patriarhul, ss Daniel, face targ de sfinte moaste cu hulitorii Sfintei Treimi

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Fk-xda3Kz_k]

Cat vom rabda astfel de blasfemii? Cum poti instraina Sfintele Moaste ale Martirilor in mana talharilor? Cum poti considera Biserici toata adunatura de eretici, ce si-au insusit numele de crestini, spre a baga sufletele oamenilor in iad?  Toate acestea se petrec in BOR, fara nici o frica de Dumnezeu. La nivel oficial este clar ca nu mai exista Biserica, nici in Romania, nici in Rusia, nici in Serbia s.a.m.d. Peste tot papistasii, la ordinul jidovilor, si-au pus oamenii lor la conducerea patriarhiilor. Biserica o reprezinta doar poporul binecredincios si parintii nostri slujitori la sfintele altare, iar cei ce slujesc stapanitorului acestei lumi, antihristului, asemeni mucegaiului se vor desprinde de Trupul Bisericii. Nu trebuie nimeni sa paraseasca Biserica, ci marturia dreapta sa o dam, dupa cum invredniceste Dumnezeu pe fiecare. Un prim pas este sa nu tacem, sa nu acceptam compromisul cand este pe cale a se savarsi o erezie, o blasfemie sub ochii nostri. Altfel, ne vor rusina pietrele si vor vorbi in locul nostru.

In acesta saptamana ecumenista, la nivelul tarii au fost si ierarhi, preoti si credinciosi ce nu au facut partasie cu ereticii. Cand va veni ziua in care, cei ce acum refuza tacit actiunile ecumeniste ale patriarhiei, sa marturiseasca public nepartasia cu vanzatorii de Ortodoxie? Ce asteapta? Le este frica cu poporul alaturi si mai ales avandu-l pe Hristos, cu Sfintii Sai? Frica preotilor este o lasitate de neconceput. Ei ar trebui sa fie lumina lumii, sarea pamantului, pastorii cei buni, ce indruma sufletele la Rai.

Se aproprie vremuri si mai grele. Deja preoti din tara sunt “catehizati” pentru noul cult ecumenist, new-ageist, cu slujbe modificate conform noii religii; cartile de cult la fel sunt masluite.  Sinodul eretic este urmatorul obiectiv al eresiarhilor, in care si-l vor alege ca prim, pe papa de la Roma. Nu mai dureaza mult si vom vedea uraciunea pustiirii in sfintele noastre altare. Sa ne intarim pentru acele vremuri, sa strangem randurile si sa stam la adapostul celor ce au curajul incununarii cu sfanta mucenicie si nu stau la umbra mitrelor inchiriate.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0xsDZzgALHk]

Cata inselaciune poate sa introduca in sufletele oamenilor acest eretic, folosindu-se de cuvintele Evangheliei. Cuvinte mieroase, asemeni celor ce sarpele i le soptea Evei, au otravit sufletele credinciosilor si asta datorita slugarniciei de care da dovada conducerea BOR fata de lojele de la Roma.

Cititi si:

VIDEO – EXTREM DE GRAV: Dupa rugaciunea comuna, EXAGERAT DE FERICITUL Daniel LE-A DAT CATOLICILOR MOASTE ale Sfintilor Epictet si Astion

PROPOVADUIREA EREZIEI ECUMENISTE DE PE TRONUL PATRIARHAL sau: Cine surpa via lui Hristos in numele “unitatii”?

70 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sa-mi fie iertata indrazneala , dar cred ca si noi suntem partasi la asa ceva . Sa va dau un exemplu : papistasul din imagine se afla intr-o biserica ortodoxa , in fata usilor imparatesti , predicand . CU SIGURANTA in fata sa , in acea biserica se afla oameni , crestini ortodocsi ca doar n-or fi regizat totul si papistasul vorbeste la pereti . Prin urmare intreb de ce ortodocsii care asista la asemenea scene accepta ca cele Sfinte ale noastre sa fie pangarite de eretici ? De ce nu se opun ? In fond bisericile ortodoxe sunt ale noastre , ale oamenilor , nu ne poate impune nimeni , nici papa , nici Daniel , decat Dumnezeu ce sa ascultam in ele .
    Deci , haideti , sa regandim totul pornind chiar de la cuvintele din textul dvs. : " Biserica o reprezinta doar poporul binecredincios si parintii nostri slujitori la sfintele altare " . Daca vom constientiza asta , in fiecare lacas , atunci cu siguranta ca nu vom mai avea unde sa filmam astfel de scene .
    Doamne ajuta !

  2. adam dumitru ionel

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cititi zeul tolerantei si descrestinarea crestinismului si veti afla tot ce se petrece singura cale este rugaciunea nu mai este timp de cupole si zidiri este vremea calatoriei spre inlauntru cartea este la editura christiana

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Daniel a subliniat că darul lui pentru eretici se face conform tradiţiei răsăritene, ceea ce demonstrează foarte clar că ecumeniştilor nu le trebuie "catolicizarea" de facto a ortodocşilor: "păstrează-ţi datinile, dar fii în comuniune cu noi". Lor nu le trebuie unirea ortodocşilor cu Roma la nivel juridic, pentru că unirea "bisericilor" se face prin primirea ereticilor în biserică, prin rugăciunea cu ei, prin împreună-slujirea etc. Aceasta este adevărata unire cu Roma, lepădarea de Hristos s-a produs, cui îi trebuie semnături oficiale cînd comuniunea este realizată? A păstra comuniunea cu eresiarhii înseamnă a fi părtaş ereziei lor, Sfîntul Duh ne-o spune prin însuşi glasul apostolilor: cel puţin 4 canoane APOSTOLICE îi osîndesc pe cei care sînt în comuniune cu ereticii (respectiv eresiarhii "ortodocşi").
    Iar Canonul 15 al Soboarelor I şi II din Constantinopol, 861, glăsuieşte foarte clar: „Cei care se despart de împărtăşirea cu mai marii şezători ai lor, din motiv de schismă sau erezie propăvăduită de aceştia, şi care schismă sau erezie sunt oprite şi cercetate de Sfintele Sinoade şi de către Sfinţii Părinţi, aceştia nu numai că nu se osîndesc, dar şi de cinste se învrednicesc, pentru că AU PĂZIT Biserica de schismă, erezie sau învăţături greşite. Aceştia se pot despărţi chiar şi mai înainte de hotărîrea Sinodului, căci nimic nu greşesc.”

    Acestea sînt legile pe care s-a sprijinit întotdeauna Biserica lui Hristos, căci ele de Duhul Sfînt ne-au fost dăruite.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, este strigator la cer ce se intampla. Ma doare inima cand il vad pe Iuda in fata altarului. Cred ca patriarhul nostru este orbit si nu-si da seama in ce inselare se afla. Dar daca o face cu buna stiinta, atunci e vai de el si de noi pentru ca am ajuns sa fim pastoriti spre pieire si nu spre Inviere.
    Sa ne rugam ca Domnul sa nu ne paraseasca si sa cautam sa facem ceva concret, o actiune, ceva, un miting de protest, ganditi-va si voi , poate veniti cu idei bune. Doamne ajuta !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La ce să te aştepţi din partea unui mason? Am şi eu o întrebare pentru voi: Ce părere aveţi de stiliştii care-şi fac lobby pe blogul lui saccsiv? E un articol despre Florian Bichir, care se pare că este un preot stilist. http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/24/„preotul-stilist”-florian-bichir-elogiaza-masoneria/

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Este ceva monstruos! Dumnezeu sa ne ierte, dar acest PF este o bruta. Oribil... Si apoi, toti ceilalti ierarhi, la unison, participa la aceasta erezie!!!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce-ar fi oare ca toti duhovnicii sporiti si ucenicii lor sa se mute de la BOR la BOSV? Sinodul BOSV condamna oficial atat ecumenismul cat si cipurile si masoneria. Ce-i drept au si ei niste probleme...

    Eu deocamdata stau in BOR, dar nu prea ma impac bine cu politica Sf. Sinod al nostru... Vorba articolului, cat o sa ma rabdam? Si cand n-o sa mai rabdam, ce-o sa facem?

    Bogdan.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca Dumnezeu nu va ingadui ca Moastele Sfintilor sa fie profanate si le va ridica intr-o buna zi de pe pamant la cer, asa ca sa ne arate masura ,,inaltimii'' la care am ajuns!

    Discursurile respective nu sunt ale pastorilor buni. Au o raceala pana si in glas care ingheata, care respinge. Iisus este ,,maestru''?! Ca in masonerie?!

    Lasa-l incet, ca spune tot! Asa am aflat ca rugaciunea pentru unitatea bisericilor nu este mai veche de 100 de ani si ca este rostita adesea in alta limba pentru ca prostimea sa nu inteleaga despre ce e vorba.

    In Noul Testament, Iisus nu s-a autointitulat ,,maestru"si ne-a lasat doua porunci evanghelice care nu pot fi rastalmacite dupa placul nostru.

    Daca e vorba de functii si ranguri, da, acestea sunt frumoase si ne plac, daca e vorba de slava desarta, suntem dispusi sa-l magulim pe aproapele pentru a i-o cultiva din plin. Mai pomenim si cate-un citat din Evanghelie ca sa ne creada lumea credinciosi si se cheama ca ne-am facut datoria!

    Daca indrazneste cineva sa ne insulte personal, ii punem la punct de urgenta cu sau fara citate din Evanghelie, eventual atragandu-i atentia ca trebuie sa fie smerit. Iar daca Il insulta pe Iisus, atunci ni se cere sa manifestam toleranta, iubire fata de aproapele, nearatandu-i greselile pentru ca nu cumva sa se corecteze si sa se mantuiasca! Si venim sa ne sustinem discursul cu citate din Evanghelie! De o asa iubire sa ne fereasca Dumnezeu!

    Eu caut un pastor bun care sa-mi arate greselile, sa ma ajute sa ma mantuiesc, nu sa-mi laude purtarile pacatoase pentru a nu ma supara! Cum ma ajuta sa deprind smerenia? Caci nu pot admite ca in viitor va trebui sa merg la Biserica pentru a fi calauzita spre ...iad!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ un crestin ortodox
    Citeste cu atentie articolul pana la sfarsit, unde sacciv are si un comentariu, din care rezulta clar pozitia sa.
    Doamne ajuta!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dintrainostri au fost, dar pentru ca nu au fost dintre noi de aceia au iesit dintre noi.
    Doamne pazeste-ne de sminteala ecumenista, si de trufia noastra ca suntem mai bunii ca ei. Da cu mila Domnului ramanem in dreapta credinta ortodoxa, dar a trecut timpul vorbelor, e timpul faptelor. Cui ii pasa de credinciosul de rand, si il doare sufletul sa ii lumineze prin Lumina si pe cei care nu stiu ca sunt in intuneric, ci doar se uita la lupii imbracati in piei de oaie- cei care sunt din ierarhia tradatoare ecumenista-.
    Sa stam bine sa luam aminte!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu cred ca astfel de atitudini radicale n-au nici o finalitate pozitiva. Sfintii Epictet si Astion au trait in secolul III, cu mult inainte de schisma, prin urmare fac parte din patrimoniul comun al crestinilor si nu cred ca e un lucru rau ca si catolicii sa aiba posibilitatea sa se inchine la ei, poate,in felul acesta, Dumnezeu ne va lumina pe toti.

    Noi, ortodocsii, nu ne-am bucurat in 2002 de moastele Sf. Ioan Casian aduse din Franta, sau in 2009 de moastele Sf. Grigorie de Nazians, aduse de la Viena? Sfintii nu sunt proprietatea nici a ortodocsilor, nici a catolicilor.

    Noi, ca crestini, trebuie sa facem ascultare de episcop, exceptie doar daca acesta este eretic. Or, nu cred ca cei care au scris articolul acesta au competenta sa stabileasca lucrul acesta. Sf. Ignatie al Antiohiei spune in repetate randuri in epistolele sale cat de important este acest lucru "trebuie să mergeți împreună cu voința episcopului vostru", iar " Cel care face ceva fără știrea episcopului, acela slujește
    diavolului". Asta pentru ca episcopul (sau, in cazul nostru patriarhul) este investit cu har in momentul hirotoniei si el va raspunde in fata lui Dumnezeu de modul cum a pastorit turma. Acelasi sfant parinte spune ca episcopul este desemnat în locul lui Dumnezeu, preoții țin locul soborului Apostolilor iar diaconii cel al slujitorilor din Biserica primara.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Dan M
    Se vede ca invatatura stramba indusa de ss Daniel a prins la tine. Catolicii s-au despartit de Biserica in 1054 si implicit de sfintii Bisericii. Nu poti sa zici ca le mai apartine vreun sfant, in primul rand pentru ca nu le urmeaza invatatura. Sfintele moaste ale Sfintilor lui Dumnezeu ce se afla la ei au fost furate in timpul cruciadelor si au facut comert cu ele. Cam asta face si ss Daniel, nu pe bani, ci incercand sa vanda, fatis, Ortodoxia. Ce sfant considerat de catolici este cinstit de biserica ortodoxa? E cumva vreun papa (inafara de cei de dinainte de schisma) sau altii ca Anton de Padova, Francisc de Assisi recunoscuti ca sfinti, in Ortodoxie? Si cum nu este eretic acest patriarh care incalca invatatura Sfintilor Parinti, facand partasie cu ereticii si instrainand sfinte oseminte ale Sfintilor ce au mucenicit pentru dreapta credinta in Sfanta Treime, Cea nedesfiintata de catre catolici prin erezia filoque? Sfintii Parinti, Sf Nicolae sigur l-ar fi pocnit si pe acest patriarh, pentru indrazneala si blasfemia facuta. Este o sfidare la adresa credintei ortodoxe si a poporului roman, majoritar ortodox.
    CATOLICII NU AU SFINTI!!! Sunt niste inselati de diavol si slujesc stapanitorilor acestei lumi, slugi la randul lor ai antihristului.

    Sa ne intarim in credinta, caci vor veni mai multe. Puneti la psaltire peste tot unde mergeti numele ierarhilor din sinodul BOR si rugati-va sa-i indrepte Domnul si sa le dea curaj celor care sunt ortodocsi si nu agenti inflitrati.

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    apropo de Sfantul Ioan Casian si anul 2002...

    http://www.sihastru.net/mirem/ceor/stiri_antim.html

    nu pot sa zic decat: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai pot, in curand o sa urle pietrele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    fratilor, care sunteti in tara, mergeti la Parintii Iustin si Arsenie si intrebati-i ce vom face cand se vor uni pe fata, ce vom face dupa sinodul ala pan-ortodox, asa zis ecumenic...mai mergem la biserica unde slujesc preoti care vor accepta unirea? ce facem?!

    Doamne ajuta!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    “La ce să te aştepţi din partea unui mason? Am şi eu o întrebare pentru voi: Ce părere aveţi de stiliştii care-şi fac lobby pe blogul lui saccsiv? E un articol despre Florian Bichir, care se pare că este un preot stilist. http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/24/„preotul-stilist”-florian-bichir-elogiaza-masoneria/”

    Stilistii au si ei problemele lor, dar in nici un caz nu pot fi acuzati de a fi pro-masoni. Poate o fi fiind si la ei cate un ratacit care a pactizat cu masoneria, dar in rest sinodul lor a luat ferm atitudine si impotriva masoneriei, si impotriva ecumensmului, si impotriva cipurilor.

    Problema lor majora, cred eu, e ca nu prea sunt in comuniune unii cu altii, adica cei din Romania nu sunt in comuniune cu cei din Grecia, etc… Din cate stiu BOSV e in comuniune cu cei din Bulgaria, si cred ca si cu un sinod florinit din Grecia. Au fost in comuniune si cu ROCOR (Biserica Rusa in Exil, din care a facut parte si Pr. Serafim Rose si Sf. Ioan Maximovici). La canonizarea Sf. Ioan Maximovici a fost invitat Mitropolitul BOSV, nu al BOR.

    Bogdan.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ce spectacol sinistru. Curat murdar. Asa ceva n-am mai vazut si nici nu vreau sa mai vad.

    Sarmanii catolicii astia, de o mie de ani se chinuiesc sa se uneasca cu noi si nu reusesc. Ce sa-i faci. Dupa atatia ani de mandrie si minciuna e greu sa te dezbari de ele. Singura lor sansa e sa renuntam noi la Ortodoxie.

    Auziti ce zice Sanctitatea Sa in filmul de mai sus : il saluta, printre altii, si pe prea sfintitul Cornel Damian , episcop austriac de Bucuresti. Pai daca acela este spiscop de Bucuresti , inseamna ca el , Daniel , nu ai e nimic .

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eresiarhul Daniel face ceea ce i se dicteaza de acolo de unde primeste si banii. Cred ca Bilderberg grup se numeste patriarhia lui. Am preluat si eu pe blog la mine acest articol pentru ca mine se pare semnificativ pentru calea urmata de BOR.

    Doamne ajuta si sa ne aiba bunul Dumnezeu in paza

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu cata bucurie vorbea Patriarhul Daniel despre "unirea" cu catolicii. Cata fericire se vede pe chipul sau cand ii priveste pe mai marii ereticilor; e ciudat acest aspect, caci el nu e asa de fericit atunci cand le vorbeste ortodocsilor sau preotilor nostrii. Sigur e de-al lor, de-al ereticilor. Asta abia acum se vadeste!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ,,Caderea bisericii prin slujitorii ei cozile de topor ale apusului.''

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu va mirati inainte de schisma va numeati tot catolici.Aveati acelasi crez aceeasi dogma ,recunosteati aceleasi sinoade ecumenice.Oare nu sinodul ecumenic 2 il recunoaste pe episcopul Romei avand intaietate intre toti ceilalti?Catolici asta va cer acum si oricum glasul vostru nu se aude sunteti neinsemnati sunt interese prea mari in joc si voi nu sunteti luati in calcul.In cel mult 2 ani vor fi toti UNA catolici,ortodoxi,protestanti si neoprotestanti. Chiar daca voi va opuneti clerul superior in frunte cu patriarhul va face demersurile pt reunificare.

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ce sa mai spunem? este saptamana si luna apostaziei si lepadarii de credinta pt. Daniel si ai luni ecumenisti si papistasi. Catolicii si-au batut joc de credinta noastra pentru care au murit atatea mii si mii de sfinti. Nu trebuie sa deznadajduim pentru noi, ci trebuie sa mergem pe drumul curat lasat noua de sfinti de la care ei S-AU ABATUT pentru totdeauna. Sa fugim de ei si sa nu-i urmam ca nu cumva sa ne prinda si pe noi acest duh al ecumenismului care este cel mai periculos DIN ZILELE noastre pt. ca este lepadare de Sfanta Treime, adica ne aflam sub anatema Sf. Parinti

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pt. aurelmunteanu

    Te inseli amarnic.

    Chiar daca in 2 ani, precum zici, s-ar semna unirea , tot degeaba.
    Uniri semnate au mai fost in ultima mie de ani . ,,Si cu asta ce-am facut,, vorba lui Constantin Tanase. Praful s-a ales de ele . Si asta tocmai datorita acelor ,, neinsemnati,, cum le zici tu .

    Stai linistit, eu nu o sa ma unesc, in conditiile astea , si ca mine sunt multi. O sa ne gasim noi episcopi ortodocsi, fara ca sa trecem la stilisti.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Steagul sus nu va lasati acum cu acest acord nu va fi de gluma.Chiar daca acum vi se pare ceva rau ,in generatia urmatoare va fi ceva normal .

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @aurel munteanu, te pomenesti ca vrei sa spui ceva?! Avand in vedere ca ai un blog baptist. Uniti-va voi si formati religia viitorului, frati cu 'extraterestrii' recunoscuti de vatican.

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Auzi ce spune "Hristos s-a rugat ca sa fie crestinii (sau bisericile) una in genunchi, nu a tinut un discurs". Asa cum s-ar ruga parintele din satul meu ca Maria si Gheorghe sa nu se desparta chiar daca ar fi prins-o la altu. Halal ecleziologie!
    Auzi ce spune Hristos: "Ca toţi să fie una, după cum Tu, Părinte, întru Mine şi Eu întru Tine, aşa şi aceştia în Noi să fie una, ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis".
    Oare are Hristos doua Trupuri? Sau oare Biserica nu mai este trupul lui Hristos? Sau poate Crezul nu o mai fi bun "Una Sfanta, Soborniceasca, Biserica".
    Un lucru-i cat se poate de clar: aici se vorbeste despre o unitate separata de Hristos! Sau una care L-ar include si pe Hristos.

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Măi Bogdan, stiliştii sunt schismatici şi punct. Şi yoghinii sunt împotriva masoneriei şi a cipurilor. Asta ar însemna să ne facem yoghini? Documentează-te şi vezi că nu vorbesc minciuni.

  26. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    asta e apostazie...

  27. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    fratilor, e strigator la cer patriarhul e mason face jocul lor de ei a fost ales nu poporul la ales ci masoni ,o sa fie vai de noi diavolul deja a pus stapanire pe ei,nu ne apara cu nimic actualul patriarh,toti trebuie sa ne unim sa se faca ceva ne trebuie alt patriarh cu adevarat ortodox care sa respecte sf canoane,

  28. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tais - si eu sunt impotriva oricarei forme de ecumenism.Sa lasam pe Domnul sa hotarasca cei care vor fi gasiti buni .

  29. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pt uncrestinortodox2

    schismatici sunt cei care aduc modificari in credinta, dar nu in probleme de dogmatica, cei din urma fiind eretici.
    schimbarea calendarului a produs o schisma si cei ce au introdus inovatia sunt schismatici, pt ca se despart de Adevarata Traditie a Sfintei si Sobornicestii Biserici.
    citeste Pedalionul editiile dinainte de 1924, precum si cele predanisite de Sf Parinti.
    cei care pastreaza Ortodoxia neschimbata, chiar daca rup comuniunea cu Sinodul oficial pe temei canonic sunt dreptslavitori.
    vezi comentariul lui daradala.

    toate bune!

  30. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @uncrestinortodox2

    Nu incerca sa ascunzi adevarul stergand comentariile care nu-ti convin de pe blogul tau. Eu nu sunt stilist, sunt din BOR, dar adevarul trebuie marturisit: schimbarea calendarului a fost o mare greseala.

    Schimbarea calendarului s-a facut din motive ecumeniste (http://orthodoxwiki.org/Old_Calendarists#History) impotriva a numeroase sinoade ortodoxe care au condamnat calendarul gregorian, incepand de prin anii 1500.

    Bogdan.

  31. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O, Doamne! Un spectacol cu adevarat sinistru! In curand nu o sa mai stim unde ne putem cumineca si unde nu...

  32. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bogdan, si aici am ajuns sa vorbim de calendar? 😛

  33. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Jos cu Tradatorul Daniel !
    Jos cu Tradatorii din Sf.Biserica !

  34. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Bogdan: Îmi cer scuze pentru că nu ţi s-a publicat comentariul pe blogul meu, dar ieri nu am intrat pe blog, decât dimineaţă. Acum am văzut comentariul tău...Să ştii că eu nu şterg comentariile pentru că, cel puţin la mine, fiecare are dreptul la o opinie. Sunt întru totul deacord cu tine, dar soluţia corectă nu este să ne alipim de BOSV. Şi pe mine m-a tentat asta, dar ştii ce este necurat acolo? Ei se închină calendarului, l-au transformat în dogmă. Ei spun că cei ce nu cinstesc calendarul vechi nu au har. Iar cine nu are har este eretic, pentru că harul vine de la Duhul Sfânt, iar dacă nu ai har nu ai Duh Sfânt. Ei se compară cu Sfântul Marcu al Efesului ce era singur împotriva tuturor. Dar el era singur împotriva celor cu cuget latin, ce îmbrăţişau erezia catolică. Eşti eretic în momentul în care strâmbi dreapta credinţă, în ceea ce privesc dogmele, nu când schimbi un calendar, ce a fost schimbat de mai multe ori în istoria omenirii. Să nu uităm că Sfinţii Părinţi ai primelor Sinoade ecumenice până în 527 s-au folosit de calendarul lui Sosigene, întocmit pe vremea lui Iulius Cezar. După acest calendar a ţinut Mântuitorul nostru Iisus Hristos Paştele iudaic. Deci era unul foarte important căci tocmai Cel ce ne-a mântuit pe noi a respectat acest calendar. Totuşi în 527 a fost schimbat şi nu s-a făcut atâta vâlvă. Deci, dacă e să gândim ca stiliştii, creştinii din 527 erau mai proşti decât ei. Ei au luat atitudine în 1923, dar creştinii din 527 nu au luat. La judecata de apoi nu te întreabă Dumnezeu ce calendar urmezi, căci calendarul este făcut să slujească oamenilor, nu lui Dumnezeu. Căci : O mie de ani înaintea ochilor Tăi, Doamne, sunt ca ziua de ieri care a trecut (Psalmul 89, 4).

  35. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Referitor la schimbarea calendarului. Am si eu o parere personala. Faptul ca cineva acum vreo suta de ani a schimbat calendarul, pe mine ca mirean nu ma afecteaza cu nimic. Din cate se stie stilistii si-au facut o alata biserica, au parasit succesiunea apostolica. Probabil ca calendarul lor este cel corect, dar nu asta conteaza. Conteaza ca eu am ramas in biserica, ei au parasit-o. Nu a fost alegerea mea.

    Stiti ca exista canonul privitor la impartasire, toti trebuiau sa se impartaseasca cum se impartasesc azi preotii. Iata, au schimbat si acest canon pe motive destul de intemeiate, dar l-au schimbat; dar pe mine ca mirean nu ma priveste, nu eu am schimbat ceva. Eu ca sa ma impartasesc trebuie sa accept schimbarea, nu?

    Faptul ca capii bisericii noastre iau niste decizii bizare, nu ne afecteaza. Nu noi mirenii am schimbat ceva, noi n-avem de ales. Trebuie doar sa ne pazim de desfranare si de toate celelalte cum scrie la apostol.

  36. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu totii stim ca mutarea moastelor se face numai daca ingaduie si sfintii respectivi. Aduceti-va aminte de mutarea moastelor Sf. Ier. Nicolae la Bari sarbatorita pe 9 mai.
    Discursul e, intr-adevar, trist. Speram sa nu ne paraseasca prea multi sfinti.

  37. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iubesc patriarhul

    Vad ce vrei sa induci ideea ca : daca ierarhii iau decizii bizare, eu ca simplu mirean trebuie sa le accept , pentru ca eu nu am nici o vina , intru-cat nu eu am luat acele decizii. Zici : ,, noi nu avem de ales ... trebuie sa acceptam shimbarea ...,, si ,,...nu ne afecteaza pe noi.... ,,

    Eu zic asa: nu orice schimbare trebuie acceptata.A schimba calendarul e una , iar a schimba credinta e alta.

    Te intreb : daca ierarhii schimba invatatura de credinta cum ti se pare ???

    Am inteles . Vrei sa ne asiguri ca daca se semneaza unirea cu ereticii ,, noi nu avem de ales ... trebuie sa acceptam shimbarea ...,, si ,,...nu ne afecteaza pe noi.... ,,

  38. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Marian, intelegi sucit. Nu te pune nimeni sa faci ce fac ierarhii. Am vrut sa zic doar ca poti avea constinta impacata ca unii ierarhi au schimbat calendarul sau altii sunt ecumenisti. Este treaba lor. Adevaratii crestini nu trebuie sa-i urmeze.

  39. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @uncrestinortodox2

    De acord, calendarul nu este o dogma si mantuirea nu cred ca sta in cele cateva zile diferenta.

    Ceea ce face schimbarea lui gresita este de fapt motivul care a stat in spatele schimbarii, si anume schimbarea s-a facut pentru a facilita apropierea de catolici. A fost un motiv ecumenist. Fara acest motiv, probabil schimbarea nu ar fi fost prea grava...

    Mai trebuie sa tinem cont si de faptul ca Pascalia nu va putea fi trecuta niciodata pe calendarul nou pentru ca asta ar duce la sarbatorirea Sf. Paste inainte de Pastele evreilor, si astaar contraveni unei decizii a primului Sinod Ecumenic. BO Finlandeza totusi tine Pascalia pe stil nou, iar BOR este in comuniune cu ea din cate stiu... Nu stiu cat de bine e asta...

    Pozitia oficiala a BOSV fata de BOR este ca nu o intereseaza daca BOR mai are Har sau nu, ca nu se pronunta. Ce-o fi spunand unii sau altii din BOSV, asta e altceva.

    Exista insa alti stilisti mai extremisti prin Grecia care cred ca atat BOR cat si BORusa si Ierusalimul au pierdut Harul, nu atat din cauza calendarului si mai ales din cauza ecumenismului.

    Bogdan.

  40. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu ma mai surprinde nimica

  41. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iubeste-l pe Patriarh la tine pe blog, nu aici, unde produci atata iritare si cu numele tau si cu comentariile care iti dezvaluie firea de sluga netrebnica. Tu cui slujesti ? Lui Hristos sau episcopilor naimiti ? Cum indraznesti sa ne spui noua sa acceptam orice li se nazare episcopilor ?

  42. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu spune pe care Patriarh îl iubeşte

  43. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Draga Aurora, daca intelegi cartile pe care le citesti ca pe comentariu meu, atunci citesti degeaba.

  44. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imi pare rau sa spun, dar dupa ce am citit randurile acestui articol si am vazut videoclipul cu predica arhiepiscopului de Bucuresti Robu, am simtit ca, intr-adevar, lucrurile incep sa functioneze cum trebuie.

    Tocmai de asta se numeste acest blog "Apologeticum". Credinciosii ortodocsi (nu in sensul ca detin adevarata credinta) incearca sa se apere de atacurile externe, in cazul de mai sus, de papistasi, de masoni, etc.

    NU veti intelege niciodata ca apologeticum (apararea credintei) a fost dus la perfectie de sfintii parinti ai vechimii nu doar prin predica/discurs/oratorie, ci si prin puterea faptei.

    Ortodocsii se ascund sub kitch-ul vorbelor iscusite, negand orice legatura cu Bisericile surori.

    Va aduceti aminte de 1054? Schisma de atunci are aceleasi motive ca si in prezent:
    In gandul tau iti spui "De ce sa accept autoritatea papei de la Roma? Eu nu stiu nici sa ma rog cum trebuie... Nici la biserica nu merg... Dau pomana..."
    Iuda din tine nu accepta decat varianta proprie, pentru ca este egoist si autoritar.

    Nu ati ajuns la maturitatea necesara (ca Biserica) pentru a accepta un dialog de unitate cu celelalte Biserici, si pentru asta, defaimati si incalciti semnificatiile ca niste copii care invata abecedarul.

    Daca te numesti ortodox, nu inseamna ca stii sa traiesti credinta adevarata. E doar o titulatura, asemanatoare celei din buletin.

  45. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iubesc Patriarhul.

    Ca sa nu mai creem falsa impresie ca nu ne intelegem eu iti spun in cuvinte simple si pe fata : daca Sanctitatea Sa Daniel si cu ai lui, semneaza unirea cu catolicii eu nu trebuie sa accept asta ca sa primesc Sf. Impartasanie.

    Voi cauta un preot si un episcop ortodox care n-a semnat, chiar si in afara granitelor , dar sunt sigur ca nu toti ierarhii romani vor semna.

  46. Un om care iubește dreptatea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ iubesc patriarhul
    Iubești pe dracul. Asta iubești tu. Și ne faci o scârbă și o greață incomensurabilă.
    Iubești un copil al lui satan, care se închină la doi idoli, la idolul ecumenist (erezia ereziilor, precum a zis Sf. Părinte Arsenie Boca) și la idolul masonilor care este Lucifer.
    Drept dovadă că cele spuse de mine sunt adevărate: doar un îndrăcit și un posedat, un prost, un om de nimic și fără de minte, ar fi încercat să-l dea jos, să-l schimbe din funcția de stareț pe Părintele Iustin Pârvu, marele Duhovnic al neamului românesc, pătimitor pentru Hristos timp de 17 ani în temnițele comuniste. Precum a făcut Ciobotea.
    Ești un răspândac patriarhal nerușinat și vii să ne speli nouă creierii acum.
    Băi răspândacule, pe mine nu mă interesează păcatele tale sau ale lui Ciobotea, pe mine mă interesează Ortodoxia, mă interesează mântuirea mea și a neamului meu.
    Ori dacă Ortodoxia este distrusă, mântuirea noastră a tuturor celor care trăim astăzi, precum și mântuirea generațiilor viitoare, se va duce pe apa sâmbetei.
    Poporul acesta dacă lasă ca Ortodoxia să fie distrusă, va merge în iad împreună cu Ciobotea și slugile lui, împreună cu banda lui de masoni și de ecumeniști.
    Pe deasupra acest Ciobotea mai este și un laș ordinar. Duminica trecută la OTv s-a batjocorit credința poporului român, s-a călcat în picioare și s-a batjocorit numele lui Iisus Hristos, așa cum nu s-a mai făcut niciodată pe acest pământ românesc. Dacă era un atac la persoana lui Ciobotea, imediat sunau telefoanele în direct.
    Băi lași și nemernici ce sunteți voi, trăiți pe seama numelui lui Iisus Hristos, aveți palate și mașini de lux, aveți salarii mai mari decât președintele României și nu v-ați deranjat hoiturile voastre spurcate, atunci când numele Domnului era târât în noroi. Sunteți niște blestemați și atrageți mânia lui Dumnezeu asupra acestui popor.
    Aveți deja mâinile pătate cu sânge, pentru că mari dezastre și mari nenorociri veți aduce peste acest neam.
    Nemernici și nerușinați, ce sunteți!

  47. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor,sa nu ii ascultati pe protestanti,ei sunt cancerul in lumea noastra ortodoxa,gruparile sectante sunt lucrarea antihristului,care doreste sa distruga pe orice cale credinta noastra adevarata,ortodoxia!Se cred sfinti ,deja mantuiti,asteptand o asa zisa rapire,sus in cer,nu au SFANTA CRUCE,nu cred in MAICUTA DOMNULUI,botezul lor se desfasoara in locuri murdare pentru un sfant botez (de ex in bai ) urasc preotii,aducand cuvinte de hula la adresa bisericii noastre.Vedeti si dumneavoastra ,viziteaza aceste site-uri ortodoxe nu pentru ca ei ar avea o credinta,ci pentru a-si arunca veninul,pentru a dezbina.Tot raul de la acesti rataciti porneste,de la acesti lupi in blana de oaie,care sfasie turma DOMNULUI IISUS HRISTOS.Pentru ca raul i-a orbit si i-a ratacit atat de mult, citesc SFANTA SCRIPTURA si o interpreteaza dupa bunul lor plac ( fiind mult modificata ),cautand sa piarda si sa duca in ratacire multe suflete.Toata acesta discordie si neintelegere de de la acesti lupi in blana de oaie incepe,a caror lucrare se face sub patronajul celui rau.SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU ROAGA-TE SI APARA-NE pe noi pacatosii de tot raul si apara sfanta noastra credinta, ortodoxia , AMIN !

  48. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cand inima se umple de rautati, da pe afara. Administrator, ma mir ca ai postat un comentariu atat de rautacios la adresa mea de la un om pe care nu-l cunosc si nici el pe mine. Am observat asta de foarte mult timp, in nenumarate cazuri, nicknamul meu deranjeaza pe toata lumea. Este un nickname ales special, recunosc, dar nu dovedeste decat superficialitatea unora. Plecand doar de la numele meu "Iubesc Patriarhul" unii ca "Un om care iubește dreptatea"(iubeste pe dracu, ca sa-l citez) ajung sa formuleze asemenea comentarii. Oare daca ma numeam Urasc Patriarhul ce ar fi zis?

    Nu posta comentariu asta, ca oricum n-are nici un rost.

  49. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Marian
    Subscriu si eu la ce ai zis tu.

  50. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    doua situri care m-au cenzurat pt ca i-am provocat sa dea replica concreta la 3 chestiuni legate de cipuri,rugaciunea ecumenista si daruirea de sf moaste ereticilor...
    In numele onoarei daca aveti va cer sa va lasati de aceste hobbyuri pt internet!pt ce va mai apucati sa postati toate aceste chestiuni si le lasati neexplicate si nedezbatute...ori spui ca pomul e rau si roada e rea ori spui ca pomul e bun si roada e buna!
    Cei de la razbel arunca cu pietre in catolici ca sunt eretici,atunci ecumenisti ce sunt si ce trebuie facut cu ei?...parca in articolele voastre ortodoxiste afirmati ca nu poate fi comuniune cu cel eretic!?Pr Savatie pune recent articole despre voronin si patriarhul kiril...face sminteala cu ele dar cand intreb care e rostul lor si care e adevarul ma cenzureaza!Am intrebat s-a pocait voronin sau e patriarhul 'tovaras' cu ei?

  51. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Un om care iubește dreptatea
    Nu e frumos si crestin sa ne aducem acuze, doar ca poarta acest nume "iubesc patriarhul" nu inseamna ca e si slugarnic patriarhului. Eu am observat o parere personala din partea lui si din simtamant obiectiv, doar numele ne provoaca iritare si asta ar trebuii sa toleram cu totii. Nu e bine sa judecam oamenii, mai ales dupa aparente. In esenta e altfel
    " I.P.: ... Am vrut sa zic doar ca poti avea constinta impacata ca unii ierarhi au schimbat calendarul sau altii sunt ecumenisti. Este treaba lor. Adevaratii crestini nu trebuie sa-i urmeze." asa ca s-a lamurit, intentia este buna. Doamne ajuta

  52. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Iubesc Patriarhul,

    Te-am rugat de nu stiu cate ori sa-ti schimbi "numele" pt. ca produce , pe buna dreptate, iritare la toata lumea. Felul cum persisti in greseala este dracesc. Tu ai impresia ca e vreunul dintre noi care il uraste pe patriarh ? Doamne fereste ! N-avem voie sa uram nici pe criminali, daramite pe intaistatorul nostru .Deci in niciun caz nu ne-ar bucura sa te "numesti" "Urasc Patriarhul". Tu daca il iubesti cu adevarat, asa cum pretinzi, roaga-te pt. el sa-l scoata Dumnezeu din ratacirile in care se afla si sa nu ne piarda si pe noi odata cu el. Tu esti om instruit, cunosti teologie - dar nu uita ca si diavolul cunoaste ! - ai si preocupare pt. mantuire, deci , te rog, vino cu lucruri constructive !

  53. Un om care iubește dreptatea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ iubesc patriarhul
    Ce să-ți povestesc, ești de o profunzime, de ne pui la pământ, nu alta.
    Postezi sub acest nume, ca să arăți lumii măsura iubirii tale, una colosală, nemărginită, epocală.
    Uite domnule, deși nu este de acord cu patriarhul, este plin de iubire, ar zice unii naivi, care nu văd otrava pe care o strecori pe sub mierea iubirii tale. Asta ca să faci otrava mai dulce și mai ușor de digerat
    Da…, și pe deasupra doar un om iubitor este ascultat și luat în seamă. Nu-i așa?
    Acesta, cu subtilitatea numelui tău, este scenariul de rezervă, atunci când ești prins cu mâța-n sac.
    Când mai este câte unul care nu mușcă din momeala ta otrăvită și te mai trage de urechi, imediat o dai cotită: subscriu și eu, subscriu și eu.
    Maeștrii manipulării și ai diversiunii nu mă mai păcălesc pe mine.
    Dacă ai fi avut vreun gram de iubire față de cel pe care te bați cu pumnul în piept că-l iubești, atunci l-ai fi mustrat, nu ai fi încercat tot felul de tertipuri, pentru a-i justifica în fața oamenilor nemernicia și apostazia lui.
    Vreți voi să ascundeți rahatul sub preș, dar pute, de s-a scârbit o țară întreagă.
    Sf. Nicolae, poate cel mai blând dintre sfinți, a tras o palmă unui nemernic de eretic. Și i-a dat-o din inimă.
    Tot din inimă dau și eu, dar nu dau cu palma, că sunt mic și nu sunt sfânt, ci dau și eu cu un cuvânt două.
    Dau din inimă, și voi da și mai tare, pentru că așa trebuie să dai în eretici și în apostați, în închinătorii la vițeii de aur (de aur pentru buzunarele lui Ciobotea), ecumenist și masonic.
    Și voi da și mai tare în cei care au scos la vânzare Ortodoxia, pentru că nu vreau să mă fac părtaș prin indiferență cu acești nemernici și acești trădători de Dumnezeu, de neam și de țară.
    Uite cum ne dă răspândacul lecții de iubire, subtilă!!! Sunt sătul de iubire din asta fariseică. O văd pe toate drumurile, și mi s-a aplecat de ea. De fapt ecumeniștii din iubire fac ei ceea ce fac, nu-i așa? Dintr-o iubire colosală, nemărginită, epocală …
    Pe bună dreptate observa un Părinte Arhimandrit într-un studiu al său despre ecumenism, că unii clerici cu dosare de colaborare cu securitatea comunistă, pierdute sau nelămurite pe deplin, se pretind pe ei acum ca fiind pătrunși de o iubire mai mare decât cea a Sfinților Părinți.
    Și din această grandioasă și epocală iubire, Ciobotea și banda lui au scos Ortodoxia la vânzare, că de, trebuie să ajungă și ereticii la ea. Nu-i așa?

  54. Un om care iubește dreptatea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Marius
    Poate avea un creștin ortodox conștiința împăcată, atunci când el nu face nimic, ci doar stă și se uită cum este distrusă Ortodoxia?
    Poate accepta conștiința unui adevărat creștin ortodox justificări de genul: eu pot să am inima împăcată și conștiința curată, n-am distrus eu Ortodoxia, alții au distrus-o?! Eu doar am stat și m-am uitat, cum o distrugeau.
    Eu zic că discern destul de bine niște lucruri. Dezinformatori, intoxicatori și manipulatori patriarhali își bagă coada pe toate paginile autentic creștine, care trag un semnal de alarmă, să ne trezim. De doi ani de zile sunt în război cu ei pe diverse pagini ortodoxe.
    O să-ți dau doar un exemplu. Era vorba despre Biserică și masonerie și căuta un răspândac patriarhal să ne convingă ce bună este masoneria, cum se potrivește ea ca o mănușă peste haina preoțească. Tot o dădea cotită și sucită, în fel și chip ca să ne facă să mușcăm din otravă. Până la urmă a recunoscut că este preot ortodox, profesor de dogmatică în București, și aparține unei loji masonice. Asta ca să vedeți cât de mare este spurcăciunea și să vedeți cu ce avem de a face. Va să zică un mason forma viitorii preoți.
    Din ăștia vin, din ordinul lui Ciobotea, să ne intoxice și să ne piardă sufletele.
    Va să zică acest IP ne spune mai întâi că deciziile „bizare” ale lui Ciobotea, adică cele care duc la subminarea și distrugerea Bisericii Ortodoxe, nu ne afectează pe noi. Câtă nerușinare!!!
    Este urecheat de câteva persoane, după care vine și reformulează: nu contează că Ciobotea distruge Ortodoxia, noi putem avea conștiința curată, că n-am distrus-o noi și că nu l-am urmat.
    N-am distrus-o noi, doar am stat și ne-am uitat cum o distruge.
    Și ne mai spune că ecumenismul nu este treaba noastră. Auzi cum mușcă șarpele și împrăștie otrava lui?
    Este ca și cum i-ai spune unui om, că nu este treaba lui dacă vine unul și-i dă foc la casă.
    Ție dacă ți-ar da unul foc la casă, l-ai lăsa să-și vadă nestingherit de treabă, zicând că nu este treaba ta??!!
    Ortodoxia este casa noastră, și dacă vine un eretic și un închinător la idoli ca Ciobotea și îi dă foc, atunci este treaba mea și ar trebui să fie treaba fiecăruia dintre voi, dacă vreți să vă mântuiți sufletele voastre.

  55. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    As avea un mesaj pentru cei care lucreaza la TrinitasTV, Basilica, Ziarul Lumina, etc... Poate citeste cineva

    Acest trust nu este un trust personal al PF Daniel, nu este un trust in care sa se oglindeasca opiniile personale ale unor ierarhi din Biserica Ortodoxa Romana, ci ar trebui sa fie un trust cu adevarat ziditor de suflete si sa reflecte realitatea cu problemele si greutatile ei. Evitarea subiectelor care macina ortodoxia (masonerie, homosexualitate, ecumenism, cipurile din documente, legalizarea avortului, a drogurilor usoare si a prostitutiei) este o dovada de ignoranta, de lasitate si de subiectivism.

    Doresc ca in ziarul promovat de Patriarhia Romana, precum si in cadrul emisiunilor Trinitas TV, sa putem avea parte si de informatii legate de activitatea Parintelui Justin Parvu. Nu aveti niciun motiv real pentru a evita difuzarea vreunui material cu Parintele Justin Parvu. Este evident ca aceasta ignorare se datoreaza "comenzilor" primite de a prezenta preferential doar anumite lacasuri de cult, in detrimentul altora. Respect valoarea tuturor bisericilor si manastirilor ortodoxe prezentate, dar cred ca nu este suficient si cred ca aceasta preferinta pentru unele manastiri, evitand Santa Manastire Petru Voda se face nejustificat.

    Va amintesc ca aceste canale de informare nu ar exista fara sustinerea financiara a credinciosilor, credinciosi care ar dori sa vada la emisiunile Trinitas si pe Parintele Justin.

    Va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze mintile si sa puteti exprima obiectiv realitatea crestin-ortodoxa din Romania si sa nu lucrati spre intunecarea si ratacirea celor preocupati de mantuirea sufletelor.

  56. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asa e, mai bine imi schimb numele.

  57. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Un om care iubeste dreptatea

    M-ai uns la suflet cu cele scrise. Asa este, ai perfecta dreptate în tot ceea ce spui. Sunt de acord cu dta. Este foarte bine ca l-ai pus la punct pe acest pui de napârca - "Iubesc Patriarhul" -. Acest sarpe veninos cred ca face parte din anturajul Tradatorului Daniel din Deal. Toti acesti tradatori trebuie sa dispara din fruntea Bisericii Ortodoxe. Sa vina cei care au frica si dragoste de Dumnezeu si care conduc Turma lui Hristos pe Calea Mântuirii.

  58. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rad de voi "poetilor" si de speculatiile voastre gen Sherlok Holmes. Daca ati citi cu atentie ce postez ati vedea ca sunt antiecumenist convis, anticatolic convis si anti orice alta erezie trecuta, prezenta si viitoare si asa sper sa si raman. Ochi de-as avea sa pot sa identific toate ereziile. Insa incerc sa nu judec persoanele ci doar faptele. De aici si numele meu. Ma infior cat venin aveti insa voi in comentariile voastre, mai ales ca sunt complet false (cele referitoare la mine). Ma infior pentru ca stiu ca suntem in aceeasi tabara, avem aceeasi credinta. Sau s-ar putea sa nu...

  59. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iubesc Patriarhul .

    Eu nu sunt anti catolic. Nu am nimic cu ei. Eu ii las pe ei in pace si vreau sa ma lase si ei pe mine, si BO. Iar cand se vor hotara sa imbratiseze credinta cea dreapta , cu mare bucurie voi fi in comuniune cu ei .

  60. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Iubesc Patriarhul .

    Este foarte gresit sa spui ca suntem din aceeasi tabara, pentru ca noi nu suntem in nici o tabara. Noi suntem in Biserica Ortodoxa atat cea Romana cat si cea Universala.

    Eu cred iarasi, ca vrei sa induci ideea, cum ca noi, care ne exprimam aici dezacordul in legatura cu unele fapte ale SS Daniel, am fi unii care facem parte dint-o tabara anti catolica, anti iubire, fanatica etc.

    Aceasta e total fals.

  61. Iubesc Patriarhul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Imi pare rau ca nu esti anticatolic. Cand zic anticatolic, nu inseamna ca am ceva cu vreo persoana care este catolica. Anticatolic inseamna ca sunt impotriva ereziei latinistilor. Da cred ca ai inteles foarte bine ce vroiam sa zic. Si ai inteles si ce am vrut sa zic ca suntem in aceasi tabara (adica avem acelas Crez).

  62. Un om care iubește dreptatea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @ Moș Ioan
    Mulțumesc de vorbă bună.
    Îmi place și mie atitudinea dumneavoastră.
    Într-adevăr, banda de securiști reciclați în sutană și cu mitre pe cap, de masoni și de ecumeniști, această adunătură de slujitori ai lui satan, care a pus mâna pe conducerea BOR, trebuie să plece.
    Pentru că dacă nu vor pleca, supraviețuirea poporului român va fi un mare semn de întrebare.

  63. Un om care iubește dreptatea

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    A văzut sanctitatea sa Ciobotea întâiul că s-au cam prins oile că este un fals păstor, că este un lup îmbrăcat în haină de oaie.
    S-au prins oile că păstorul, pardon, lupul îmbrăcat în blană de oaie Ciobotea vrea să le piardă, să le ducă la tăiere și să le închine pe altarul idolesc al masoneriei și al ecumenismului.
    Și ce și-a zis atunci ss Ciobotea? Să-mi iau un măgar care să zică tot timpul: iubesc patriarhul, iubesc patriarhul, iubesc…Că poate așa, în mod subliminal, oile îmi vor urma mie, prin acest măgar.

    Lăsând gluma la o parte, amintesc că repetiția este una dintre cele mai nenorocite și mai îndobitocitoare metode de manipulare la nivel subliminal. În comunism, ode de slavă și iubire la adresa mărețului conducător erau repetate în continuu, pe toate posturile de radio și tv. Deși aceste mesaje erau respinse conștient de către minte, prin repetarea lor necontenită intrau forțat în subconștientul oamenilor, manipulându-le până la urmă conștiințele. Ss Ciobotea și securiștii lui reciclați în sutană, nu sunt străini de aceste tactici, că de, doar au făcut școală.

  64. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Lasa ca si-au luat-o cu cladirea aia din Bucuresti (Catedral Plaza parca se numeste) construita chiar in coasta lor.

  65. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Arhim. Arsenie Papacioc - Sa nu judecam preotii

    http://www.youtube.com/watch?v=t7QS_ZQQQwQ&NR=1

  66. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    fratilor voi nu va-ti dat seama ca de cand sa schimbat calendarul a inceput lucrarea masonica.datorita fricei voaste vati dus cu toti de rapa......vati lasat condusi de catolici ca acesti schimbandu-va voua calendarul.....acest fapt inseamna ca voi tine sarbatorile normal dar nu le tine -ti cand trebuie ceea ce inseamna ca nu le tineti deloc.ceea ce faceti e egal cu zero.puneti va o intrebare ........de ce pastele este in acelasi timp cu noi ortodoxi de stil vechi....pt ca nu au putut minti ca nu a venit lumina la sfantul mormant....dak au schimbat toate sarbatorile era normal sa schimbe si pastele no? doamne ajuta

  67. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am stat si am citit aprope toate aceste comentarii, si pot sa zic ca aceasta problema dezbatuta aici, nu este pe locul potrivit. problema asta nu este de azi de maine, este o problema veche , si azi ne-a lovit si nu stim ce ne-a lovit? Boala este grava, chiar foarte grava ( insuficienta multipla de organe) s-a ajuns la reanimare chiar. Deci sa intalegem ca problema este grava, foarte grava. Putem fi superficiali putem fi cum vrem noi, putem fi carnali putem fi sufletesti , putem fi duhovnicesti. Dar dragii mei toate acestea lovesc( in cine credeti voi ca lovesc?) ,(in cine credeti voi ca loveste aceste probleme grave din biserica) , ( acesta mare si grava problema) In Hristos Dragi Mei, In Hristos lovesc !! "Norocul nostru" ca El a murit si a inviat ,ca alfel 2000 de ani tot il loveau cu nuiele si cu biciuri si cu de toate, Prima data am avut impresia ca Loveste in Sfinti, ca loveste in Parintele Iustin, dar defapt loviturile si persecutiile sunt indreptate impotriva Lui Hristos.Ei lovesc in Biserica, ei lovesc in madularile Trupului Lui Hristos. Nustiu daca cineva de aici are ideie ce inseamana sa lovesti in Hristos , Sfinti Apostoli nu au lovit in Hristos ; decat unul , Pavel, Pavel a stiut ce inseamna sa lovesti In Mantuitorul, numai El stia ce a fost si ce s-a petrecut in inima Sa, noi stim ca Mantuitorul nostru ne-a iubit pana acolo ca S-a rugat pentru unitate si S-a jertfit si gata , a implinit tot ce era de implinit. ( punct) UNITATEA NU POATE FI RUPTA ,( nu exzista schisma) ,NICI DE MOARTE NICI DE NIMIC (punct). Sa fim cu intalegere deplina. Toate aceste probleme sunt din vina noastra, din vina necredintei noastre,Crede cineva ca Parintele Iustin nu il iubeste pe Patriarh, vai de mine si de mine numai Parintele stie ce e in inima Lui. Eu unul cred ca si viiata si-ar da pentru suflete. Sa ne intarim credinta, sa ne zidim uni pe altii, nu in duh de cearta sau lumesc. Sa-mi fie cu iertare nu am nimic cu nimeni dar ma doare sufletul sa vad atata dezbinare si ura, Fratilor sa vezi un trup omenesc care miroase de viu a stricaciune e groaznic, iti vine sa zici mai bine nu aveam miros. Sa cautam pe Dumnezeu cu toata inima nu cu un sfert nu cu jumate, si sper ca Parintele Iustin sa se roage si pentru mine in suferintele Lui la Dumnezeu, sa fiu si eu primit in randul lor. Amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*