Sinodul tâlhăresc:

ss Daniel – fidela slugă a CMB. Secretarul General al CMB în vizită la Patriarhia Română

Secretarul General al Consiliului Mondial al Bisericilor în vizită la Patriarhia Română

Biroul de Presă al Patriarhiei Române, ne informează:

În ziua de 16 mai 2012, la Reşedinţa patriarhală, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a primit în audienţă pe Domnul Pastor Olav Fykse Tveit, Secretarul General al Consiliului Mondial al Bisericilor. La întrevedere au mai participat Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei şi Exarh patriarhal, precum şi Preasfinţitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop vicar patriarhal.

Domnul Pastor Olav Fykse Tveit a mulţumit pentru primire şi a subliniat importanţa cooperării între Bisericile membre ale Consiliului Mondial al Bisericilor pentru o mărturie creştină comună în lumea de astăzi şi contribuţia exemplară a Bisericii Ortodoxe Române la activităţile acestei instituţii creştine internaţionale.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a apreciat că este nevoie ca în centrul relaţiilor dintre Biserici să fie Evanghelia lui Hristos şi intensificarea vieţii spirituale împreună cu acţiunea socială.

În acest context, Patriarhul României a considerat că este necesară intensificarea solidarităţii şi cooperării practice între Biserici. Prin urmare, sunt necesare întâlniri la nivel local şi regional între diferite Biserici şi denominaţiuni creştine cu scopul elaborării şi implementării unor programe spirituale, sociale, culturale şi educaţionale în favoarea comunităţilor religioase şi a misiunii creştine în societate.

| basilica

Cititi si:

20 comments

 1. legionarulortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu m-am cam saturat, ecumenismul rasare putin cate putin, prin toata tara! Cred ca trebuie sa ne "retragem" fiecare, sa avem un duhovnic bun pe linia bisericii si sa ascultam de el, rugaciune si nevointa........desigur, sa continue atitudinile impotriva ecumenismului, pe care le fac crestinii care stiu adevarul........insa....cine are urechi de auzit sa auda, si cine are ochi de vazut a sa vada!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nimeni nu va fi mantuit cu forta , fratilor.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Blogul dvs, la fel ca blogul nostru, se pare ca a fost cenzurat de platforma WordPress!

  http://botd.wordpress.com/?lang=ro#!/fresh/

 4. legionarulortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Abia acum vad ca aceasta stire este pe situl Patriarhie Romane! In cartea "Ecumenismul fara masca" scrisa de Parintele Haralambie Vasilopoulos......chiar scrie despre consiliul bisericilor..........e tare cartea , daca o citesti inveti multe din ea! O recomand tuturor, e o carte foarte buna!...........vorbeste de ecumenim la nivel mondial..............Mare bine a facut in fata Lui Hristos acest Parinte Haralambie Vasilopoulos!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Intalnirea cu acest individ nu e intamplatoare ! La sfarsitul lunii aprilie , Daniel ciobotea a vazut ca statul roman nu introduce recurs la Hotararea CEDO prin care era recunoscut sindicatul preotilor din Oltenia si a cerut ajutorul celorlalte culte din Romania , chemand la patriarhie pe reprezentantii acestora! Pe 27 aprilie , Ministerul de Externe a depus contestatie intr-un mod ridicol si rusinos pt. statul roman , doar pt. a-i da satisfactie patriarhului ! La putin timp , guvernul MRU a cazut ! Ultimile directive de la Patriarhie cuprind indicatii clare ca toti episcopii sa faca pe toate caile posibile si imposibele lobby pt.ca la CEDO sa nu mai fie recunoscut sindicatul preotilor ! Asadar , venirea acestui sarsaila nu e intamplatoare !

 6. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  da ! si va participa activ ca a noastra BISERICA ORTODOXA ROMANA sa fie parte din biserica mondiala cu o eretizare radicala a CREDINTEI ORTODOXE si ma repet doar DUMNEZEU sa vina si sa faca dreptate ca CELE SFINTE sa fie SFINTE si nu la un loc cu cele spurcate !
  Doamne , nu ne lasa singuri ! Doamne , in fata acestor haini lupi imbracati in blane de oaie , ce vor sa distruga Credinta Ortodoxa , Neamul si Tot Adevarul Sfant al acestui popor !
  amin!

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Suntem pusi in fata faptului implinit: construirea imperiului antihristic, adica o singura religie, un singur guvern, o singura armata si toate acestea sub un singur conducator care este antihristul.

 8. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Rugaciune,
  AI mila Doamnne si de noi /
  ca lupu paznic o' fost pus la oi/...

 9. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  rugaciune ,
  Ai mila DOAMNE si de noi/
  ca lupu paznic o' fost pus la oi/
  si n-avem un pastor sfintit ales/
  de HARUL TAU CEL SFANT CULES/
  sa ne duca la pasune'aleas/
  unde-i iarba cea frumoas'./
  Si s-arat DOAMNE ,
  lupii din apus/
  la Rasarit , o' ajuns/
  si vor Doamne a darama /
  ce este Sfant,Curat zidit cu mana Ta/
  cu Mana Ta DAT SI LASAT/
  acestui neam oropsit si prigonit/
  mereu de altii /
  ce si-au dorit /
  a fi stapani ai acestei natii/
  si vor Doamne a spurca /
  CE- I TAINA SFANTA si LASATA /
  de Mina Ta Data /
  la strabuniI si SFINTII Acestui Neam
  unde SFANT SANGELE TAU s-a varsat /
  in vin aratat/
  si unde SFANT TRUPUL TAU /
  s-a Jertfit /
  Si In paine s-o implinit /
  CUVANTUL TAU SFANT LASAT /
  "fericiti cei ce n-au vazut /Dar au crezut"/.
  asa am fost Doamne /
  si noi/
  cei asupriti de poveri si nevoi /
  caci boul le rabda toate /
  dar pina cand Doamne/
  caci nu mai poate /
  cand biciul raului se pune/
  si corvoada nu apune!/
  astfel ochii ne inaltam/
  si la Tine Doamne ne rugam/
  VINO DOAMNE MAI CURAND /
  sa dai cu spurcaciunea jos/
  si maturand /
  AI MILA DOAMNE SI DE NOI /
  caci lupu paznic o fost pus la oi/
  amin!

 10. legionarulortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  "Ai mila DOAMNE si de noi,
  ca lupu paznic o’ fost pus la oi...!" - ASTA AR TREBUI SA FIE TITLU DE CARTE FRATILOR, CE FORTA AU ACESTE CUVINTE!

 11. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.youtube.com/watch?v=I6Qg0K7Z-44

 12. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  www.youtube.com/watch?v=hVDCOwbb59o

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cum puteti sa-l faceti pe Patriarh "sluga"?
  Cine a scris articolul asta cu ganduri atat de mizerabile?
  Cine e atat de obsedat de ecumenism ?
  Sper ca articolul sa nu fi fost scris de un preot, caci ar fi tragic.
  Ati verificat macar ce este cu acel Consiliu al "bisericilor" crestine? Siti cu ce se ocupa, ce comunicate au dat, ce conferinte au facut sau va place sa improscati cu noroi in Biserica Ortodoxa si reprezentantii ei?

  E ultimul meu comentariu pe acest blog vadit anti-ortodox!

  • legionarulortodox

   Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Ai latit-o Andreea...La ce imi trebuie infratire cu aia care fac femeile preoti? La ce imi trebuie infratire cu pastorul care recunoaste casatoriile homosexualilor....Hai sora ca nu e asa..,sunt pentru dialog...dar nu atat pupatura, vizite la greu unii la altii, conferinte peste conferinte, mai usor , doar respect reciproc si un dialog de respect. nu rugaciune in comun si slujbe! Andreea, daca pe astia ii lasi cativa ani , pe protestantii astia cu ideile lor..........sa nu te mire ca o sa introduca povesti de dragoste cu animale de acelasi sex de la gradinita...Sa vad eu atunci copilul tau.........ce o sa faca, ce bruiat o sa fie! MAI TU CREZI CA ASTIA VOR DOAR DIALOGUL, ASTIA VIN SI CU IDEILE LOR DESFRANATE SI TAMPENIILE LOR.............VOI CHIAR NU VA DATI SEAMA?

 14. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  catre @Andreea dar comunicat catre noi oitele de rand de ce n-a dat ,de ce nu ne spune : "nu luati dragii mei romani crestini-ortodoxi semnul fiarei nici pe acte , nici pe corp , de ce nu ne spune???" DE CE TAC !!! si tacerea pacat de moarte este ;si prin TACERE MALC /se sapa adanc un mormant/ haideti , sa dam cartile pe fata , fratilor ! ca astia ne pregatesc inrolarea in hoarda lui satan , Nu VEDETI ACEST LUCRU ! sau va este frica sa vorbiti ? cei fricosi sunt afara in intunericul cel mare cu vrajitorii, desfranatii si viermele cel neadormit .
  "fericiti cei ce nu s-au rusinat de CUVANTUL MEU si L-au marturisit in fata oamenilor ca nici EU nu ma voi rusina de ei in fata TATALUI MEU " de ce nu vreti sa fim aici in aceasta LUMINA SFANTA SI DUMNEZEIASCA DE PARTEA ADEVARULUI adica DOMNUL IISUS HRISTOS SI CREDINTA ORTODOXA CEA ADEVARATA in a SA BISERICA ORTODOXA ADEVARATA si nu cea unde se vrea a fi eretizata si spurcata !
  "ai mila DOAMNE si de noi/
  ca lupu paznic o'fost pus la oi..."
  amin!

 15. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.youtube.com/watch?v=41HWR0QjXDM

 16. crestinul ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://www.youtube.com/watch?v=RumNFJYYVGY&feature=related

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  “Ai mila DOAMNE si de noi,
  ca lupu paznic o’ fost pus la oi…!” doua versuri cutremuratoare, dar foarte adevarate ca si comentariul „crestinului ortodox“.Chiar atat de orbi sa fim sa nu vedem ce se petrece in jurul nostru, lua-ti exemplul Greciei unde mai mari Bisericii Ortodoxe au luat atitudine impotriva actelor biometrice si in final a primirii semnului fiarei , pe cand mai mari Bisericii noastre ne tradeaza pe fata, nici unul din ei nu l- am auzit vorbind de pericolul care ne paste pe toti. Se pare ca mai sunt uni dintre noi care chiar nu pot sa vada fata adevarata ai reprezentatilor Bisericii Ortodoxe Romane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*