Tag Archives: blockchain

O prelegere pe tema “Blockchain – sclavia lui Antihrist” a fost tinuta la Biserica “St Herman of Alaska” din Melbourne/Australia in data de 22 iulie 2018

Aceasta prelegere poate fi considerata o adaugare la lucrarea inceputa de parintii Serafim Rose si Gherman Podmoshenski la manastirea Platina din California. In anii 70 acesti parinti au organizat, pe perioada a cativa ani, un curs de educatie Ortodoxa numit “Orthodox Survival Course” (disponibil in format PDF pe websiteul Orthodox Australia, a caror activitate misionara a fost infiintata prin binecuvantarea parintelui Gherman in anii 80).

In acest curs, parintii Serafim si Gherman au facut o analiza detaliata a progresului procesului de Apostazie, surprinzand foarte bine modul in care acest proces s-a desfasurat pe perioada mai multor secole indreptandu-se incet spre punctul final – verirea lui antihrist. S-a analizat in acest curs procesul continuu de distrugerea a imaginii lui Dumnezeu, de coruptie a tuturor valorilor Crestine si de inlocuire a acestora cu un nou sistem de valori morale bazat in exclusivitate pe principii umaniste. continuare »