ATENȚIE: Un înșelat penticostal reușește să creeze o nouă sectă, profitând de naivitatea oamenilor

ASTRADROM: Pentru a-si pastra averile, pastorul penticostal Vladimir Pustan, din Beius, a decis sa isi intemeieze o alta “biserica”

vladimir pustanFundatia ciresarii, din Beius, ramane alaturi de pastor si il sustine in deciziile luate.
Conducerea administrativa a fundatiei nu vrea sa dea detalii despre felul incare au fost gestionate fondurile de la infiintare si pana in prezent.
Vladimir Pustan isi pastreaza “crezul” penticostal si relatiile cu finantatorii din strainanate.
Recent, pastorul penticostal, Vladimir Pustan, din Beius, a demisionat din cultul penticostal. Demisia a aparut la putin timp dupa ce i s-au facut publice averile personale si la cateva zile dupa ce conducerea cultului penticostal l-a suspendat temporar (vezi aici https://www.cultulpenticostal.ro/). Liderii centrali penticostali au fost sesizati de unele abateri morale si administrative ale fostului pastor si astfel au aparut discutii aprinse in interiorul cultului pe acest subiect. Pastorul se victimizeaza in fata propriilor enoriasi spunand ca “Oameni rai vor sa imi tulbure linistea si bunul mers al activitatii misionare pe care o fac cu mult devotament. Sa nu va luati dupa ce spun altii despre mine ca toate sunt minciuni”. Solutia gasita de Vladimir Pustan a fost aceea de a-si face propria biserica. Aceasta, in momentul de fata, nu are o situatie clară si nici nu este inregistrata in mod oficial. Din vechea comunitate penticostala au mai ramas fideli aproximativ 30 – 40 persoane, iar lui Pustan i-au urmat aproximativ 400, o parte dintre acestia nefiind insa siguri ca au luat decizia cea mai buna. Cei mai multi cred fara discernamant in spusele sale. Astfel o noua secta (sau o noua ramura a acesteia) apare cu numele de “Biserica Crestin Liberala”. Pentru ca enoriasii sa nu sesizeze ruperea de cultul penticostal, fostul pastor a pastrat numele fostei parohii “Sfanta Treime” si locatia acesteia, specificand ca noua sa “biserica” este de “orientare” penticostala. Apropiatii pastorului Vladimir Pustan sustin ca in curand, la noua “biserica” vor adera si alti pastori cu enoriasii lor.
Cazul nu e singular in protestantism. Multi si-au gasit un trai mai prosper in meseria de a propovadui ceva nou, dar care sa aiba un suport financiar cat mai puternic, indeosebi din afara granitelor tarii. Vladimir, sustine ca nu trebuie sa se tina seama de trecutul compromis al vietii sale “Nu mai sunt cel care eram atunci. Acum propovaduiesc cuvantul Evangheliei”. Dupa convertirea in cultul penticostal, Vladimir Pustan incepe sa duca o viata din ce in ce mai imbelsugata infiintandu-si si o fundatie in cadrul careia fondurile sunt gestionate de un grup restrans numit “conducerea administrativa a fundatiei”. Fundatia Ciresarii a fost creata astfel incat liderii centrali ai cultului penticostal sa nu poata avea controlul asupra veniturilor si cheltuielilor gestionate de pastorul Vladimir. Conducerea administrativa a fundatiei nu vrea sa dea nici o explicatie liderilor centrali ai cultului penticostal despre felul in care au fost gestionate fondurile ciresarilor de la infiintare si pana in prezent.  Intre veniturile fundatiei ciresarii se pot enumera si donatii, cotizatii, sponsorizari, colecte pentru saraci, pentru cult sau diferite nevoi in scop misionar etc.
Un credincios fidel cultului penticostal din Beius, dar care doreste sa isi pastreze anonimatul, ne spune ca cele mai mari venituri ale fundatiei ciresarii au intrat din SUA, Canada si cateva tari europene. Aceste finantari sunt de ordin banesc sau reprezentate prin bunuri materiale atingand valori foarte mari (de ordinul milardelor de dolari anual): “Asa si-a facut post de televiziune, radio, publicatii, constructii, tabere si excursii cu tinerii din oras si multe altele care, daca nu era ajutat de fratii din strainatate, nu le-ar fi putut face. Toate aceste bunuri nu le-ar fi avut daca nu era penticostal. Fratii din America nu l-au ajutat ca el sa isi insuseasca toate acestea in scopuri personale ci pentru misiunea bisericii noastre. Le-a trecut in proprietatea fundatiei, iar acum ne-a lasat si a plecat cu toate” mentioneaza interlocutorul nostru care, mahnit de cele petrecute, ne spune ca fostul lor pastor intentioneaza sa faca o alta asociatie: “Daca i-ar inscrie in fundatia ciresarii i-ar face copropietari la averea fundatiei. Pustan nu risca asta. Se teme ca in momentul in care o parte din ei isi vor da seama ca au fost mintiti vor reveni si vor cere drepturi, cota parte din fundatie”. Credinciosii ramasi fideli cultului penticostal sunt nemultumiti ca sala mare de conferinte si mai multe imobile sunt inregistrate pe numele fundatiei cu “acte in regula”, dupa cum arata si extrasele de carte funciara de la Oficiul de Cadastru Beius. Aceasta fundatie, spun penticostalii beiuseni, este administrata de oameni apropiati fostului pastor.
Vladimir Pustan a preferat sa pastreze “crezul” penticostal, iar viitoarea sa organizatie religioasa sa fie independenta, administrativ, de orice structura eclesiastica. Prin ramanerea in “crezul” penticostal, Vladimir Pustan, isi pastreaza relatiile cu penticostalii din SUA, Canada si Europa astfel incat noua sa organizatie ramane in legaturi stranse cu finantatorii sai din strainatate. “Aceste legaturi – spune Pustan – trebuiesc pastrate in scop misionar”. De asemenea, Pustan ii indeamna pe fanii predicilor sale: “Sa nu citeasca articolele calomniatoare care apar pe internet la adresa mea. Sa urmareasca doar posturile de televiziune si radio ale fundatiei ciresarii, unde ma pot auzi, ca si pana acum”.
Vladimir Pustan este optimist, se bucura de sprijinul enoriasilor sai si le promite ca in viitor le va fi si mai devotat decat a fost pana in prezent: “Impreuna vom invinge raul. Sa ne rugam pentru Romania si pentru ca Dumnezeu sa reverse binele peste toti oamenii”.
Surse ale cultului Penticostal din Oradea ne informeaza ca liderii centrali ai cultului penticostal din Romania au deschis un dosar pe numele fostului pastor. Acest dosar contine documente si marturii care vor fi folosite ca proba in judecata lui Pustan, la nivel de cult. Unele dintre acestea ar fi si de competenta DNA.
Monica A. Buciuman
Cazul de fata seamana foarte mult cu infiintarea sectei penticostale.
Duhul lumesc ecumenist si ratacirea penticostala:
O actiune misionara a ciresarilor in Duminica Ortodoxiei: https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2012/03/cateva-reflectii-asupra-partii.html
Redam mai jos foaia de avere a fostului pastor Vladimir Pustan:
“FOAIA DE AVERE, PATRIMONIUL FAMILEI EVANGHELISTULUI “SARAC SI CINSTIT” VLADIMIR I. PUSTAN 
(PARINTELE CATOLICO-PENTICOSTAL CE VREA UNIFICAREA TUTUROR RELIGIILOR DIN ROMANIA)
 
 
– in Beius, pe str. Livezii, un bloc facut, sunt si birouri amenajate in el;
– in Beius pe str. Romana, un apartament; 
– in Beius, pe str. Plopilor, un hotel, care are o cantina sociala la parter;
– in Beius, o casa mare facuta in rosu, terminata la exterior, langa Sala de Conferinte Ciresarii;
– in Beius, Sala de Conferinta si studiouri de televiziune si Radio, proprietatea fundatiei sale familiale;
– in Beius, pe str. Episcop Mihail Pavel, o casa, dar cand intri are si etaj;
– in Beius pe str. Calea Bihorului are in chirie un magazin cu haine noi;
– in Beius, pe str. Episcop M. Pavel tine o batrana ptr. casuta ei mai mica; 
– in Beius, la 5 Km , o vie si o casa de vacanta, tip vila;
– in Ghighiseni, casa sotiei sale, care este pusa la punct;
– in Pantasesti, casa mamei lui, care a fost o casa batraneasca, dar acum este modernizata, tip Necherman, conditii de 5 stele;
– in Pantasesti, o casa mare, ptr. care se judeca de 5 ani cu un pastor Baptist, cu pastorul Istoc; 
– in Cluj, o Cofetarie;
– in Cluj, un apartament; 
– in Timisoara, un apartament;
– in Mangalia, terenuri detinute cu nepotul sau, Toma, care este pastor, el provine din Saud, jud. Bihor;
– in Beius, detine 10 microbuze si masini personale; 
– in Sohodol, o localitate la 20 Km de Beius, are un teren mare cu o tabara de tineret
– conturi in banca;
– copii lui au telefoane smart phone de mii de Euro, si ei se lauda la tineret cu ele; 
– Televiziune la Cluj; 
– Radio Ciresarii;
– in Moldova si-a cumparat niste terenuri;”
 
sursa:  https://londraevanghelica.wordpress.com/2014/02/17/iata-postarea-facuta-de-ioan-nelu-pop-despre-averea-lui-vladimir-pustan/
 
 
Iata si raspunsul fostului pastor:
    De mai bine de un an de zile sunt împreună cu familia și cu Fundația Cireșarii ținta unor atacuri calomnioase, care vor să distrugă viața mea personală și a familiei mele, precum și lucrarea pe care o facem de ani de zile spre beneficiul credincioșilor români.
    Punctul culminant al acestor acuze au fost scrisorile pe care numitul Ioan Pop, cunoscut ca un om fără discernământ și care este folosit de multă vreme în a ataca slujitorii evanghelici, le-a postat pe conturile personale de socializare împrăștiindu-le în toată lumea. Deși mi-a promis drept la replică – pe care i l-am și trimis imediat – nu l-a publicat, nedându-mi posibilitatea să mă apar. Din contră, astăzi postând o falsă şi nereală situaţie a averii mele personale, continuând acelaşi scop iniţial.
    Toate acuzațiile menționate în acele articole sunt false, părtinitoare și generatoare de confuzie. Familia, colegii din Fundația Cireșarii precum și Biserica îmi sunt alături în aceste momente dificile. Vă mulțumim pentru sprijinul în rugăciune!

Președinte, Vladimir Pustan
Vicepreședinte, Florin Ianovici
Vicepreședinte, Ciprian Sabău
Secretar general, Daniel-Silviu Coste
sursa:   https://predicare.ciresarii.ro/?p=1470

OBS: 1. In comunicatul fundatiei ciresarii se mentioneaza existenta unui drept la replica. In cazul in care acesta exista cu adevarat si nici un site, blog etc. din Romania nu gaseste loc pentru gazduirea asa-zisei replici, ASTRADROM se ofera sa-l publice. Asteptam pretinsa replica pe adresa de email a asociatiei [email protected]. Mentionam ca superiorii ierarhici ai cultului penticostal au confirmat ca detin documente doveditoare care sustin acuzatiile facute la adresa fostului pastor, unele dintre proprietati fiind trecute pe nume personal sau al unor membrii ai familiei, iar altele pe numele fundatiei ciresarii.
2. Acest articol a fost primit pe adresa redactiei din partea colaboratoarei noastre din Beius si se doreste a fi o infatisare a felului in care poate lua nastere inca o secta, avand ca premise, in cazul de fata, niste neintelegeri materiale intre sus-pusi. In al doilea rand, urmarind acest scandal, vedem ce fel de oameni si ce fel de interese se afla cu adevarat in culisele acestui cult, ai caror enoriasi au aratat de atatea ori cu degetul, in mod fariseic, inspre Biserica Ortodoxa.

20 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    1- nu inteleg ce cauta acest articol aici. Ma doare in motul de la basca de penticostali si hotii lor
    2- chiar ma bucur ca un "roman" ii "ajuta" pe penticostali sa isi cheltuie banii , doar avem nevoie de investitii in Romanaia si acei bani sunt bineveniti...
    3- de cind in Poiana Marului se duce grija penticostalilor? Sau fiind post pe tarlaua noastra dusmanul nu seamana neghina, trebuie sa ne uitam pe pustii?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    1. Ioan, eu nu înțeleg ce cauți tu pe acest site dacă nu înțelegi ce pericol este ecumenismul. Penticostalii sunt niște rătăciți care duc și alte suflete la rătăcire.
    2. Banul e ochiul dracului, în acest caz acest pastor rătăcit își sporește averile pe banii americanilor, deci nu putem vorbi de investiții.
    3. Trebuie să-ți cunoști inamicii pentru a ști să te ferești de ei. Multă lume nu conștientizează pericolul grav de a-ți vinde sufletul acestor înșelați !

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      inamicul vostru e diavolul oameni buni. el va indeamna sa va roada de grija pastorului din beius in loc sa va vedeti de treaba voastra

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        @ Aurelia : în acest caz diavolul lucrează prin acești înșelați. Ce e așa de greu de priceput ?

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        Amin. Stimati criticatori aveti grija cui va dati sa fiti robi, voi criticati un om care Il predica pe Hristos, s-ar putea ca voi sa faceti lucrarea satanei si sa aruncati mizerie intr-un slujitor al Evangheliei lui Hristos

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Mihai
    - problema e ca nu ma intereseaza de loc ce se intimpla cu penticostalii, eu trebuie sa imi vad de credinta mea si problemele care apar in cadrul bisericii oprtodoxe ca sunt destule. Dusmani sunt destui, daca eu imi apar credinta asa cum am primit-o , atunci nu trebuie sa imi evaluez si sa analizez tot timpul dusmanii. E un fel de a spune , ca oricum pe dusmani trebuie sa ii recunsoti si sa ii tii departe. Ideea e ca aparind aici, am senzatia ca si penticostalii au dreptate sa existe iar ceea ce se intimpla acolo nu tine de vietuirea crestina. E ca si cum as incepe sa vorbesc de hinduism si idolii lor unde se duce prostimea inclusiv occidentala.... Deci problemele lor pot sa ma ajute sa le arat la oameni ca secta nu e ceea ce vor ei. Si banii aceia intra in economie ca orice alti bani, in schimb nu fac treaba in folosul penticostalilor, deci de racolare a altor oi pierdute, ci ingrasa buzunarele unui hot cu tupeu. Hot care nu face rau decat dusmanilor crestinilor in primul rind. Sa nu se inteleaga ca dusmanul dusmanului meu imi e prieten! Departe de asta, in schimb nu ma deranjeaza...

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @ Ioan : cam ce părere ai tu despre ecumenism dacă tot intri pe acest site ? Ai citit despre evenimentul de la Beiuș cu participarea Părintelui Necula alături de penticostalii lui Pustan ? Sunt unii frați ortodocși care chiar nu înțeleg rătăcirea penticostală și sunt tentați să se roage alături de ei, de aceea trebuie relatate aceste fapte pentru a înțelege gravitatea situației de a participa alături de eretici la slujbe ! Ce-i așa greu de înțeles ?

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        HRISTOS A INVIAT! Mihai, asta e ultimul comentariu, nu cred ca vrei sa intelegi ideea mea: efectiv ca ortodox nu ma intereseaza deloc ce se intâmplă la penticostali. De ecumenisti ma feresc si bineinteles ca incerc eliminarea lor din viata crestina ca pe un măr stricat. De ce vrei sa imi consum timpul pretios cu problemele penticostalilor mi-e greu de inteles. Daca scria in articolo de participarea pr ortodox Necula la slujbe comune intelegeam interesul - pe astia credinciosii trebuie sa ii scoata din biserica si fara acordul ierarhilor. Nu trebuie sa complicam mai mult lucrurile decat le face dusmanul. Sa ai o Sapatmana Luminata!

        • Traiasca Legiunea si Capitanul!

          Daca pe Ioan nu il intereseaza, nu e nici o problema. E treaba lui personala.
          Cred ca articolul a fost postat pentru cei care sunt interesati de subiect.

          Pentru mine acest articol e bine venit.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Problema de iesire din Cult a fost fortata dinmoment ce a inceput sa fie promovata statia de transmisie si impactul mare la populatie .Multi nu stiu ca Cultul penticostal este sponsorizat din Statele Unite si la fel influientele de a ramine cineva ,sau a fi promovat cineva tot de aici pornesc .Si acest lucru a fost scris acum doi ani de zile ,insa putini au dat crezare celor scrise astfel;
    Cristian Ionescu vrea cireasa de pe tort
    martie 17, 2012
    2 Votes
    ...Se pare ca fr. Cristian asteapta un raspuns de la mai marii lui Pustan. Ei, aici e buba! Asta il roade!
    Desi fr. Cristian a fost iertat de mai marii sai (daca are), el doreste capul lui Pustan pe farfurie."
    http://claudiunitisor.wordpress.com/2012/03/17/cristian-ionescu-vrea-cireasa-de-pe-tort/
    Pate unii nici nu stiu cine si ce pozitie are Pastorul Cristian Ionescu si cata influienta are asupra Cultului .Dar si aceste lucruri se pot dovedi si dezvalui prin paginile de accesare si scrise cu ceva timp in urma pentru creierea razboiului virtual evanghelic care se face prin subiecte si astfel de atacuri ;
    http://www.infocrestin.com/atacurile-miselesti-ale-pastorului-cristian-ionescu-elim-chicago/
    "Vicepresedintele penticostalilor romani din SUA, Cristian Ionescu, ales prin vot
    de catre pastorii penticostali afiliati acestei organizatii..."
    El totodata are conectiile si cu cei din Guvern la care doreste sa le favorizeze prin puterea pozitiei "VOTURILE" ;
    http://penticostalismulazi.wordpress.com/2012/02/23/victor-ponta-intr-o-biserica-penticostala-%E2%80%9Esa-ne-dea-dumnezeu-copii-cat-mai-multi-vezi-video/
    Si uite asa o mina spala pe alta !Si se ajunge la ceea ce se doreste;
    http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2014/02/06/credo-tv-este-pe-lista-de-canale-obligatorii-pentru-retelele-de-cablu-din-romania/
    Deci "CREDOTV " nu doreste competitie din partea ''FUNDATIEI CIRESARII ' SI NICI DIN PARTEA LIDERILOR LOR" fiindca oamenii prin obtinerea abonamentelor aduc mari profituri emisiunii "CREDOTV" .Asadar in acest razboi evanghelic sint interese care se cunosc numai de cei care sint in mijlocul lor si le cunosc planurile. Nu ca ei sint mai sfinti ca altii si ca nu au cazut in ispita lui Satana prin astfel de fapte;
    http://filipsinvestigation.blogspot.com/2011/04/e-la-moda-sa-nu-ti-platesti-datoriile.html
    http://filipsinvestigation.blogspot.com/2010/07/stefan-tohatan-investitorul-misionar.html?m=0
    Dar odata ce ei sint pe pozitii mai inalte ,nu are cine sa le explice in ce gresesc si pacatuiesc .Iar multimile usor sint azi manipulate si folosite pentru salariile lor mari ;
    http://www.infocrestin.com/pastorul-cristian-ionescu-un-roman-norocos-de-la-chicago/
    (Cristian Ionescu este platit de biserica penticostala Elim din Chicago
    cu suma de $6.000/ luna...) Asadar nu fiti surprinsi de competitiile care apar si de caderile care se realizeaza.Cel mai tare in orice cursa castiga si avantajul este a celora cu pozitii mai inalte !!Deschideti bine ochii si intelegeti ce se intimpla fiindca azi se pot lucrurile dovedi cu multul mai usor ca in trecut ,chiar daca ei nu doresc sa se cunoasca si sa profite de putere,salarii ,confort si interes de reclama astfel;
    http://www.pasi.ro/stiri-si-evenimente/turneul-evanghelistic-impact.html
    "Pentru predicarea Evangeliei vor fi prezenti urmatorii slujitori: Rev. Cristian Ionescu, Dr. Stefan Tohatan..."
    "Si raspunsul la provocare acesta este;"Cristian Ionescu :
    mai 7th, 2009 at 06:39
    Iubitii nostri,
    Sunt deosebit de intristat sa constat ca orice lucrare, oricat ar fi de bine intentionata, este imediat pusa sub reflectorul suspiciunii si al acuzatiilor fara acoperire!
    Cunosc personal pe toti cei implicati in acest turneu si va pot garanta ca acesti oameni si-au pus de peste douazeci de ani resursele personale si pe cele ale fratilor de peste ocean, venind in sprijinul familiilor nevoiase din Romania si a bisericilor locale si a proiectelor acestora de evanghelizare!"
    Oare chiar ii cunoste ?Da fiindca faptele lor astfel apar;
    http://filipsinvestigation.blogspot.com/2010/07/stefan-tohatan-investitorul-misionar.html
    Asadar care este diferenta intre unii si altii ? Si implinesc ei cu adevarat scopul slujirii Domnului Isus prin faptele care le pretind si predica astfel?
    http://filipsinvestigation.blogspot.com/2013/08/pastorul-cristian-ionescu-despre.html
    greu de crezut si putini au ajuns sa inteleaga ce azi se intimpla si care este scopul multora care ajung la anvoane .Dar paginile de accesare ne dezvaluie cine sint si ce realizeaza inafara slujbii divine .Si despre acestia Domnul Isus are un mesaj aparte;"15. Paziti-va de prorocii mincinosi! Ei vin la voi imbracati in haine de oi, dar pe dinauntru sunt niste lupi rapitori.
    16. Ii veti cunoaste dupa roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini?
    17. Tot asa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rau face roade rele.
    18. Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rau nu poate face roade bune.
    19. Orice pom care nu face roade bune este taiat si aruncat in foc.
    20. Asa ca, dupa roadele lor ii veti cunoaste.
    21. Nu oricine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri.
    22. Multi Imi vor zice in ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?"
    23. Atunci le voi spune curat: "Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege."Asadar o mare atentie !!!

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dacă banul e ochiul dracului de ce este acceptat de biserici ?
    Dacă nu ar exista religiile nu ar mai fii nici o controversă religioasă și de asemenea nici războaie religioase nu-i așa ? Probabil că dacă nu ar fi fost rătăcirea umanității în religii aceasta era mai avansată cu cel puțin 2000 de ani . Urmăriți documentarul Mesia lui Cezar ca să vă faceți o idee.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    George,
    Te rog sa imi enumeri cateva razboaie religioase din ultimele secole.
    A nu se confunda razboaiele religioase cu cele pentru resurse naturale, economie si dorinta de stapanire etc.

    Articolul e binevenit pentru ca arata felul in care s-au creat si se creaza sectele. Aceste secte vor sa se puna pe plan egal cu ortodoxia marturisita de sfintii apostoli. Firesc ca lipsa de cunostinte teologice si istorice a unor pastori au sustinut asemenea ineptii. Din pacate multe astfel de ineptii se ascund si in spatele unor interese materiale meschine in care aspectul religios e doar de fatada.

    As fi curioasa sa vad si parerea pr Constantin Necula, cel care a dus peste doua sute de credinciosi ortodocsi in sala penticostala de la Beius.

  7. Lapugian Maria

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    1."Bate-voi pastorul si se va imprastia turma"
    Aceasta a spus-o cel ce este Adevarul .
    Sau nu are dreptate???

    2.Ce stiti in mod real (din experiente proprii)despre fratii crestini din alte culte.
    Cat de rai i-au facut aceste culte ca oameni si cat de putin credinciosi in comparatie cu Noi Ortodocsii???
    Il cunoasteti personal pe Vladimir Pustan ??? Ce ati ascultat sau citit scris de el ???
    Si nu in ultimul rand:
    L-am dat jos Noi Ortodocsii pe Domnul Iisus de pe scaunul de judecata ???

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Omul sa orientat dupa politicieni si ei cand se cearta isi fac un nou partid Cazul lui Geoana ,Tariceanu , Basescu etc.

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vladimir Pustan in biserica ortodoxa din Mosuni-Partea 1
    sufletvesnic's channel pe youtube. Un bun prieten cu fratii ortodocsi.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Vor veni musulmanii cu religiile lor agresive, care ne vor viola fameile, fetele si baietii nostri. Vladimir Pustan este profesor de religii crestine nu musulmane, un crestin care nu uraste confesiunele crestine ortodocse sau protestante.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu V-ați saturat să tot judecați pe toți și numai la voi să nu vă uitați? Voi nu vedeți că "Preasfințitul Daniel",umblă după legalizarea căsătoriei intre persoanele de același sex și în Parlamentul României nici nu se îndeamnă o dată la rugăciune pentru țara asta de parcă le-ar fi frica să pronunțe numele Dumnezeu. LA noi se practică rugămintea în biserică, dacă ați auzit de așa ceva și strigăm la Domnul pentru milă și îndurare pentru omenirea asta care se strica pe zi ce trece și vede raul ca și cum ar fi bine. Doamne ai milă de noi și îndurare si ne iartă păcatele. Amin.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    POST SI RUGACIUNE PENTRU CA OAMENII SA- L CAUTE PE DUMNEZEU

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Postati acum,oameni dragi,si despre Pomohaci. Vad ca lui Pustan i-ati dedicat ditamai pagina.. Sa vedem ce parere aveti si despre preafericitul Pomohaci . Sau el nu este dusman? Haideti sa ne vedem de mizeria din ochii nostri si sa ne rugam pt sufletele celor rataciti. “Cine e fara de pacat sa arunce primul piatra “ .

  1. Pingback: ATENȚIE: Un înșelat penticostal reușește să creeze o nouă sectă, profitând de naivitatea oamenilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*