Ca tot romanul, a trebuit sa-mi pierd timpul uitandu-ma la “Marea confruntare” de aseara, confruntare a candidatilor la presedentia Romaniei. Dincolo de tacticile aplicate de unul si de altul, Mircea Geoana a dat-o bara rau de tot. Ieri am fost stupefiati de sprijinul pe care Patriarhia, prin ziarul sau, Lumina, il acorda masoneriei pentru decimarea populatiei, prin vaccinare. In acelasi gand a fost si candidatul Geoana, care are in plan crearea unei companii farmaceutice romanesti(nimic rau), dar tocmai pentru a produce vaccinuri autohtone, zice el, mai ieftine. Nimic mai diabolic. Toti incearca sa imbrace in staniol, aceasta bomboana otravita ce vor sa o inghitim prin vaccinare. Pe ei ii intereseaza castigul financiar si nu sunt afectati de faptul ca vor muri sute de mii de oameni, in urma vaccinarii.

A doua dezvaluire socanta a candidatului Geoana a fost cand a trebuit sa raspunda care este modelul sau moral din viata, zicand ca acesta este “parintele … Patriarh Daniel”. Astfel, lucrurile se leaga si mai mult, facandu-ne sa intelegem de ce Patriarhia nu apara drepturile moral crestine ale credinciosilor sai, supunandu-se intereselor politice. De altfel, managerii si consilierii patriarhali se lingusesc si pe langa actuala putere politica, cu scopul de a mai capata niste fonduri pentru ridicare a noi locasuri de cult: ZIDURI GOALE, fara sa intaresca cumva credinta din sufletul oamenilor. Aceste locasuri vor fi parasite de Dumnezeu si vor ajunge sinagogi ale spurcatului antihrist, pentru ca s-au construit din bani murdari, proveniti din compromisuri cu cei ce promulga legi anti-crestine.

Este clar, in privinta acestui candidat, cu cine ne aliem daca ajungem sa-l votam. De mers la vot, e liber oricine sa o faca, dupa propria constiinta, dar niciunul nu merita votul, niciunul. O lectie insa trebuie sa le-o dam: sa scriem si pe buletinele de vot si pe cele de refererendum: NU VREM ACTE CU CIP!!!