PSEUDO-mitr. Savu Teofan îl numește pe Părintele JUSTIN Pârvu, DUȘMAN al ORTODOXIEI

Vizionați începând cu min. 14:40

Și ascultați logica de trădător al Bisericii, căci Domnul îl vădește prin propriile cuvinte: “(cei care sunt anti-Creta,) luptând pentru APĂRAREA DREPTEI CREDINȚE, atacă pe cei care nu sunt de aceeași părere cu ei (adică pe ecumeniști și eretici) și prin aceasta se înscriu în rândurile DUȘMANILOR BISERICII”.

Întrebare simplă: Sfântul Părinte Justin Pârvu ar fi luptat pentru apărarea Dreptei Credințe? Ar fi fost de acord cu ecumeniștii? Viața sa întreagă ne este mărturie și ne oferă răspunsurile clare. Deci, pe cine faci tu, pseudo-mitropolitule, DUȘMAN al Bisericii?

Această vulpe vicleană, așa cum l-a numit IPS Serafim de Pireu pe Teofan Savu, întărește apostazia din Creta la care este părtaș și se leapădă încă o dată de Hristos! Iată pe cine pomeniți voi, preoți auto-numiți anti-ecumeniști.

7 Comments

 1. Acest Teofan este un fatarnic ecumenist foarte periculos. Este unul dintre cei mai jalnici ecumenisti din Romania ! Cum isi permite el sa arunce cu noroi in Parintele Iustin Parvu ? Cine este el, de-si permite aceste arogante ieftine ? Aaa, am uitat, el e unul dintre primii ierarhi tradatori care a semnat in Creta si care a spus cu vreo 15-20 de ani in urma, la o emisiune TVR, ca papistii au Sfinte Taine si potirul ortodox este acelasi cu cel al papistilor ! Anatema Teofan !

 2. SĂ NE RUGĂM PENTRU ELENA
  Am primit si un cont pentru cei care vor să ajute familia. Contul bancar a fost deschis de doamna preoteasa:
  RO37BRDE170SV34151271700, titular Patra Ramona
  Aici găsiti informatii actualizate, pe blogul surorii Elenei:
  http://insemnarile-mariei.blogspot.ro/

 3. Hoțul strigă,, hoții “. Un veritabil LUP în piele de oaie, dar lipsit de înțelepciune, altfel s-ar fi temut de Dumnezeu pentru afirmațiile făcute. Astfel este d-nul Teofan. Da d-nule Teofan, noi apărătorii ORTODOXIEI suntem dușmanii,, bisericii” matale, a,, bisericii universale ecumenista antihristica, nou înființate din secolul trecut, ca a BISERICII a Lui Hristos nu avem cum să fim dușmani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments
scroll to top