Turnurile Gemene produc o epidemie de cancer. Ipoteza: au fost demolate prin explozii nucleare

Potrivit New York Post, preluat de zf.ro, numărul bolnavilor s-a dublat faţă de anul trecut, când publicaţia identificase 1.140 de cazuri de cancer în rândul pompierilor, medicilor şi poliţiştilor care au participat la operaţiunile de salvare a supravieţuitorilor atentatului din 11 septembrie 2001.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a explicat că majoritatea celor ce au făcut parte din echipele de salvare din septembrie 2001 au fost mai predispuşi apariţiei de cancer (de prostată, tiroidă sau leucemie) faţă de restul populaţiei.

Explicaţia oficială ar fi că praful toxic ce a rezultat ca urmare a prăbuşirii turnurilor gemene, precum şi numeroşi contaminanţi, inclusiv substanţe cancerigene conţinute în resturile toxice ale clădirilor, debarasate de echipele de salvare, au condus la îmbolnăviri grave în rândul celor ce au lucrat în Ground Zero.

O altă explicaţie a fenomenului poate fi dată cu o teorie şocantă, dar care ar explica multe alte fenomene neexplicate, legate de prăbuşirea turnurilor. Un fost expert KGB în domeniul armelor nucleare, retras de mai mulţi ani în Marea Britanie, susţine că turnurile au fost demolate controlat, cu ajutorul unei explozii nucleare subterane, de către autorităţile americane.

Teoria, deşi sună halucinant, este bazată pe normele de construcţie a zgârie-norilor din New York şi Chicago din anii ’60, pe fizica exploziilor nucleare subterane şi pe informaţii deţinute de numeroase servicii secrete.

Teoria demolării nucleare ar explica motivul pentru care locuitorii din apropierea zonei de impact au fost strămutaţi mai multe luni, ar explica cenuşa fină care acoperea zona de impact – fenomen ce nu a putut fi explicat până în prezent, detaliile prăbuşirii turnurilor, şi, mai important, motivul pentru care la câteva luni după 9 septembrie, asfaltul din zonă era atât de fierbinte încât topea bocancii speciali ai pompierilor.

În tribunale încă se mai dispută chestiuni legale privind costurile bolilor celor ce au lucrat printre ruinele turnurilor.

Mai mult, nu doar cei ce au lucrat direct la salvarea supravieţuitorilor şi degajarea dărâmăturilor ar fi fost afectaţi de evenimentul din 11 septembrie. Există speculaţii ştiinţifice cum că expunerea la diverşi produşi toxici din aer ar putea avea efecte negative asupra dezvoltării fetale. Din cauza acestui potenţial pericol, un centru de sănătate pentru copii cercetează copiii ale căror mame erau gravide în timpul prăbuşirii WTC şi locuiau sau lucrau în apropierea turnurilor World Trade Center.

| epochtimes

4 comments

  1. valentin dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    diferența dintre cei adunați să asculte Cuvântul Mântuitorului și cei adunați la acele bogății ale pământului de la new york - turnurile prosperității.
    prima mulțime s-a săturat cu 5 pâini și 2 pești, dar cel mai important, au auzit Cuvântul lui Hristos.
    a 2-a a murit sau a fost prinsă într-o ceață ce a cauzat cancer.

    ce-i mână pe oameni înainte ? astăzi nu mai vor să audă Cuvântul Mântuitorului.

    • valentin dorneanu

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      de fapt bogăția și prosperitatea fără Hristos duc la mari tragedii

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    TERORISTII STRIGA TERORISTII ,ACESTA ESTE MARELE TUPEU IN ZILELE NOASTRE . EI CARE VOR CONTROLUL LUMII ,FOLOSESC ORICE MIJLOACE VICLENE SI DIAVOLESTI ,PT. A DUCE OMENIREA LA DISPEREARE , IN SPECIAL CEI FARA DUMNEZEU . AI NOSTRII POLITICUL MAJORITAR / HOTII / STRIG ´,HOTII , EI SANT DE VINA .... . AU COPIAT BINE BAIETII , NUMAI RAUL IN 24 DE ANI ...TOT ASA SI POLITICUL AMERICAN .

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Turnurile au fost demolate controlat, este sigur.
    Insa este exagerat sa se spuna ca au fost explozii nucleare. Omanii au fost indepartati de acolo ca sa nu vada adevarul, simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*