Iată filmarea momentului, când după terminarea Sfintei Liturghii, protopopul de Urziceni anunță oficial oprirea de la slujire a părintelui Claudiu, ca pedeapsă că nu-l mai pomenește la slujbe pe episcopul Vincențiu Grifoni, pentru ecumenism:

Biserica stă în acești mărturisitori, fie că sunt simpli mireni, dar care se pare au înțeles că adunătura din Creta a fost de la satana, iar nu de la Duhul Sfânt, căci iată roadele care sunt: dezbinare peste dezbinare, pericolul de a pierde oameni în favoarea schismaticilor și a altor rătăciți. Halal s-a consolidat unitatea Ortodoxiei, cum aberează nebunul de la Constantinopol și cei ca el. Acești mireni dau pildă vie de mărturisire a Ortodoxiei, tuturor monahilor ce preferă căldurica și autosuficiența ce le-o soptește dracul prin ierarhii trădători, crezând că dacă fac ascultare, nu mai contează restul.
Va fi o ADEVĂRATĂ REVOLUȚIE la nivelul întregii țări, iar cei care s-au temut că există pericolul pierderii de teritorii, vor vedea că se va întâmpla ceva mai grav: BOR va merge din dezbinare în dezbinare și să ne ferească Dumnezeu să nu ajungem ca în Ucraina cu 5, 6 patriarhii.
Trebuie imperativ ca sinodul BOR să dea anatema ecumenismul (unirea politică cu ereziile) și să scoată BOR din CMB! Altfel nu va fi liniște. Ceea ce mocnea de zeci de ani, oamenii trecând cu vederea abuzurile de orice fel ale ierarhilor, va EXPLODA și nu le va fi deloc bine acestor trădători, nici aici pe pământ, nici în cer.

Citiți și: Video – Părintele CLAUDIU BUZĂ este APĂRAT DE CREDINCIOȘII MĂRTURISITORI DIN BISERICĂ în momentul când se anunță oficial oprirea (necanonică) de la slujire