Rezultatul unui sondaj: Israelul – cea mai mare amenintare la adresa securitatii lumii. Merkel furioasa

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat furia in legatura cu rezultatele unor studii sociologice care indica cresterea sentimentului anti-Israel in randul europenilor.

Merkel a avertizat cu privire la aparitia sentimentelor anti-israeliene in intreaga Europa si a criticat rezultatele unui sondaj de opinie care a aratat ca 60 la suta dintre europeni au vazut Israelul drept cea mai mare amenintare la adresa securitatii lumii, scrie IRNA, citand un raport publicat pe site-ul guvernului german.

Cancelarul, care a fost mereu criticat in Germania pentru sprijinirea exagerata, neconditionata, a regimului israelian, a mentionat evenimentele din jurul celui de-al doilea razboi mondial si holocaustul pentru a justifica sprijinul guvernului sau pentru Tel Aviv. “Germania are relatii unice cu Israelul, din cauza Holocaustului, si continua sa-si tina angajamentul fata de el”, a spus Merkel, la o reuniune la care au participat liderul opozitiei din Israel, Tzipi Livni (acuzat de crime de razboi in Gaza), liderii Consiliului Central al evreilor din Germania si oficiali germani. Cancelarul a subliniat in continuare “valorile si interesele” comune impartasite de catre Germania si regimul israelian.

Germania a impus o interdictie penala privind revizuirea variantei oficiale asupra Holocaustului si a pedepsit orice incercare de punere la indoiala a acesteia cu sanctiuni financiare, privarea de drepturi sociale si chiar cu inchisoarea.

La inceputul acestui an, Angela Merkel a anuntat ca Germania va sprijini financiar Israelul cu 135 milioane de euro pentru a-si construi cel de-al saselea submarin. Germania a jucat un rol cheie in dotarea flotei maritime a regimului sionist cu submarine. Israelul detine acum trei submarine de clasa Dolphin si asteapta sa primeasca inca doua noi submarine asemanatoare, aflate in constructie in Germania. Toate submarinele vor fi construite astfel incat sa poata fi echipate cu focoase nucleare. Afacerea, extrem de controversata, a fost aprobata initial de fostul cancelar german Gerhard Schroeder, pe fondul temerilor larg raspandite ca dotarea Israelului cu submarine purtatoare de focoase nucleare ar declansa o noua cursa a inarmarilor in regiunea Orientului Mijlociu.

| Frontpress

Israel testeaza noi rachete balistice

usmisselshield 300x240 Israel testeaza noi rachete balistice noua ordine mondialaRecent, Israelul a efectuat testari ale unei noi rachete balistice, comunica agentia de stiri Reuters cu referinta la postul de radio Israel Radio. In acelasi timp nu este specificat despre ce fel de rachete este vorba. Potrivit sursei, lansarea a avut loc la poligonul Palmachim, situat in central Israelului.

In prezent, Israelul detine rachetele de tip Jericho, care potrivit unor date pot transporta atat incarcatura obisnuita, cat si nucleara.

Racheta balistica in doua trepte Jericho-II are capacitatea de a lovi tintele aflate la o distanta de 1300 km. Din anul 2008, fortele armate israeliene au primit in dotare rachete cu trei trepte – Jericho-III, care are capacitatea de atinge tintele aflate la distanta de la 4800 la 11500 km.

Anterior, grupul britanic de cercetare “BASIC Trident Comission” a anuntat ca Israel lucreaza asupra unui nou model de racheta balistica in baza rachetei spatiale Shavit. Cand aceste lucrari vor fi finalizate cu succes, Israelul va avea la dispozitia sa rachete balistice intercontinentale.

7 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De o vreme isi fac aparitia prin Timisoara niste gipane:

    http://israeliprotection.ro/

    ESTE NORMAL CA INTR-O TARA SUVERANA (INCA) SI PE TIMP DE PACE SA VINA TOT FELUL DE FIRME DE BODIZGARZI DIN ALTE STATE (VEDETI LA CAPITOLUL ABOUT-REGULATIONS)?

    PENTRU O AMARATA DE FIRMA DE MONTARI DE SISTEME DE ALARMA ESTI VERIFICAT SI IN GAURA FUNDULUI, INCLUSIV ANGAJATII, DAR LASAM STRAINII SA FACA FIRME DE SECURITATE LA NOI IN TARA…

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Datoria extrema a Greciei a fost provocata si de planul de inarmare a tarii exercitat cu presiuni de Germania. Acest viitor de supraindatorare si inarmare fara ratiuni ii este menit si Romaniei. Israel detine rezervele de CNP a Romaniei la comanda U.E.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nimeni nu trebuie sa fie surprins de faptul ca dna Merkel e furioasa.
    Predecesorul dansei, domnul Hans G Schroder dupa de a iesit din viata politica, s-a angajat pe post de consultant la banca Rotschildt.

    Chiar daca nu ar fi indignata, fisa postului (nu poti fi cel mai important om in statul german fara a fi in masonerie) o obliga sa se indigneze.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai toate pozitiile cheie din conducerea unui stat sunt ale evreilor. Sunt mari sanse ca si Merkel sa fie tot din neam evreiesc.

    Dar nu evreii ne ingrijoreaza pe noi, ci lipsa noastra de atitudine, a poporului roman.
    Suntem mai lipsiti de viata, decat pietrele. Sa nu ne miram daca intr-o zi, vom vedea bordurile de pe marginea soselelor strigand pt noi, in locul nostru.

    Avem un somn de plumb, si nu e bine.
    Am nadejde insa ca vom birui aceasta stare, dar nu prea curand.

    P.S. Suntem un popor zapacit de hypermarket-uri si teleamagitor (TV)

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DAca e furioasa sa i-a un RUDOTEL....i-l dam noi gratis!
    Iar pentru starea fizica - niste dusuri reci, niste electrosocuri, iar pentru detoxifiere putina clisma!

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sursa materialului cu Merkel este aici http://lupta-ns.blogspot.com/2011/11/merkel-e-furioasa-europenii-nu-iubesc.html , asa cum a precizat si Frontpress.
    Doamne ajuta.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    oare de ce europenii considera israelul cea mai mare amenintare? stiu ei ceva...
    israelul o sa-si gaseasca nashul in iran, care are capacitatea de a-i sterge pe evrei de pe harta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*