Gândire de talmudistă – Parlamentar israelian: “Mamele palestiniene ar trebui ucise”

MK-Ayelet-ShakedO cunoscută parlamentară din Israel, membră a partidului extremist “Căminul evreiesc”, i-a numit pe toţi membrii poporului palestinian ca fiind “terorişti”, informează presa arabă, turcă şi iraniană, informaţia fiind preluată şi de unele cotidiene occidentale. Mai mult, aceasta a spus pe pagina ei de Facebook că în opinia ei toate mamele palestiniene nasc “pui de şerpi” şi ar trebui omorâte în timpul atacurilor asupra Fâşiei Gaza, un teritoriu controlat de militanţii islamişti Hamas.

 “Ele trebuie să moară şi casele lor ar trebui demolate ca să nu mai poată adăposti terorişti”, a declarat Ayelet Shaked, adăugând că “ei (palestinienii) toţi sunt duşmanii noştri iar sângele lor trebuie să fie pe mâinile noastre, lucru valabil şi pentru mamele teroriştilor morţi”. “Ele ar trebui să-şi urmeze fiii. Nimic nu ar fi mai corect”, a mai spus parlamentara.

Remercile radicale pot fi uşor considerate un apel la genocid şi la curăţarea etnică a teritoriilor ocupate, fapt remarcat şi condamnat şi de premierul Turciei.

Asta au tot făcut din 1948 încoace.

israel genocid

5 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Numai daca zici ceva de evrei, gata te fac antisemit si te mai si judeca.
    Dar ei, au voie sa ocupe abuziv o tara, sa omeare un popor intreg, sa subjuge toata planeta la picioarele lor, sa strice culturi si traditii de sute de ani ale popoarelor nationaliste, sa strice mintea oamenilor cu fel de fel de televiziuni ce kkt si de ei sa nu se lege nimeni ca sunt sensibili dom-le si au suferit in holocaust si acum au voie sa faca orice rau oricui doresc.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Această femeie nu știe ce vorbește, la fel au spus și în fața lui Pilat, ca sângele Mântuitorului să fie pe capetele lor, au trecut de atunci aproape două mii de ani, ani în care poporul lui Israel a suferit cumplit, dar încă nu au realizat de cumplitul blestem cu care ei înșiși s-au legat.
    Nu sunt un antisemit, respect poporul israelian la fel cum respect și pe palestinieni, sunt toți copii aceluiași Dumnezeu, dar continuă și acum să nege , în nebunia lor, și unii și alții , Dumnezeirea Mântuitorului, a lui Iisus Hristos.
    Domnul nostru Iisus Hristos a spus : "poruncă nouă vă dau vouă, să vă iubiți unii pe alții! ".
    Mă rog bunului și milostivului Dumnezeu să le lumineze mințile și sufletele că poată pricepe că războiul, violența nu sunt căile de a rezolva problemele dintre ei, acestea sunt căile Satanei , Calea Domnului este Dragostea, Pacea.
    "Fericiți făcătorii de pace că aceia fii lui Dumnezeu se vor chema"

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    scuzele mele , da' asta , adica acest articol nu mai e istorie. nu stiu daca ai fost acolo, daca stii din istoria Israelului cate ceva, as putea sa-ti povestesc si despre intifada cate ceva. eu sunt de partea evreilor, intelegi sau nu. ai pus in lista asta- ok, nu tu, americanii sau arabii, cine o fi facut filmuletul- pe cei mai mari oameni ai Israelului de dupa al doilea razboi mondial. se poate ca fiecare s-o fi spus la un moment dat. daca nu ai trait acolo, daca nu ai mers cu autobusul in timp ce arabii cu bombe infasurate pe ei puteau fi in respectivul autobus, imi pare rau, da' nu pot fi de partea arabilor palestinieni. imaginati-va ca evreii au o tarisoara de 11 ori mai mica decat Romania. si mai e Ierusalimul pentru care ne batem toti, nu?! ca e si al nostru putin!?
    nu sunt de acord. nu zic ca palestinienii ar trebui sa moara. eu zic ca ar trebui safie educati. atat. dar a fost alegerea lor sa fie ingraditi cu garduri.
    iar despre superioritatea raselor.... sa fac trimitere la arianismul lui Hitler? e o aberatie. bestii se pare ca suntem cu totii. si pentru caini. si chiar si pentru porcii pe care ii mancam. filmul e cel putin extremist. am ajuns aici de pe facebook si chiar imi parea interesant - cu Piatra Neamt. pacat ca tocmai mi-am schimbat parerea. sau poate e tot extremism? poate noi romanii suntem superiori???? o aberatie

  1. Pingback: Cine sunt criminalii in razboiul Israel – Palestina / Fâșia Gaza? Nu va lasati pacaliti de mass media mincinoasa detinuta de straini! Confesiunile unor evrei sionisti israeliti (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*