Sinodul tâlhăresc:

Minune: Sinodul BOR cere alternativă la cardul de sănătate cu cip pentru cei care-l refuză din motive religioase

REFUZ_cardul-de-sanatate-cu-cipSinodul BOR a decis azi, 17 dec 2014, susţinerea demersurilor Colegiului Medicilor din România pe lângă autorităţile abilitate pentru identificarea unei alternative în cazul pacienţilor care refuză cardul naţional de sănătate din motive de conştiinţă sau religioase.
Decizia a fost luată ca răspuns la solicitările acelor pacienţi care, din motive de conştiinţă sau religioase, refuză cardul naţional de sănătate. Iată extrasul din comunicatul sinodului:
Sfântul Sinod a hotărât cooperarea cu Ministerul Sănătăţii pentru prevenirea bolilor şi ajutorarea bolnavilor, precum şi susţinerea demersurilor Colegiului Medicilor din România pe lângă autorităţile abilitate pentru identificarea unei metode alternative ca răspuns la solicitările acelor pacienţi care din motive de conştiinţă sau religioase refuză Cardul Naţional de Sănătate.

14 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Declarația istorică a Mitropoliților, Stareților de Mănăstire a preoților și monahilor împotriva abaterilor eclesilogice ale Patriarhului Ecumenic. Sunt condamnate toate abaterile eclesiologice ale Patriarhului Ecumenic. O NOUĂ ”MĂRTURISIRE DE CREDINȚĂ: NU VOM ÎNGĂDUI DESFIINȚAREA SAU PERVERTIREA DOGMELOR DE CREDINȚĂ

  https://graiulortodox.wordpress.com/2014/12/17/231-declaratia-istorica-a-mitropolitilor-staretilor-de-manastire-a-preotilor-si-monahilor-impotriva-abaterilor-eclesilogice-ale-patriarhului-ecumenic-sunt-condamnate-toate-abaterile-eclesiologice-a/

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  In sfarsit o reactie din partea BOR !

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  De vazut filmul crestin Six de Mark. Un film care ne arata unde o sa ajungem , posibil, si de ce trebuie sa fim cu Hristos, cum spune Sfantul Apostol: nu mai traiesc eu ci Hristos in mine.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Bunul Dumnezeu sa-i lumineze mintile ,sa le de-a curaj si barbatie ,unire intru HRISTOS , si noua tuturor romanilor de pretutindeni .

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ma bucura aceasta initiativa. Sa dea Dumnezeu sa fie incununata de succes !

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa ne bucuram pentru decizia Sfantului Sinod !
  Cititi si semnati Marturisirea postata de Graiul Ortodox. Este foarte importanta !
  Doamne ajuta !

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Si daca nu stiam ce implicatii are, atunci cand am primit plicul si nu stiam ce este inauntru?
  Pot sa il returnez?
  chiar nu stiam ca sunt plicuri cu cardul de sanatate.
  Ce pot face?
  nici eu nu sunt de acord cu acest card.

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  '' Sinodul BOR cere alternativă la cardul de sănătate cu cip pentru cei care-l refuză din motive religioase''

  Totul e gluma, e sare in ochi! Sinodul preotului ramane el cu arhiereul lui, iar sinodul mireanului ramane el insusi cu duhovnicul lui. Sinodul BOR nu are legatura cu directivele mondiale, globale, sau cum vreti sa le mai spunem...

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   un preot care le spune pe jumatate…

   Preot Constantin Necula:

   – uneori Impartasania ne ispiteste

   – ereticii sunt si nu sunt eretici

   – pe eretici ii mantuieste doar Dumnezeu

   – masonii sunt si nu sunt masoni

   – paganii sunt si nu sunt pagani

   Un preot DOAR pentru profani, intelectuali-moderni, adepti ai secularizarii si iubitori ai semi-intregului!

   In contextul paganismului si al ereziilor de azi, a ecumenismului si iudeo-masoneriei globale, parintele Necula scalda ortodoxia in ce ape o fi…

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sa le luam pe rand:
    - nimeni nu e cu adevarat vrednic de impartasanie, insa e mai bine sa te impartasasti decat sa nu te impartasesti, e mai bine sa fi nevrednic impartasit cu Hristos, decat nevrednic si fara de Hristos,
    - unii oameni nascuti in alte religii sau in alte denominatiuni nu au ajuns sa cunoasca adevarul si de aceea nu putem sa ii numim din start eretici, ereticii sunt cei care au cunoscut adevarul si au dorit sa il strambe dupa mintea lor, cei care au imbratisat credinte straine de slova lui Dumnezeu,
    - numai Dumnezeu ii poate intoarce pe ereticii la Dreapta Credinta,
    - unii ajung masoni prin vreere, altii sunt siliti sa ajunga masoni, nu toti masonii au ales sa fie astfel si multi din ei continua sa il slujeasca pe Dumnezeu si din noua lor postura cu riscul de a fi catalogati ca 'tradatori'.
    - la fel ca si ereticii, trebuie sa avem ingaduinta fata de pagani, nu au avut sansa sa il cunoasca pe Dumnezeu,

    Parintele Necula este un parinte drag mie, tocmai pentru ca nu arunca asa de usor anatema peste necajiti, pentru ca este un om intelegator.

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Foarte bine, sa arate ca tin la noi.

 10. Valentin Dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  sinodul bisericii ortodoxe romane e apostat.
  nu a marturisit credinta dreapta pana acum. sa iasa inainte de toate din consiliul mondial al bisericilor si sa dea anatemei pe eretici.
  sa spuna pe fata adevarul despre masonerie - ca a pronuntat sinodul din 1937 o serie de actiuni ce trebuiesc urmate de tot poporul.
  in afara de asta sa canonizeze sfintii inchisorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*