Pentru că nu se spune adevărul despre asasinarea lui Eminescu de către masonerie și evrei, s-a ajuns să-i fie folosită imaginea într-o campanie anti-sifilis

Ministerul Culturii cere RETRAGEREA IMEDIATĂ a imaginii lui EMINESCU din campania contra bolilor venerice

Ministerul Culturii cere RETRAGEREA IMEDIATĂ a imaginii lui EMINESCU din campania contra bolilor venericeMinisterul Culturii solicită renunţarea la folosirea în scop comercial a portretului lui Mihai Eminescu dintr-o campanie publicitară online ce promovează un test pentru depistarea bolilor venerice, considerând că “acest gen de acţiune este revoltătoare”, informează un comunicat remis Mediafax.

“Ministerul Culturii a constatat cu stupoare că portretul marelui poet român Mihai Eminescu este folosit abuziv în contextul unei campanii publicitare de promovare a unor teste pentru depistarea bolilor venerice. Ministerul consideră că acest gen de acţiune este revoltătoare şi nu se află în conformitate cu bunele uzanţe şi exploatarea normală a operei artistice”, se arată în comunicat.

Astfel, Ministerul Culturii îşi “exprimă profunda indignare cu privire la folosirea imaginii celui mai important poet român în scop pur comercial, asociat unui produs sau unui serviciu de tipul celui la care se face referire. Există o serie de utilizări ale unei opere aduse anterior la cunoştinţă publică care pot fi permise, fără consimţământul autorului şi fără plata vreunei remuneraţii, dacă respectă anumite condiţii impuse de Legea nr. 8 /1996 privind drepturile de autor şi conexe, detaliate în cuprinsul art. 33. Două dintre aceste condiţii ar fi ca aceste utilizări să fie conforme bunelor uzanţe şi să nu contravină exploatării normale a operei”, se arată mai în comunicatul de presă citat.

Totodată, Ministerul Culturii precizează că “articolul 30, alin (6) din Constituţia României prevede că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine”.

Ministerul Culturii solicită firmei care derulează această campanie publicitară să respecte prevederile legale cu privire la bunele uzanţe ale operei lui Mihai Eminescu, iar, pentru a nu contraveni exploatării normale a operei, să renunţe imediat la folosirea în scop comercial a imaginii poetului.

Citiți și răspândiți adevărul despre asasinarea poetului Mihai Eminescu: EMINESCU – jurnalist politic, omorat la comanda

4 comments

  1. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PENTRU CA A SPUS ADEVARUL Despre Cea A Fost Dacia si despre poporul aratat ca " dacii cei mai viteji intre traci " ce nu s-au plecat Romei antice pentru asta EMINESCU A FOST OMORAT

    http://www.youtube.com/watch?v=OKGcRJhHFBY

  2. Iacoboaie Radu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cât de perfidă este campania de distrugere a valorilor naționale! Știu ei, masonii, unde și cum să atace.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Da! Se loveste in valorile nationale,in unitatea si credinta poporului Roman!
    Cat o sa mai dormim?
    Cat o sa mai suportam acest razboi de distrugere a noastra?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dacă internarea s-a făcut împotriva voinței lui,dacă i s-a aplicat tratament pe bază de mercur pentru a-l ,,elimina" fizic, din cauza celor scrise,(adevărul a supărat după cum se vede ,pe mai marii vremii) , asistăm de fapt la un martiriu care,îl propulsează pe marele și iubitul nostru poet național în rândul Sfinților Martiri.Iată ,că odată cu apariția adevărului despre moartea lui,apare și problema canonizării lui. Nu că nu ar merita.Părerea mea este că ,în condițiile date,merită să fie recunoscut ca martir al neamului românesc.În ce privește greșelile lui ca om,are cine să le contabilizeze,iar pentru cine nu știe,află acum-,,cel rău ,care este pricina tuturor căderilor sau înșelărilor noastre". Deci ,în concluzie,Eminescu-cel mai mare poet al nostru,a murit pentru adevăr,adică (tradus) pentru Hristos,Domnul nostru.Mă bucur nespus pentru că a fost găsit vrednic de a fi martir.Cinstit este pe pământ,dar cinstea din cer o covârșește pe cea pământească.Este un alt exemplu de urmat alături de Sfinții Martiri Brâncoveni și nu numai.Iată cum răsar crini albi,binemirositori într-o țară neînsemnată pentru unii dar care este,alături de credință,totul pentru noi.Bucurați-vă cei ce v-ați născut aici și care sunteți ortodocși,pentru că aveți înaintași de seamă,însă nu uitați să împliniți cuvintele: ,, La trecutu-ți mare,mare viitor" .Fiți binecuvântați !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*