Danion Vasile – Predica la Duminica Ortodoxiei: Prigonitorii crestinilor suporta mania lui Dumnezeu

14 comments

 1. Doamne,ajuta!
  Predica e din duminica ce a trecut,deci?

  L-am intalnit ieri pe dl.Danion si la Man.Petru Voda si am aflat ca sambata,19.03.2011,va tine la Iasi o conferinta privind si marturisitorii din temnitele comuniste.

 2. Orthodoxy is the Only True Faith! Jesus Christ has a Single Church! American documentary part 1 of 3

  http://www.orthodoxphotos.com/history.shtml

 3. @Ciprian,

  unde se va tine conferinta?

 4. @admin: Putem sa stim si noi in ce barca se afla Danion acum? Si-a revenit din ratacirea care-l cuprinsese? Mai sustine ca este “Biserica Ortodoxa Romana, madular al unui trup anti-ortodox”?

 5. @ ioan de la chiuesti
  de ce nu esti atent la text, la mesaj, ai inteles despre ce se vorbea… in predica? Au fost atatea informati de care ne-am bucurat ca le-am gasit spuse, in aceste vremuri ale tacerii, ale limbii de lemn si a temerii de nu supara pe cineva. Ar trebui sa ne bucuram ca cineva are curajul marturisirii adevaratelor probleme actuale. Va trebui sa explic eu, ca acea ratacire se afla in imaginatia unora.
  Concret el nu si-a expus o parere personala ci ne-a READUS AMINTE CU INGRIJORARE cuvinte ale unor Sfinti Parinti referitoare la pastrarea neschimbata peste ani a unor hotarari luate. Daca noi cei de azi ne permitem totusi sa schimbam ceva, din ce a fost hotarat, atunci Danion s-a intrebat daca este bine. Deci el reaminteste ce au spus altii, nu trebuie sa fim suparati pe el, ba dimpotriva sa ne bucuram ca descopera hotararile luate la inceput. Cu iertare mai spun ca subiectul a fost diferit de intrebare… Trebuie sa ne iubim unii pe altii, sa ne sustinem ca impreuna sa mergem inainte. Iertati pentru cele spuse.

 6. Vreau si eu sa stiu unde se tine conferinta sambata, si la ce ora. Doamne ajuta!

 7. Doamne,ajuta!
  Il citez pe Danion : “Conferinta va fi la aceeasi ora,acelasi loc…”. Presupun,deci,ca e vorba de Taetrul Luceafarul din Iasi,ora 19.00,sambata 19.03.2011.
  Imediat cum primesc noutati,voi anunta,cu ingaduinta admin.

 8. Multumesc, Ciprian!

 9. Conferinta va fi sambata,19.03.2011,ORA 18.00,la Teatrul Luceafarul.
  Titlul conferintei :”Minunile Sfintilor Inchisorilor”.
  Vor participa par.Alexandru Manolescu,Danion Vasile, Ciprian Voicila si altii. Se va lansa volumul “Marturisitorii din temnitele comuniste”.
  Haideti sa facem cunoscut evenimentul la cati mai multi ieseni,caci nu prea vor exista multe afise.
  Doamne,ajuta!

 10. Cine este Pr Alexandru Manolescu? Stie cineva?

 11. @admin Iar in Biserica in care a ramas Danion, ce ne invata despre parintii Arsenie Boca, Cleopa Ilie si Ioanichie Moroi? Sa vorbim ,,la lumina”. Nu putem sa ne ascundem dupa deget…Danion poarta imaginea marturisirii pe care a facut-o si pe care nu stiu sa o fi renegat. Iar acea imagine vorbeste despre o Biserica lovita de anatema, despre un parinte ,,mincinos”, despre un parinte inselat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>