[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=WHtO8Q119ms&feature=player_embedded] (pentru intregul interviu apasati aici)

Autorul cartii „Grupul Bilderberg”, Daniel Estulin, a tinut o prezentare  asupra grupului Bilderberg in cadrul Parlamentului European, considerat cel mai puternic organism legislativ din lume.

„Acesti oameni vor un imperiu”, a spus Daniel Estulin. „Asta e de fapt globalizarea. … Prea multi oameni cred acum ca daca vrei un imperiu, ai nevoie de bani. Cu totii ati auzit de fraza – banii elitei. Dar banii nu sunt un factor determinant al bogatiei si al economiei. Banii nu fac ca planeta sa se invarta… Puterea lor consta in abilitatea de a controla lumea”

Trebuie sa fim precauti in a crede tot ce spune acest Daniel Estulin, mai ales la solutiile pe care le ofera (cum Alex Jones ofera alternative pagane). In expunerea sa a subliniat faptul ca presedintele UE, Herman Von Rompuy, este un globalist de elita a grupului Bildeberg si ca telul lor este sa creeze un sistem de control mondial pe baza de interese corporatiste. Numai ca Daniel Estulin ofera solutii revolutionare si ne baga in capcana in care vor elitele sa cadem, ca mai apoi sa recurga la metodele lor de exterminare si sa aiba motiv sa adopte masuri de securitate mai drastice. Le trebuie doar acest motiv.

O solutie pentru statele europene ar fi iesirea din Uniunea Europeana, dar nu apoi integrarea in Uniunea Mondiala.

Atentie la astfel de instigatori, lasati special sa vorbeasca si sa induca oamenilor directia pe care o vor elitele. Se lucreaza foarte fin si oamenii pot pica in cursa lor, crezand ca au aflat o alternativa. Dar suntem avertizati de marii nostri Parinti ca nu avem alternative lumesti, decat singura rugaciunea si apoi Domnul va avea grija de noi, dar si de ei. Calea muceniciei au ales-o cei care au trait in vremea stapanirilor pagane-atee-comuniste si nu calea revolutiei. Insa mucenicia este un rezultat al Harului Duhului Sfant si nu-l primeste oricine. Sa ducem o viata in Hristos cu orice pret si sa avem smerenia ca doar Domnul face cele bune prin noi.