ierom-tihon-de-la-man-petru-voda

UPDATE: Sunt pregatit sa fiu dat afara, inchis, prigonit pentru dreapta credinta ortodoxa si pentru cele 7 sfintele sinoade ecumenice si nu doresc in credinta sa aplic iconomia. Vreau sa jertfesc totul pentru Hristos si Sfinta Biserica Ortodoxa nepatata. Asa sa imi ajute Dumnezeu, parintele meu staret arhim. Justin Pârvu si toti Sfintii din Închisorile Comuniste.

Sunt prigonit pentru ca vreau sa tin credinta ortodoxa nestirbita, care am primit-o de la parinti, apoi de mic am fost la parintele arhimandrit Cleopa Ilie, la parintele ieroschimonah Onufrie Frunza, de la staretul si povatuitorul meu, vrednicul de pomenire marturisitor JUSTIN PÂRVU si de la parintele meu duhovnic.

Multumesc ieroschimonahului Simeon Zaharia care imi este un bun sfatuitor inca din anul 2007 si prin increderea sfintiei sale mi-a acordat marturisirea publica a ceea ce avea pe suflet. Ma bucur ca am putut ajuta un suflet a unui mare duhovnic sa nu plece in viata vesnica fara a se usura sufleteste.

Gheron Sava este alături de ierom Tihon

gheron-sava-si-ierom-tihonIată două din mailurile trimise de Gheron Sava Lavriotul ierom Tihon de la Petru Vodă , în care este încurajat și asigurat de tot sprijnul în lupta anti-ecumnistă (emailuri făcute publice de p Tihon pe pagina de facebook).

Γέρων Σάββας Λαυριώτης <geron.savvas…[email protected]>
To Ierom Tihon Nov 24 at 6:41 AM
… Please keep fighting against the oikoumenism, and the eresis, and we are near to you, whatever you need. Please pray for me also. God be with you father Tihon.

Γέρων Σάββας Λαυριώτης <geron.savvas…[email protected]>
To Ierom Tihon Nov 27 at 9:57 PM
I pray to God and Mother Mary to gives you the strengh to continue the fight against the eresis of ecoumenism. You give us joy to see fathers to fight like you do. We are ready to come again to Romania whenever you ask, to help if we can where ever you need. I homble kiss your hand and I ask your blessings.

Am fost judecat in sinaxa manastirii PE NEDREPT SI TÎLHARESTE FARA A SE ARATA ADEVARUL monahilor, fara a se explica monahilor greseala care am facut-o (vina mea a fost ca eu ca preot am primit marturisirea unui duhovnic batrîn care a dorit sa moara cu constiinta împacată https://www.youtube.com/watch?v=OViMR2BOvZI dupa ce a fost înselat sa semneze acte ca se dezice de cele 4500 de semnaturi https://sinodultalharesc.tk/parintele-simeon-de-la-sihastri…/ )
ÎN SINAXA staretul Hariton Negrea a propus excluderea din manastire a ieromonahului TIHON cind canonul spune urmatoarele: EGUMENUL SĂ NUI GONEASCĂ PE CĂLUGĂRI DIN MĂNĂSTIRE. Nu se cuvine ca egumenul să scoată culionul ucenicului şi să-l alunge pe acesta din mănăstire.)din 45 de voturi au fost 7 excludere,5 abtineri,33 de voturi pentru a fi canonisit cu canonul ales de staret care este a sluji cu toti preoti in sobor care pomenesc episcopul semnatar in creta.în cazul in care ieromonahul tihon nu va sluji (SI NU SE VA LEPADA DE ADEVAR) ATUNCI VA FI DAT AFARA.DIN 80 de calugari au fost prezenti doar 45.
Prima masura pentru a ma prigoni a fost indepartarea mea din biserica, sâmbata, de la pomelnice pentru a fi izolat de popor si pentru a nu putea spune pe viitor credinciosilor adevarul de credinta.”Avem aceasta datorie”. Patriarhul Daniel le cere preotilor sa-si faca pagini de Facebook, dar le transmite si un avertisment. https://stirileprotv.ro/…/avem-aceasta-datorie-patriarhul-da…

Astfel, Legea 489/2006 a Cultelor prevede: “Art. 5 1) În activitatea lor, cultele, asociaţiile religioase şi grupările religioase au obligaţia să respecte Constituţia şi legile ţării şi să nu aducă atingere… drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”. Această respectare a drepturilor omului trebuie să includă şi respectarea dreptului fundamental al omului de a-şi exprima propriile gânduri, consemnat în art. 30 din Constituţia României: “Art. 30 (1): Libertatea de exprimare a gândurilor şi opiniilor sau credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă. (s.n.)”

Decizia SINAXEI manastiri riscă să încalce, în ceea ce mă priveşte, ambele principii constituţionale enunţate mai sus.Din această perspectivă, se cuvine să reamintesc că chiar şi Decizia Sinaxei este ţinută de obligaţia de a respecta drepturile fundamentale ale celor cărora li se aplică, conform art. 17 1) din Legea Cultelor: “Recunoaşterea statutelor şi codurilor canonice se acordă în măsura în care acestea nu aduc atingere, prin conţinutul lor securităţii publice, ordinii, sănătăţii şi moralei publice sau drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”.

sursa

Oameni buni, dacă nu sprijinim astfel de preoți, ne merităm soarta! Neavând preoți mărturisitori, nu putem avea pretenția să avem ierarhi mărturisitori! Stărețoiul Hariton trebuie să înțeleagă că mănăstirea Petru Vodă nu este moștenirea de la mă-sa, ci este numele Părintelui Justin cu toată jertfa sa, de care nu trebuie lăsat să-și bată joc! Nu putem permite ca din mănăstirea Părintelui Justin să fie propovăduit ecumenismul (chiar dacă stărețoiul latră că luptă împotriva ecumenismului, apoi zice că nu s-a stabilit ce este erezia ecumenismului – o cacealma menită să reeduce mințile slabe din mănăstire)! Ierom. Tihon trebuie sprijinit ca să nu facă niciun compromis în privința dreptei credințe! Acest Haritont Negrea trebuie să se întoarcă la Durău – centru ecumenist înființat de ss Daniel. În momentul în care va fi anunțată excluderea Părintelui Tihon să ne adunăm la Petru Vodă sute și mii de oameni și să-l apărăm pe părintele Tihon! Acest tâlhar de cele sfinte, stărețoiul Haritont să plece mai bine din țară, decât să compromită mănăstirea Părintelui Justin! A se vedea ce planuri diabolice fac împreună clanul de tâlhari Haritont-Filoxera-Neonila neonazista!