnezeu si Il hulesc)

Arhidioceza Patriarhiei Ecumenice din America condamna anti-semitismul, un mesaj de la comandamentul general

New York  24.12.2010

Ordinul Sfantului Andrei, apostolul intai chemat, arhidioceza Patriarhiei Ecumenice de la Constantinopol, condamna fara echivoc anti-semitismul, si in special condamna tirada extraordinara anti-semita a emisiunii in care a aparut Mitropolitul de Pireu saptamana trecuta. Ordinul isi exprima indignarea ca un cleric al Bisericii Ortodoxe Grecesti ar putea vorbi astfel de minciuni atroce si bizare indreptate catre un grup de fiinte umane. Intr-o declaratie de Comandor al Ordinului, Dr. Anthony Limberakis a spus:

“Este de neconceput ca un ierarh al Bisericii ar putea vorbi in acest fel, cu atat mai mult cu cat cred mai putin aceste lucruri. Ca functionari dedicati Bisericii care sustin si apara libertatea religioasa a Patriarhiei Ecumenice si libertatea religioasa pentru toti oamenii, nu putem tace in fata acestui atac respingator fata de surorile si fratii nostri evrei. Ca si crestini ortodocsi, si ca persoane ale traditiei elene, suntem ingroziti de comportamentul, atitudinea, discursul rauvoitor al Mitropolitului Serafim al Pireului. Noi spunem neconditionat ca el nu reprezinta in nici un fel nici crestinismul ortodox, nici idealurile grecesti. Comportamentul sau a adus jena si rusine asupra functiei sale ierarhice si speram ca el va retrage automat si va cere scuze pentru remarcile sale scandaloase. Si cum ne pregatim pentru sarbatoarea de Craciun, ne rugam pentru toti oamenii ca sa se imbratiseze reciproc cu respect si toleranta slavind pe Dumnezeu, cu pace pe pamant si bunatate intre femei si barbati. “