Bata-v-ar Dumnezeu să vă bată nemernici de la Vatopedu şi portavocea voastră de la cuvântul kakodox, pentru că tăgăduiţi avertismentul Sf. Paisie Aghioritul, ducând în rătăcire credincioşii ce se uită în gurile voastre ca naivii!

Să vă mustre Hristos să nu mai scoateţi pe gură hule şi minciuni de la tatăl vostru, satana.

Am făcut privată această mărturie pentru câteva zile la rugămintea sursei noastre din Grecia, care a considerat că este de ajuns cât s-au folosit credincioşii de aceasta şi pentru a nu supăra pe teologul în cauză. Dar o vom lăsa publică şi vă rugăm să o răspândiţi la cât mai mulţi pentru a se trezi şi într-adevăr să fim cu toate forțele împotriva sinodului eretic din Creta!!! Pentru a nu știu câta oară nefârtații de rîc-ari se dovedesc niște iude notorii gata să tăgăduiască și cuvântul Sfinților pentru părerea unui/unor mucoși de la Vatopedu.

Sf Paisie Aghioritul

[toggle title=”a” state=”close” ]

Un mare teolog anti-ecumenist din Grecia a trăit o minune făcută de Sf. Paisie Aghioritul, în preajma zilei sale de pomenire din acest an. Astfel, renumitul teolog a fost vizitat de sfânt în realitate, nu în vis, și răpit în văzduh, iar timp de 15 minute au traversat tot pământul. Totul s-a întâmplat la 12 noaptea. Sfântul l-a trezit și i-a zis: D…., sunt eu moșu Paisie. Hai să vorbim. Apoi l-a luat în trup și au zburat cu viteza luminii. În acest răstimp i-a zis, printre altele: Cel mai mare pericol e sinodul tâlhăresc din Creta! Acum toate forțele împotriva acestui sinod! Înșelarea va fi foarte mare, căci nu vor fi cinstiți în cugetare. Începând cu cel mai mic membru al Bisericii să luptăm pentru păstrarea Credinței nepătate de ereziile legiferate la sinodul tâlhăresc din Creta!

Acest mare teolog plângea când făcea această mărturie unor persoane foarte apropiate. Era în stare de har în acele zile. El este unul dintre oamenii luminători pe care Domnul i-a dat să salveze credincioșii de la înșelarea ecumenistă. Îl vizitează și alți sfinți și îl sfătuiesc, iar el îi întreabă. Printre ei și Sf. Efrem Katunakiotul, care a zis tot despre acest mare teolog, că alături de un mare ieromonah teolog, tot din Grecia, sunt trimișii Domnului pentru a ne confirma că acum e sinodul cel tâlhăresc, prorocit de veacuri și că înșelarea va fi mare. I-a comparat cu Sf. Vasile cel Mare și Sf. Grigorie Dialogul.

Deși a ținut să nu fie făcută publică mărturia sa, considerând-o personală, credem că mesajul Sf. Paisie este pentru toți credincioșii și sperăm să ne înțeleagă că am ales să publicăm această mărturie, doar din dorința de a trezi poporul cel binecredincios în legătură cu sinodul tâlhăresc din Creta, care nu trebuie să fie acceptat.

Doamne, ajută!

| primit pe email

[/toggle]