Este Romania vanduta jidanilor? D-le presedinte, nu ne baga in razboi!

Milogeala demna de un "presedinte"

Mereu ni se spune ca e bine ca armata romana e in Afganistan si Iraq pentru ca i se ofera sansa de a se antrena in conditii reale, de razboi. Si ca ar trebui sa fim fericiti pentru asta.
Acelasi lucru nu e valabil si pentru Israel?
S-a spus ca Israelul ar fi dorit sa se antreneze in Bucegi intrucat zona muntoasa de acolo seamana cu lantul muntos Elbruz din Iran cel care face granita comuna cu Afganistanul, situat la nord de Teheran, insa eu nu stiu de ce tind sa nu diger aceasta explicatie… Sa fim seriosi, cine isi pune in cap sa desfasoare operatiuni militare in zone precum cea din zona cuprinsa intre Cabana Pestera – Cabana Padina – Seaua Strunga – Coltii Tapului – Cabana Vf. Omu, unde nu gasesti un loc decent de aterizare cu elicopterul ?
Deci cat timp le-a trebuit salvamontistilor sa ajunga la locul accidentului, aproape 20 de ore? si asta in conditii de vara, urgenta maxima, ajutoare suplimentare? hai mai, nu ne luati de fraieri; n-or fi salvamontistii nostri cei mai grozavi din lume, dar nici babe in carje. Convingerea mea este ca au ajuns abia atunci cand au fost lasati sa ajunga….
Locul accidentului este “Coltii Tapului”, [aici] deasupra Poienii Gutanu, situata in partea vestica a Masivului Bucegi. Cea mai apropiata localitate este Moeciu de Sus, iar accesul in Poiana Gutanu se face pe un drum de caruta, cu plecare din Simon, Bran.
Martori din zona spun ca toata ziua, intreaga zona cuprinsa intre Babele -Vf. Omu – Muntele Gaura a fost survolata de mai multe elicoptere militare, ba chiar au fost zarite echipe de militari care pareau ca pazesc ceva, mai ales in contextul in care un cioban care se afla pe la Seaua Strunga s-a plans ca nu a fost lasat sa treaca cu oile spre Padina de doi ” militari care aveau un aparat d-ala ce parca masura curentul..”. Exact in acest areal se afla insa celebra “Gura de Rai”. E vorba despre o panta cu o suprafata de aproximativun kilometru patrat, unde se manifesta o anomalie magnetica atipica, dupa cum o definesc specialistii.

Tot mai multe voci vorbesc si despre cumpararea in masa de pamant romanesc de catre oameni de afaceri din Israel. De ex. Brasovul este aprox. 80% cumparat de jidani. Tot in acea zona va fi construit un aeroport imens, ce va constitui puntea de debarcare a zeci de mii de jidani, chiar in mijlocul Romaniei. Asta probabil dupa ce mare parte din romani vor fi ucisi in razboiul in care conducerea inconstienta a tarii ne poate baga.

Scrieti emailuri presedintelui ([email protected]) si primului ministru ([email protected]) ca sa-i trimita pe jidani acasa cu toate jucariile lor. Romania nu e pamant de batjocora si nici de vanzare. Mania lui Dumnezeu se va abate mai naprasnic asupra lor.

Vizionati si: Shimon Peres : Israel cumpără România

17 comments

  1. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu spun si nu stiu ce profeti pe care i-ai postat cu ceva vreme in urma ca la un moment dat toti ochii vor fi atintiti pe Romania? Si ca vom fi in centru atentiei?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Basescu face joc dublu,cand e cu ereticii cand cu jidanii,acum l-a mai invitat si pe papa in Romania.Am urmarit un interviu al parintelui Gheorghe Calciu Dumitreasa realizat de postul N24 acum cativa ani(se gaseste inregistrarea pe net),unde parintele spunea clar ca Basescu ESTE IMPOTRIVA CREDINTEI si a fost impotriva construirii Catedralei cand era primar general al Bucurestiului.Doamne Ajuta!

  3. Tardea Raluca Diana

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este clar ca lumina zilei!Suntem vanduti jidanilor!Credinta noastra sa n-o vindem pe "treizeci de arginti"?Pentru patimi puturoase,pentru o viata comoda sa ne vindem Neamul si Credinta?!Treziti-va,romani, si nu mai "dormiti in opinci"!Chiar asa suntem luati de prosti?!Este peste poate!!!...Dusmani ai neamului romanesc si ortodox,intreceti orice masura in obraznicia voastra!Vesnicia nu se masoara in euro,nici la bursa!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de mult zona este in centrul atentiei alogenilor al caror tinta este ROMANIA, tara (ca teritoriu) care ii intereseaza in mod direct si fatis ca loc de retragere si nu numai!pot sa considere naivii ca fabulez,dar sa ne amintim si de secta aum care a intentionat sa cumpere muntele Ceahlau ca find incarcat de ENERGII cosmice ca si muntii Bucegi, pe care vor sa puna"'mana" ca sa ma exprim eufemistic.Muntii APUSENI sunt o alta zona de mare interes dpdv economic si militar

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dupa evenimentele recente,daca ar avea minte, ar trebui sa ne ocoleasca,pt ca nu sunt nici doriti nici acceptati la noi! faptele demonstreaza acest lucru.O mare parte de vina o avem NOI !!! dece sa muncim, dece sa nu lenevim, sa ne distram,sa chefuim. era odata o zicere printre romani: timpul trece,leafa merge, noi cu spor muncim.cu asa conceptie sigur ne condamnam la SCLAVIE .ne meritam soarta! pe un asemenea concept,o sa-i avem calare pe noi,iar noi o sa fim staini in propria Tara , iar ROMANIA o biata colonie. este cazul sa ne dezmetecim cat nu e prea tarziu.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PREA TARZIU...NE-AU VANDUT DEJA .CE PROSTIE...DACA AR STI EI IN CE FEL SANT MINTITI SI CARE E REALITATEA,S-AR INTOARCE IN SAC SI CENUSA NUMAI SA-I IERTE DUMNEZEU DE VANZAREA NU NUMAI A TARII DAR SI A SUFLETELOR,ASTA E CEL MAI RAU,GROAZNIC.
    AVEM O MARE SPERANTA,SA NE RUGAM SI MAICUTA NOASTRA IMPREUNA CU FIUL EI SI MESIA AL NOSTRU NU NE VOR LASA SI PE EI AI VA RUSINA...SA VEDETI...CAND NICI NU NE ASTEPTAM...NU AU NICI O SANSA,AFARA DE MARIREA DESARTA (ZERO)

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    in BIBLIE se scrie clar:nici munca fara paine,nici paine fara munca, cine nu munceste sa nu manance! clar. invata-l pe om sa-si castige singur painea.daca ii dai unui cersetor o bucata de paine, de o arunca e treaba lui,cel putin o mananca un caine sau o pasare; daca ii dai bani se imbata,se bate si se poate lasa cu crima la care esti copartas moral . iti convine???????????.e moral sa ajuti dar atentie cum! e nevoie mai mult ca oricand de discernamant in tot ceea ce facem,dar mai mult e nevoie de credinta si de rugaciune. am primit un cuvant tare intelept:pescarul cand se duce la pescuit ,pune nada in undita si o lasa in balta.pestele daca e lacom sau prost si musca ajunge pe gratar. asa ceva ni se" serveste" si noua ! ?????? suntem asa de naivi si muscam? cum se zice: ochii cat sarmaua ca altfel e bai mare!

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce sa ne mire. Poate nu ati vazut inca declaratiile oficialilor israelieni inca din urma cu cativa ani. Copiati linkul de mai jos si vedeti acolo, in 38 de secunde cum stateau lucrurile in urma cu unu-doi ani.

    http://apologeticum.ro/2009/01/26/shimon-peres-israel-cumpara-romania/
    Sper sa ne trezim,

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    păi cum dară să nu ne vândă când el însuşi dacă întrebaţi prin Iaşi pe acei care îi ştiu satul de naştere vă vor spune că este jumate evreu jumate altă naţie marinaru numa român nu i şi atunci chiar credeţi că i pasă de ţara noastră???

    ţara a fost amanetată de multă vreme financiar prin fmi, imobiliar prin cumpărători evrei iar de restul s au ocupat diversele fracţiuni ale masoneriei

    iar naţiunea a mai rămas doar cu acele mănăstiri precum Petru Vodă unde prin curaj, smerenie şi dreaptă credinţă trăitoare şi mărturisitoare se aduce neamului românesc alinare prin rugăciune şi cuvinte mângâietoare de îmbărbătare întru dreapta credinţă

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O sugestie pentru cei ce se refera la presedinte:nu mai folositi apelativul "domn"asociat cu numele acestui personaj ordinar! Ne-a vindut la cei mai mari criminali din istoria omenirii-jidanii si americanii-ba si ungurii se vor "bucura"de sprijinul prezidential in obtinerea Ardealului,si voi ii spuneti "domn" ?

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am citit undeva ca toti presedintii de dupa 1989 sunt pe jumatate sau pe sfert evrei. Despre rolul evreilor in politica romaneasca se poate vorbi inca din secolul al XIX-lea. Isi dau nume romanesti, dar isi urmaresc interesele asa cum noi, romanii nu stim s-o facem. Si s-ar putea ca incet si sigur sa ne ingenuncheze de sa nu ne vedem!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Trebuie reinfiintat partidul legionar Arhanghelul Mihail...si sa fie expulzati toti jidanii din Romania cu tot cu sustinatorii lor.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Observati ca si Dan Diaconescu , de cand a anuntat oficial ca face partidul Poporului , se inconjoara numai de anticrestini : Pavel Corut , Lucian Iordanescu , care lucreaza temeinic la psihicul nostru

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cititi cartea"Zeul tolerantei sau descrestinarea crestinismului" scrisa de cineva care s-a calugarit.Iudaismul este pericolul, ei il premerg pe Antihrist.Iudeii si francmasoneria isi fac temeinic treaba, incercand distrugerea natiunilor pentru implementarea unui guvern mondial, si a unei elite.Ortodoxia este cea care ii incurca si fac tot posibilul sa se infiltreze intre noi.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cei care au comentat aici gândesc exact aşa cum trebuie.Trag speranţa că sunt mulţi oameni care gândesc la fel.Noi românii am fost prea obidiţi, împilaţi de-a binelea şi n e normal ca şi noi să ne împlinim misiunea pe pământ.
    Eu chiar cred că misiunea noastră va fi spirituală.Poporul român are nişte trăsături specifice: omenie ,onestitate, hărnicie,ospitalitate, mai este şi petrecăreţ, dar în situaţii de forţă majoră se mobilizează perfect. A sosit momentul acela. Noi am dat aurul de la nemţi,ruşilor ca să nu ne dezmembreze,au luptat strămoşii, şi-au dat sângele ca să nu pierim ca naţie, şi acum să ne lăsăm.
    Nu ar avea nici un haz. Românul e dual, se strecoară, găseşte o breşă şi tot nu se lasă. Noi suntem un neam de viteji, mândri ,nu o adunătură colea. Dumnezeu să ne ajute să redevenim ce am fost! DACIA CEA MARE SIC!

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    comentariul mariei a fost cel mai spiritual:"Poporul român are nişte trăsături specifice: omenie ,onestitate, hărnicie,ospitalitate, mai este şi petrecăret"....chiar crede cineva
    asta??? hotia,necinstea,incultura,lenea,lasitatea.....aste da....sunt caracteristice poporului roman.
    cat despre "petrecaret".....se potrivea mai bine betia si alcoolismul.
    chiar nu mai stim cine suntem si ce calitati avem?
    suntem in stare sa ne vindem si mama pentru cativa dolari.
    daca cineva e de vina pentru stare actuala a Romaniei atunci vinovatii suntem doar noi,"poporul"roman impreuna cu "reprezentantii care i-am ales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*