Sinodul tâlhăresc:

NICOLAE CEAUSESCU catre parintele ADRIAN FAGETEANU: “Am venit cu părinţii mei şi aş vrea să le citeşti nişte rugăciuni pentru sănătate” …

Nicolae Ceauşescu, terorizat de cifra 7. Ce superstiţie ciudată avea 817

Foto: https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/nicolae-ceausescu-terorizat-de-cifra-7-ce-superstitie-ciudata-avea-418862.html

Pe 26 ianuarie 1918 se nastea Nicolae Ceausescu.

Iata o amintire a Parintelui Adrian Fageteanu:

„Ceea ce m-a impresionat la părintele Calinic era bunătatea fără margini şi, mai ales, rugăciunea necontenită. Se ruga mereu, oriunde, zi şi noapte. Se ruga pentru noi, pentru toată ţara, pentru cei prigoniţi pentru dreptate. Se ruga chiar şi pentru duşmanii văzuţi şi nevăzuţi, pentru comunişti, spunând: „Toţi sunt fraţii noştri. Dragostea noastră o să le înmoaie inima. Roagă-te şi tu pentru ei”. Sincer, am zâmbit în sinea mea, după câte pătimisem de pe urma lor. Aş fi făcut orice, dar să mă rog pentru comunişti era peste puterile mele. Stareţul Calinic nu a zis nimic – doar a zâmbit. Nu a trecut mult timp şi în faţa mănăstirii a oprit un alai de maşini negre şi luxoase. Era mare agitaţie grozavă la poartă şi din maşină a coborât Nicolae Ceauşescu. Îndreptându-se spre mine, m-a întrebat: „Dumneata eşti preot?… Am venit cu părinţii mei şi aş vrea să le citeşti nişte rugăciuni pentru sănătate”. Cine ar fi putut crede aşa ceva? Căutând a nu mă pierde cu firea, am intrat în biserică împreună cu ei şi mi-am împlinit menirea de preot. M-am rugat pentru Ceauşescu şi, deci, pentru comunişti. Atunci, am înţeles zâmbetul părintelui Calinic. Părintele ştia totul. Avea rugăciunea văzătoare”.

Cititi va rugam si:

A tradat Nicolae Ceausescu „valorile” socialismului? PARTIAL, DA.

Adevărații PĂPUȘARI ai REVOLUȚIEI ROMÂNE de la 1989

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

2 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Dumnezeu sa-l ierte pe Cuv Adrian,si pe Ceausescu,pe care asa cum au facut evreii totdeauna in Tara Noastra,l-au executat prin ritual Tamuldic in ziua Nasterii Domnului ,si legat cu mainile la spate,la fel ca si pe Capitan CorneliuZC,romanii n-o sa uite in veci aceste Crime,doar Veneticii si Tradatorii ,Vesnica lor Pomenire!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  -Cel putin Ceausescu a incurajat nasterea pruncilor, pe cand anti-romanii Iliescu si Roman au incurajat matrasirea copiilor.
  -Nicolae Ceausescu a avut spirit constructiv si organizatoric, anti-romanii din ultimii 28 de ani au avut spirit afacerist-tradator-vanzator de bogatii ale patriei.
  - Daca avea ceva cu bisericile le radea din temelie, insa o oarecare frica si constiinta de Dumnezeu a avut-o, lucru intarit si de patriotismul sau.

  Eu zic ca in comparatie cu succesorii sai, Nicolae Ceausescu e sfant. Insa dupa legile Dumnezeiesti nu e sfant, ci poate fi numai miluit/mantuit, lucru care cred ca s-a si intamplat. N-a avut suflet rau. A tinut cu CASA lui.

  Succesorii lui, au curvit cu toate politicile de colonizare din afara tarii.
  Pedeapsa lor va fi ca la final sa il vada pe Ceausescu mantuit, iar ei plansi si arsi de dezolare ....in temnitele fara fund ale iadului.

  Dumnezeu sa-l odihneasca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*