Motivele pentru care avem dreptul de a refuza cardul de sănătate!

cnas-introduce-cardul-de-sanatate-obligatoriu-romanii-vor-fi-obligati-sa-isi-doneze-organele-proiectul-mengele

*Un mesaj scurt, dar de importanţă maximă! De citit şi de transmis la cât mai multe persoane!*

În această perioadă se desfăşoară o campanie asiduă de băgare pe gâtul populaţiei a nesuferitelor carduri de sănătate. Această acţiune de amploare la nivel naţional aminteşte de colectivizarea forţată a agriculturii şi de alte practici asemănătoare acesteia din trecutul nu prea îndepărtat, incompatibile cu o societate avansată de oameni liberi. Există o seamă de aspecte care transformă acest demers oficial într-un nou atentat la libertatea umană, prin modul în care este regizată această operaţie de distribuire, care a fost îndelung pregătită prin legislaţia adoptată imediat după intrarea în uniunea europeană până astăzi:

Cardul de sănătate nu este obligatoriu! Nicio lege românească, europeană sau internaţională nu prevede aşa ceva! Este un obiect 100% opţional!

A refuza cardul de sănătate este perfect legal! Cine refuza, nu primeşte, sau nu ridică de la poştă cardul de sănătate emis pe numele său nu este pedepsit în niciun mod!

Toate persoanele asigurate din sistemul de sănătate beneficiază de aceleaşi servicii medicale gratuite, indiferent dacă fac sau nu proba calităţii de asigurat prin intermediul unui card de sănătate! Singura condiţie este de a avea achitată la zi contribuţia la fondul naţional al asigurărilor de sănătate, sau de a face parte din categoriile scutite de aceste contribuţii!

Contribuţia fiecărui angajat la fondul asigurărilor de sănătate este obligatorie prin lege, indiferent dacă poseda sau nu un card de sănătate! Este evident că ar fi absurd ca un asigurat să contribuie obligatoriu, dar să beneficieze condiţionat de servicii medicale gratuite!

Cardul de sănătate nu este produs în România! De asemenea, cipul (microprocesorul) pe care îl conţine nu este produs în România! Producerea materialului suport al cardului, precum şi a microprocesorului, este asigurată de către firme private din străinătate şi procesul de producţie nu este transparent sau cunoscut opiniei publice! Și chiar de-ar fi produse în România, nu putem avea încredere!

Autorităţile şi oficialităţile româneşti, asemenea celor europene şi internaţionale, nu cunosc şi nu pot aduce vreo precizare sau garanţie potenţialilor deţinători de card de sănătate cu privire la conţinutul microstructurii interne a materialului din care este confecţionat cardul şi microprocesorul încorporat în acesta, nici cu privire la informaţia stocată fizic, electronic sau digital în aceste structuri, alta decât informaţia referitoare la titular înmagazinată şi citită de către corpul medical!

Aparatele de citit sau inscripţionat datele din card, comercializate pentru medicii de familie, sunt rudimentare din punct de vedere tehnologic şi nu pot fi utilizate decât în acest scop, fără să ofere vreo informaţie cu privire la tehnologia încorporată în card şi fără să garanteze securitatea de-a lungul timpului a datelor medicale personale care au fost inscripţionate de către personalul medical autorizat!

Întrebaţi orice deţinător de card şi în procent de 100% vă va răspunde că habar nu are ce conţine obiectul suspect denumit pompos card de sănătate pe care îl deţine!

Întrebaţi orice deţinător de card şi în procent de 100% vă va răspunde că habar nu are ce avantaj prezintă faptul că deţine un astfel de card, fata de dvs care nu deţineţi aşa ceva!

Întrebaţi orice deţinător de card şi în procent de 100% vă va răspunde că exact în acelaşi procent de 100% starea sa de sănătate nu s-a îmbunătăţit de când a devenit posesorul unui card de aşa-zisa sănătate!

Legislaţia actuală are scopul de a încuraja într-un mod inacceptabil dependenţa totală de stat a populaţiei prin intermediul cardului de sănătate, dar cine optează pentru independenţă nu este sancţionat în niciun mod! Alegerea non-dependenței faţă de un stat atât de “grijuliu” faţă de supuşii săi nu comportă în niciun caz un risc mai mare decât riscul de a fi posesorul unui obiect străin şi necunoscut titularului în proporţie de aproximativ 99,99%!

Absolut toţi oamenii care au avut un comportament responsabil faţă de umanitate în general şi faţă de poporul român în special, ne-au învăţat de-a lungul timpului să nu acceptăm aceste instrumente electronice ale dictaturii globale! Nu am găsit nicăieri vreun motiv rezonabil şi pertinent pentru a nu-i asculta şi a proceda altfel!

Cardul de sănătate presupune un risc foarte mare şi nejustificat, prezentat cu lux de amănunte în mass-media şi în literatura de specialitate românească şi internaţională! În opoziţie cu această stare de fapt, deşi la nivel oficial nu se recunoaşte sau mediatizează aceasta, realitatea este că a refuza cardul nu presupune niciun risc şi nu reprezintă nicio pierdere pentru persoana respectivă!

*Cardurile se împart cu miile pe zi în această perioadă, de aceea este important ca acest mesaj să fie trimis la cât mai multe persoane până nu este prea târziu!*

25 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am atașat acest articol ca link la toate articolele pe care le-am scris despre cipuri pe blogul meu. Doamne ajută!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFF TOPIC FOARTE IMPORTANT! -ultimul articol trimis și la CSAT

    http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/17/francmasoneria-este-implicata-in-cel-mai-mare-jaf-din-romania-retrocedarile-ilegale-pabubele-sunt-imense-radu-iacoboaie-17-octombrie-2014/

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dar ce e de facut daca intre timp parintii mei deja le-au acceptat? m-am gandit sa le pun la posta pe adresa de unde au fost trimise.. e o idee buna?.... multumesc , Doamne ajuta !

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Eu l-am primit in cutia postala si urmeaza ca sa-l expediez cat de repede inapoi.Nici un parinte induhovnicit nu ne sfatuieste sa luam aceste acte biometrice.
      La scoala ne-a obligat sa luam cardul bancar, dupa un an l-am pierdut si am mers la banca si am specificat ca nu mai vreau card si mi-au dat un nr. de cont pentru a ridica banii. Am fost intrebata cateva luni bune la banca daca vreau card si apoi s-au invatat cu mine. Le-am spus ca atunci cand ridic salariu vreau sa vad o fata omenesca zambindu-mi, si nu un robot şi că doresc ca si ei sa aiba un loc de munca. De atunci salariatii ma privesc cu simpatie.
      Doamne ajuta!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Buna Alexandru. Da, iti ramane doar sa le pui la posta pe adresa de unde au fost trimise. Si bine ar fi sa le scrieti si cateva randuri cu motivele care v-au determinat sa refuzati cardurile si scrisoarea sa fie semnata de toti ai familiei care refuza acest card. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Veti avea astfel linistea sufleteasca ca ati scapat de ele. Curaj, Alexandru! Acest prim refuz te va intari in lupta pe care o vom duce cu totii - toti cei care ne impotrivim. Nu esti singur. Eu insami am returnat saptamana trecuta cardul bancar urmand sa fac si inchiderea de cont, cerere pe care mi-au refuzat-o in acelasi timp cu returnarea cardului. Iar in ce priveste cardul de sanatate, am sunat-o deja pe postarita si i-am ca sub nici o forma sa nu imi puna in cutia postala vreun plic de la CNAS. Iar postarita mi-a confirmat - fara sa o intreb - ca sunt multi care le refuza. Astfel, cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine. Daca s-au strans 1 milion de semnaturi impotriva acestui card, cu siguranta vor fi mult mai multi care il vor refuza. Nu toata lumea are internet ca sa fi putut semna impotriva emiterii acestui card. Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea tarie.

      Doamne ajuta!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu l-am primit in cutia postala si urmeaza ca sa-l expediez cat de repede inapoi.Nici un parinte induhovnicit nu ne sfatuieste sa luam aceste acte biometrice.
    La scoala ne-a obligat sa luam cardul bancar, dupa un an l-am pierdut si am mers la banca si am specificat ca nu mai vreau card si mi-au dat un nr. de cont pentru a ridica banii. Am fost intrebata cateva luni bune la banca daca vreau card si apoi s-au invatat cu mine. Le-am spus ca atunci cand ridic salariu vreau sa vad o fata omenesca zambindu-mi, si nu un robot şi că doresc ca si ei sa aiba un loc de munca. De atunci salariatii ma privesc cu simpatie.
    Doamne ajuta!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Presedintele CNAS isi asuma rol de adevarat DESPOT! Da ordine, obliga, dicteaza, impune si chiar ameninta! De cand are dreptul CNAS sa ordone medicillor de familie??? Presedintele asta nu-i decat o coada de topor nenorocita ce trebuie neaparat indepartata !! Mason imputit! Altfel nu-mi explic ravna cu care ne obliga sa acceptam ceva ce nu vrem.

    OBLIGA
    "(...) furnizorii de servicii medicale vor fi obligaţi în baza unui ordin al CNAS ca în următoarele 3 luni să scoată bani din buzunare pentru achiziţia lor. Forţaţi de autorităţi să cumpere din banii propriului cabinet cititoare de carduri, medicii de familie s-au arătat nemulţumiţi de cheltuielile la care sunt supuşi.

    AMENINTA "Cine n-are cititor rămâne fără pacienţi"
    Ca o ameninţare subtilă, Ciurchea a transmis medicilor că, peste aproximativ trei luni, vor fi validate doar acele servicii confirmate de card şi cine nu va investi în cititoare va pierde pacienţi.

    "Timpul le rezolvă pe toate" Afirma ipocritul !

    "La conferinţă, zeci de medici de familie veniţi din toate colţurile ţării au întors pe toate părţile subiectul cardului naţional de sănătate. În timp ce unii s-au plâns că le revin sarcini în plus, sesizând şi nereguli tehnice ale acestui sistem, alţii au părut depăşiţi de situaţie. "Să nu uităm că în ultimii ani am avut experienţa neplăcută a controalelor de la Curtea de Conturi. Aceştia or să vină şi or să spună că eu am avut 1.500 de pacienţi pentru care am fost plătită, dar în realitate eu am dat asistenţă la 1.580 de pacienţi, însă acei 80 nu mi-i mai regăseşte. Ce înseamnă asta? Dacă noi facem importul de personalizare din SIUI (Sistemul Informatic Unic Integrat), adică luăm personalizarea din SIUI şi ne-o băgăm înainte de raportări şi o transmitem la Casa Judeţeană de Sănătate, de la Casa Judeţeană vine o altă personalizare? Deci nu corespunde personalizarea din SIUI cu cea de la Casă. Asta ne depăşeşte. Şi sunt diferenţe mari, chiar şi de 100 de pacienţi", a sesizat un reprezentant al Casei de Sănătate Dâmboviţa. Un alt medic a sesizat că peste 20% dintre pacienţii săi nu locuiesc la adresa din buletin, pe care a fost distribuit cardul, iar alţii s-au plâns efectiv că tot ei vor asigura şi mentenanţa device-urilor respective, după ce vor fi încărcate cu istoricul medical al pacientului. "Cardul nu costă mult, într-adevăr, dar, pe lângă el, noi mai trebuie să plătim şi un abonament lunar pentru întreţinerea softului. M-am interesat, oferta este în jur de 20-25 ron. Deci alţi bani, altă distracţie", a fost remarca unui alt cadru medical. În replică, şeful CNAS a spus că va emite un ordin privind obligativitatea cumpărării acestor cititoate de carduri şi că preţul acestora este accesibil pentru toţi furnizorii de servicii medicale. Cât despre celelalte nereguli sesizate, conducerea Casei a spus sec: "Timpul le rezolvă pe toate".

    Potrivit Ministerului Sănătăţii, tipărirea şi distribuirea cardurilor de sănătate au costat, până acum, peste 173 milioane de lei, din care. Bani care ar fi fost cu mult mai necesari dotarii spitalelor etc. -Vai, in ce lume am ajuns sa traim!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    asa am facut si eu cu al meu , a venit si l-a lasat postasul la o vecina ; l-am trimis prin posta pe adresa de unde a venit , insotit de o cerere (gasita pe internet) pt gasirea unei alternative fara CIP

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu am înapoiat cardul de sănătate către cei care mi l-au trimis,adică CNSAS.prin poștă,cu scrisoare recomandată,cu confirmare de primire,iar înainte de a-l înapoia mi-am trecut datele de pe el ,că dacă mă va întreba vreodată,, cineva ”,să-i pot spune datele acelui card.Nu am desfăcut plicul,datele se văd prin fereastra de pe plic.Plicul care conținea cardul de sănătate l-am introdus,cam înghesuit în noul plic cu care am returnat cardul.Am pus și câteva rânduri în care mi-am exprimat atitudinea mea,dar i-am și avertizat să nu se smintească,că decâ să se smintească ,mai bine le-ar fi fost dacă nu se nășteau.Și Sf.Apostol Petru a vrut să-L apere pe Mântuitorul și Domnul i-a zis- Înapoia Mea Satano.Domnul nu avea nevoie de cineva care să-i încurce planul de împlinire a Scripturii scrisă până atunci în Psalmi și în Prooroci,așa și noi ,creștinii,nu avem nevoie de așa zisul ajutor al acestor binevoitori,care prin lucrarea lor nu fac altceva decât să ne predea celui rău.Luați aminte fraților-întru Domnul,să nu fiți ademeniți de comoditate sau alte avantaje în legătură cu aceste lucruri sau cu altele asemenea lor.Aceasta este poziția mea.Ați vizualizat în titlul site-ului unde stă scris :Prigoana împotriva creștinilor a început...Bucurați-vă ! Nu vă fie frică de luptă,căci Cel Preaînalt și biruitor în războaie este loial celor ce-L iubesc.Priviți la Sf.Ioan Botezătorul,la Sf.Gheorghe,la Sfinții Brâncoveni și vă întăriți.Ei au învins pe acela care dăruiește moartea veșnică prin jertfa lor.Sfânta Mare Muceniță Eufimia,la întâlnirea cea minunată cu Părintele Paisie Aghioritul(au trăit în secole diferite),fiind întrebată de Cuviosul Părinte cum a suportat mucenicia,Sfânta Mare Muceniță Eufimia i-a răspuns: Dacă știam ce daruri(răsplată) îmi va oferi Domnul Iisus Hristos pentru faptele mele,când eram încă în viață mai mult m-aș fi nevoit(cartea din care este luată această discuție se intitulează-Stareții,despre vremurile din urmă).Deci luptați și dați jertfa voastră fără zgârcenie ca să primiți toată răsplata direct din preacuratele Sale mâini,ale Domnului și Dumnezeului nostru,Cel prin care toate s-au făcut și în Care toate viază,Căruia i se cuvine toată slava,cinstea,și închinăciunea acum și în vecii vecilor . Amin !

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    am primit cardul de sanatate. am desfacut plicul dar vreau sa il inapoiez inapoi. nu doresc nici un card de sanatate!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    suntem atat de prostii , tot ce refuza altii accept noi suntem pionerii globalizarii am acceptat si pasaportul cipat care nu ar fi trbuit sa il acceptam, or sa ne bage si buletinul cipat si o sa il acceptm o rasa mai mare de idioti ca noi nu cred ca ma exista .

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Asemeni celor de mai sus , si eu am primit cardul de sanatate lasat de postas la vecini si l-am expediat a doua zi prin posta ,fara sa-l deschid ,la Casa de Asigurari de sanatate .Am scris pe plic in interior ca refuz cardul de sanatate .Atat .

  11. maria gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    si eu cu familia mea l-am refuzat si am facut cereri la toate institutiile abilitate sa fac dovada de asigurat fara card

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    de publicat 2 filme foarte folositoare
    https://www.youtube.com/watch?v=OHprja-Jf0c
    https://www.youtube.com/watch?v=9XjmUsGgWsQ
    si unul mai mic
    https://www.youtube.com/watch?v=o7tpfrMXO30

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    l am trimis sa si l bage unde vreau eu

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ma adresez celor care sunt mai bine informati:sunt in italia si cumnata mea a primit plicul cu cardul meu de sanatate si mi l-a trimis aici fara ca macar sa desfaca plicul(fiind pe numele meu).VREAU SA-L RESPING.CE TREBUIE SA FAC??CUM SE PROCEDEAZA??multumesc anticipat

  1. Pingback: Ultimele articole despre CARDUL DE SANATATE de pe BLOGURILE ANTI CIP | Saccsiv's Weblog

  2. Pingback: 20% dintre braşoveni refuză cardul de sănătate! | Blackjack's Blog

  3. Pingback: Cardul de sănătate nu este obligatoriu! Nicio lege românească, europeană sau internaţională nu prevede aşa ceva! Este un obiect 100% opţional! | Numaiortodoxia's Blog

  4. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  5. Pingback: DE CE REFUZĂ ROMÂNII CARDUL DE SĂNĂTATE. Motive pentru care avem dreptul legal şi moral de a refuza cardul de sănătate | Bucovina Profundă

  6. Pingback: MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI: 12 MOTIVE PENTRU CARE AM RESPINS CARDURILE ELECTRONICE DE SĂNĂTATE! – Radu Iacoboaie, 16 ianuarie 2015 | Radu Iacoboaie

  7. Pingback: 12 MOTIVE PENTRU CARE RESPINGEM ÎN MOD HOTĂRÂT CARDURILE ELECTRONICE DE SĂNĂTATE | SANTINELA ORTODOXA

  8. Pingback: APEL PENTRU CREAREA UNEI PLATFORME COMUNE PENTRU RESPINGEREA CARDURILOR DE SĂNĂTATE ȘI TUTUROR DOCUMENTELOR ELECTRONICE | Radu Iacoboaie

  9. Pingback: MODEL DE PROPUNERE PE CARE AȚI PUTEA SĂ O ADRESAȚI MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII PE ADRESA: [email protected] | Radu Iacoboaie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*