Uitati cum arata noile carduri de calatorie RATB…. Am desfacut unul din curiozitate dupa ce m-am uitat la lumina.
Cardul are 86 pe 54 mm, este prevazut cu antena (serpuiala de pe margine) si cu un CIP patrat cu latura de 0,75mm (patratelul negru incadrat cu rosu). Masuratoare am facut-o digital.
Antena este exact ca la pasapoartele biometrice. Cipul este cam mic… la pasapoarte este mult mai mare, circuitul integrat de la pasapoarte are cam 2 cm pe 2 cm.
Comparand cu marimea cipului din pasaport, sunt de parere ca in cipul din acest card RATB nu intra mai mult decat informatia ca are n calatorii. S-ar putea sa gresesc avand in vedere ca cipurile implantabile au diametrul unui bob de orez. Desi, nu scrie niunde ca este netransmisibil. Si este perfect transmisibil. Pot sa il dau cui vreau. Deci, inca nu este numele meu in interior. Sau daca este, e degeaba caci aparatul in care il bag nu se uita la mine sa vada daca numele din cip corespunde cu mine. Sau… inregistraza cate calatorii fac eu. Prietenul care mi l-a adus mi-a spus ca nu se introduce in vreun aparat pentru a stoca date personale pe cip. Rog fratii din Bucuresti sa se intereseze cand au timp cum sunt emise aceste carduri.

Acum sa trecem la concluzie: ESTE DOAR UN PAS PREMERGATOR BIOMETRIZARII!!! Un pas de acomodare, pregatitor, un aperitiv cu cip. Lumea prostita de sistem zice vai ce avansat… peste cativa ani vom avea abonamentul in mana.
Se va ajunge la asta. Stim! Dar noi sa ne tinem tari in rugaciune sa nu fim noi aceia care se vor lasa cipati de sistemul antihristic.

Astept completari din partea voastra.

articol primit prin mail, autor Silvian