Deţinuţii de la Periprava, TORTURAŢI pentru că mâncau şerpi vii sau porumb crud

Detalii şocante ies la iveală după trimiterea în judecată a torţionarului Ion Ficior, pentru crime împotriva umanităţii. Procurorii au spus că deţinuţii de la Periprava erau torturaţi, umiliţi şi înfometaţi, iar atunci când de foame mâncau şerpi vii sau porumb crud de pe câmp, erau aspru pedepsiţi. Cadavrele deţinuţilor erau profanate şi aruncate în Dunăre.

Mâncarea era amestecată cu coceni, arpacaş, găsind şi urme de baligă de animale. Când făceam de planton se auzeau deţinuţii cum mestecau în gol, în vis, de foame. De foame, mâncam şerpi vii de pe câmp sau porumb crud“, acestea sunt mărturiile cutremurătoare ale deţinuţilor supravieţuitori de la Periprava.

Torţionarul Ficior îi contrazice, însă, cu seninătate. “Nici n-am auzit, nici n-am întâlnit să mi se spună că mănâncă deţinuţii porumb desfăcut de acolo. Astea-s lucruri exagerate“, a declarat Ion Ficior.

2 comments

  1. valentin dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sunt sfinți, dar românii nu sunt toți credincioși și nu se roagă la ei cu credință sau nu se roagă la ei deloc, ei așteaptă să vadă filme cu mișcarea sfintelor moaște, să se facă la televizor dezbateri sau sa fie minuni nefolositoare sufletește pentru a li se da inimile după Adevăr și credința adevărată. Așa n-o să fie nici o minune pentru ei pentru că ei nu vor crede nici văzând morții înviind.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu adevărat sunt sfinți.Ei au fost torturați iar unii chiar omorâți doar pentru convingerile lor.Le era frică comuniștilor și slugilor acestora-securiștii,ca nu cumva,aceste convingeri să lumineze poporul pe care ei îl mințeau și astfel își pierdeau pâinea(averile de până atunci și cele pe care și le propuneau a le strânge).Ca să trăiască ei bine ,este vorba despre aceste fiare care nu cred că se pot numi oameni,au torturat și au omorât aproape toată elita societății.Dacă sunt sfinți? Nu cred că se mai îndoiește cineva.Dar dacă sunt sfinți ,de ce Biserica Ortodoxă nu-i canonizează? Există ceva interese aici .După cum vedeți ,există o parte a Bisericii Ortodoxe care se opune,altfel sfinții închisorilor ar fi fost canonizați până acum.Ce vreau să vă spun fraților întru Hristos? Aveți grijă de la ce duhovnic primiți sfaturi,puteți și nu este rău să le primiți dar înainte de a le aplica,vă rog să le raportați la cuvintele Evangheliei lui Hristos Domnul nostru,adică la Sfânta Scriptură și dacă povețele nu se contrazic,atunci ele (povețele) sunt bune și pot fi urmate.Dacă povețele primite de la duhovnic contrazic Evanghelia,atunci să nu le dați curs.Vremurile de azi sunt mai dificile decât cele din timpul comunismului deoarece,micul creștin nu mai știe de cine să asculte.Are însă o armă de temut -Rugăciunea către Cel Care a spus ,,Eu voi fi cu voi până la sfârșitul veacului(adică până când va începe Judecata)".Nu v-am spus acestea pentru a vă deruta,ci pentru a fi foarte atenți la toate,ca să nu vă înșele careva(vezi aici despre hristoșii mincinoși) și să vă pierdeți mântuirea.Rugați-vă și duceți-vă crucea până la sfârșit asemenea Sfinților Brâncoveni(adică aduceți sacrificiul suprem pentru apărarea dreptei credințe ortodoxe dacă este cazul.Să fim pregătiți oricând pentru martiriu).Hristos Dumnezeul nostru să fie cu voi,acum și în veci .Amin !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*