card-buletin-carte-de-identitate-electronicaDe ani de zile conducătorii României anunță că vor să introducă în circulație cărțile electronice de identitate sau buletinele biometrice, dar până acum nu s-a prezentat ceva cu certitudine.

Echipa GovITHub, un program guvernamental prin care specialiştii IT dezvoltă proiecte pentru administraţia publică, a prezentat, pe Facebook, o primă mostră a viitoarei cărți electronice de identitate.

Membrii programului dezvăluie că noul buletin biometric va fi cât un card bancar. „Prima mostră a viitoarei cărți electronice de identitate e în testarea bursierilor #GovITHub! Spoiler alert: e de dimensiunea unui card bancar!”, se arată pe pagina de Facebook a GovITHub.

Chiar dacă se vorbea ca adresa să nu mai apară pe noul buletin electronic, după cum se poate observa în imagini, aceasta încă mai este specificată pe cartea de identitate. „Noi avem în teste de funcționalitate doar un prim prototip, nu cunoaștem detaliile proiectului final, dar vom încerca să aflăm mai multe detalii despre rezultatul final”, precizează membrii echipei.

8 comments
  1. Sunt ferm convins ca nu s-au apucat de treaba ca prostii fara sa stie care va fi rezultatul final. Chiar stiu unde vor sa ajunga. Au ei planurile facute.

  2. Vad ca fac planuri pentru electronizarea a toate fara sa intrebe si poporul daca vrea. Cica guvernul e ales de popor ca sa faca voia poporului, dar in realitate alegerea este o iluzie, e un fel de “schimbarea sefilor bucuria prostilor”, iar voia poporului nu conteaza. Statul decide de la sine ca poporul sa manace sare iodata si cianurata, statul decide sa vaccineze cu forta copiii tari care mor pe capete de la Hexaxim, statul decide ca poporul este “fanatic religios” si “intolerant” fata de toti dezaxatii mintal (LGBT-isti) ai tarii, statul decide sa ierte strainii de datorii in numele poporului, statul decide sa dea pe gratis padurile, pamantul, petrolul, gazele si aurul tarii, statul decide sa ne cipeze viata…mai dar pana la urma noi poporul ce nevoie mai avem de stat?

  3. Rugăciune pentru izbavirea de Antihrist a Sfântului Anatolie († 1922) de la Optina

    Să mă izbăveşti, Doamne, de cursele vicleanului şi urâtorului de Dumnezeu, antihrist, celui ce va să vină curând şi ascunde-mă de răutatea lui în pustia cea tainică a mântuirii Tale. Dăruieşte-mi, Doamne, putere şi bărbăţie ca să mărturisesc cu tărie Numele Tău cel Sfânt, să nu fug de frica diavolului şi să nu mă lepăd de Tine, Mântuitorul şi Răscumpărătorul meu, nici de Sfânta Ta Biserică.

    Dăruieşte-mi, Doamne, şi ziua şi noaptea, plângere şi lacrimi pentru păcatele mele şi Te îndură de mine, Doamne, în ceasul Înfricoşătoarei Tale Judecăţi ! Amin.

  4. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pazeste-ne de inselaciunea vicleanului Antihrist, a carui venire se apropie, si ne izbaveste de toate uneltirile lui. Acopera-ne pe noi si pe toti dreptmaritorii crestini de mrejele lui cele viclene, in tainica pustie a matuirii Tale. Nu ne lasa pe noi, Doamne, sa ne ingrozim de frica diavoleasca mai mult decat de frica lui Dumnezeu si sa ne departam de Tine si de Biserica Ta cea sfanta. Da-ne, Doamne, mai bine sa patimim si sa murim pentru sfant numele Tau si Credinta cea adevarata, decat sa ne lepadam de Tine si sa primim semnul marsavului Antihrist si sa ne inchinam lui. Da-ne noua, zi si noapte, lacrimi sa plangem gresalele noastre si indura-Te de noi, Doamne, in ziua Infricosatoarei Tale Judecati.

    Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

CAMPANIA : STRANGERE DE SEMNATURI – Formular cu tabel pentru semnaturi si manifest contra – 666

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe…

Cadou sau capcana de sfarsit de an: Guvernul amana pe termen nedefinit introducerea cartii electronice de identitate​

O fi din cauza birocratiei renumite de la noi, o fi din…

SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020

SUPER – MEMORANDUMUL NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ ŞI BISERICA ÎN PERIOADA 2016…