Actorul american CARY HIROYUKI TAGAWA, nascut in Japonia, A TRECUT LA ORTODOXIE in RUSIA. Asta in timp ce rockerii romani botezati ortodocsi se leapada …

12241601_963004517106580_3843135349234975189_n

Rockerii romani se leapada pe internet sau zbierand in piata:

Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA.

Nu mai vor mantuire? Altii vor da navala:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EmLjBdzHtxM?feature=oembed&w=500&h=281]

Iata si ce putem citi la Mortal Kombat’s Shang Tsung goes orthodox in Russiade pe RT, din 2015:

Shang Tsung din Mortal Kombat devine ortodox în Rusia

Sufletul lui Cary-Hiroyuki Tagawa, cel mai cunoscut fiind pentru rolul vrăjitorului cel rău Shang Tsung din filmele Mortal Kombat, a fost prins de Rusia – aparent a decis să fie botezat în cadrul Bisericii Ortodoxe.

Tagawa, actor american de origine japoneză, care a avut un rol într-un nou film rusesc numit Priest-San, a decis să renunțe la credința lui și să devină un adevărat urmaș al învățăturilor ortodoxe predicate de Iisus Hristos, raportează Interfax.

Vestea a fost răspândită prin intermediul Facebook de unul dintre colegii săi, Ivan Okhlobystin, actor și proeminentă figură religioasă rusă. El a distribuit o fotografie a lui Tagawa cu o cruce gigant, probabil surprinsă în timpul filmărilor, nu departe de Moscova.

Ivan Okhlobystin:
Iubiți frați și surori!
Mă grăbesc să vă împărtășesc bucuria: Lumina lui Hristos luminează pentru toţi! Cary Tagawa, care a jucat în filmul „Priest-San”, un preot ortodox japonez, după o reflecție profundă, spirituală, a decis să ia botezul sfânt în credința ortodoxă.
Mâine se va săvârşi taina botezului prin intermediul Mitropolitului Ilarion de Volokolamsk – Vicar al Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii – Kirill. ( rusă)

„Sunt fericit să spun că … după o analiză profundă și temeinică Cary Tagawa, care a jucat rolul preotului ortodox japonez din noul nostru film „Priest-san”, va lua Taina Sfântului Botez,” postează el.

12227110_963477977059234_6769399288361632629_n

Ivan Okhlobystin:
Fratele nostru Pantelimon. (Botez săvârşit de către Episcopul Ilarion de Volokolamsk, Vicar al Sanctității Sale Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii – Kirill)

„Nu poți cuprinde esența ortodocșilor ruşi … Când am venit prima dată Rusia am avut foarte puțin timp pentru a intra în pielea personajului. Așa că am vizitat o serie de catedrale rusești din Yaroslavl și Rostov. Simplul fapt de a mă afla în interiorul lor a avut un efect foarte puternic asupra mea „, a declarat într-un interviu Tagawa pentru Kinopoisk.ru în 2013, atunci când a fost făcută fotografia în Rusia.

Cary-Hiroyuki Tagawa a primit numele de botez Pantelimon, a scris pe pagina sa de Facebook Okhlobystin.

Tagawa a exprimat, de asemenea, intenția de a deveni cetățean rus, la o conferință de presă, conform cu site-ul de știri ortodoxe pravmir.ru.

12109452_963479163725782_1522435347_n

„Eu nu urmez noua tendință”, a spus el, cel mai probabil ca aluzie la boxerul american Roy Jones Jr și la actorul francez Gerard Depardieu. „Îmi urmez inima. Nu există decizii ușoare, fie în America sau oriunde altundeva în lume. Aceasta va fi o nouă provocare pentru mine. ”

Filmul, în curând pe ecranele din Rusia, spune povestea unui preot japonez, care lasă Japonia din cauza războaielor Yakuza și se îndreaptă către un mic oraș rus pentru a ajuta localnicii să lupte cu corupția larg răspândită. Filmul este cel mai recent proiect studioului de producţie „Orthodox”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uVHKWIQa6TI?feature=oembed&w=500&h=281]

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*