Vaccinul impotriva gripei porcine ar putea duce la aparitia cancerului

HONG KONG-MEXICO-HEALTH-FLU

Nici nu a apărut pe piaţă şi vaccinul împotriva virusului AH1N1 stârneşte deja controverse. Preşedintele comitetului pentru sănătate din parlamentul german susţine că vaccinul ar putea duce la apariţia cancerului. De cealaltă parte, reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii ne asigură că acesta va fi unul cât se poate de sigur.

Preşedintele comitetului pentru sănătate din parlamentul german spune că vaccinul împotriva virusului AH1N1 ar putea avea reacţii adverse. Vaccinul bazat pe celule canceroase extrase din aimale ar putea provoca reacţii alergice şi chiar apariţia cancerului.

Specialistul german susţine că vaccinul va provoca mai mari pagube decât virusul în sine dar că va aduce profit marilor companii farmaceutice.

Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii din România spun însă că nu ar avea cum să se strecoare vreo eroare în fabricarea vaccinului. Înainte de a fi scos la vânzare va fi supus mai multor teste.

Două mari companii farmaceutice testează deja remediul împotriva virusului AH1N1.

Pe de altă parte, reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii din România, dar şi specialiştii români din domeniu susţin că aceste ipoteze sunt aberante şi că vaccinul nu prezintă niciun fel de risc.

Între timp, alte şapte cazuri de gripă porcină au apărut în România. Numărul bolnavilor din ţara noastră infectaţi cu virusul AH1N1 a ajuns la 222.

sursa: Antena 3

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da, testarile se fac pe cobai umani. In Franta si Belgia a fost publicat numarul persoanelor ce accepta testele si sunt platite cu sume ce variaza intre 150 si 300 de euro. In Belgia, 400 de persoane au acceptat sa devina cobai. Societatile farmaceutice recunosc faptul ca pot apare efecte secundare necunoscute pentru care nu sunt sigure ca au tratament.
    Testarile se fac in toate tarile si deci si in Romania.Stie cineva cate persoane au fost inregistrate drept cobai pentru vaccinul in discutie?
    Pana la urma s-ar putea ca oamenii sa nu se prezinte pentru vaccinare. Este obligatoriu? Si daca da, ce le pot face celor ce nu accepata? Ii vor amenda? Sa ii amendeze. Unii vor plati, altii se vor sustrage de la plata amenzii.
    Mult mai grav mi se pare faptul ca din ce in ce mai multi medici aserviti Societatilor Farmaceutice, accepta sa recomande pacientilor medicamente ce sunt inca in studiu, Spitalele incep sa se umple si in tara noastra de medici ce aspira la statutul de cercetatori, aceasta implicand obligativitatea lor de a testa tratamente noi pe pacienti ne avertizati de pericolele la care se expun. Din ce in ce mai multe persoane devin dependente de medicamente gratie medicilor si una din cauzele tot mai frecventei obezitati ( tinuta secreta) este consumul de calmante si somnifere ce au ca efect secundar luarea in greutate.
    Nici morala crestina si nici morala laica nu ii poate convinge pe unii medici ca viata bolnavilor este mai pretioasa decat substantialele beneficii ce le au in calitate de complici ai
    Trusturilor Farmaceutice.
    Un detaliu, in facultatea de medicina Erasm din Bruxelles studentilor li se explica faptul ca s-a renuntat la termenul pacient,in favoarea celui de client. Aceasta este mentalitatea europeana.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da,asa este,lucrez in domeniu si la cursurile de managementul calitatii,suntem indoctrinati cu termenii acestia,adica s-a transformat,ca intr-o poveste(horror,din pacate)pacientul,in client...Campania de vaccinare nu poate fi obligatorie,ar fi nedemocratic,dar se va face atat de mult tam-tam mediatic,incat nu ar fi de mirare ca oamenii sa se duca precum mieii la taiere...Pe de alta parte,sa nu uitam ca acest popor a fost atat de inteligent,incat a transformat campania de vaccinare anti-HPV intr-un veritabil fiasco,desi mediatizarea a fost imensa iar fortele care s-au aruncat in lupta(lupta pt."binele"nostru),pe masura...Daca nu vom face fata presiunilor,vom ajunge ca bietii locuitori ai Africii,cel mai elocvent exemplu de cat bine fac omenirii,cei care conduc planeta...africanii au devenit de ani buni,cobaii companiilor farmaceutice si ai tuturor experimentelor diabolice,toate avand drept scop diminuarea semnificativa a numarului locuitorilor globului...nu mai au aer,mai-marii planetei,se sufoca...
    Eu,una,cred cu tarie ca nu va "prinde"nici aceasta campanie,care se prefigureaza la orizont,in ciuda interventiei tuturor madamelor allbright si a tuturor streinu-cerceilor care nu mai pot dormi,de grija sanatatii noastre...

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa mai spun ca sunt epidemiologi (doctoranzi) care au cabinete private destinate imunizarii populatiei (inclusiv impotriva HPV ; o doza costand 450 lei si se fac 3 doze) care reactioneaza extrem de violent cand iti permiti sa afirmi ca nu ai face copilului tau acest vaccin? Am experimentat asta, intr-o discutie privata la catedra, stergandu-se pe jos cu mine (metaforic). Trist dar adevarat! Pacat ca pe mana lor incap copii spre a fi educati (mai degraba indoctrinati) si pacat ca nu sunt suficienti oameni care sa le deschida ochii, macar in sensul ca ar trebui sa invete sa gandeasca cu mintile proprii (ma refer la copii).

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ca si in cazul campaniei de vaccinare anterioare(anti HPV)acesti "medici"-macelari,"afiseaza" o deosebita "grija" fata de copii nostrii....
    Vaccinarea obligatorie???Este o incalcare a Constitutiei si a drepturilor omului!!Nu pot accepta asa ceva pentru copilul meu si nici pt.alti copii!!!Suntem adulti iar datoria noastra este sa protejam micutii!!!
    Asa ceva nu poate fi acceptat decat de oamenii care (din pacate )nu prea au acces la informatii!!!Dar macar noi cei care suntem privilegiatii si putem si dorim sa fim informati corect,trebuie sa sunem NU VACCINARII!!!!
    Sunt de parere ca fiecare dintre noi trebuie sa informam la randul nostru persoanele cu care intram in contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*