colectivul bor

La o săptămână de la atentatul de la clubul Colectiv, încep să se limpezească adevăratele motive pentru care a fost creat acest eveniment în laboratoarele băieților cu ochi albaștri. Primul pas a fost făcut prin punerea în funcția de președinte al României a marionetei lui Angela Merkel, Klaus Werner Iohannis, și tot atunci s-a stabilit și rețeta: manevrarea maselor prin rețeaua de socializare a CIA, facebook. Exerciții în acest sens au mai fost făcute de ong-urile soroșiste și cu alte ocazii, cum ar fi: protestele împotriva exploatărilor de la Roșia Montană și de la Pungești. Și a funcționat, ieșind la iveală lipsa de unitate a poporului român, manipulat și obstrucționat în a-și apăra drepturile, chiar de instituțiile statului (jandarmerie, prefecturi, primării), inclusiv de instituția administrativă a BOR. Totul bine și frumos pentru ei, doar că mai rămăseseră câteva elemente anti-occident (numite de soroșiști, pro-ruse; și pe bună dreptate dacă ne gândim la vectorul bolșevic, Victor Ponta). Pe Ponta l-au executat pas cu pas, întâi prin excluderea de la șefia PSD, apoi din funcția de prim-ministru. Cu singuranță, micul Titulescu nu-și îndeplinise întocmai prerogativele dictate de Bruxelles și cam încurca exodul imigranților în România, doar din invidie că mutul Iohannis a fost preferat la cârma coloniei România.

Rămăsese problema eternă a dușmanilor țării noastre: Biserica Ortodoxă Română. Și cum Biserica ca entitate spirituală nu poate fi biruită nici de porțile iadului, lupta lor s-a concentrat pe controlarea puterii instituționale a BOR, ce-l are în frunte pe patriarhul Daniel Ciobotea. Desigur, și acesta, ca și Ponta, este ales de ei (oculta binențeles). Doar că patriarhului i-au mai scăpat niște lucruri, datorită presiunii laicatului ortodox, ce mai suflă când i se dă voie. Printre aceste lucruri în dezacord cu valorile occidentale s-ar număra: interzicerea ritualului Halloween în școli, ora de religie, boicotarea orei de educație sexuală. În rest, patriarhul corespunde tiparelor Noii ordini mondiale, fiind un promotor exemplar al ecumenismului, adică a secularizării Ortodoxiei.

Și cum pe plan politic variantele sunt din plin, în cel religios trebuia respectată tradiția ca viitorul patriarh să fie mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Această variantă se pare că nu le convine, din falsul motiv că se află sub influența Rusiei, ce nu promovează ecumenismul. Nimic mai fals, căci și în Rusia și în cadrul MMB ecumenismul merge înainte, în ciuda liniei Sfinților Părinți păstrată de marii duhovnici în viață sau trecuți la Domnul. Ceea ce primează în preferarea lui Daniel Ciobotea pe noul drum este autoritatea sa totalitară și pregătirea teologică, mijloace prin care impune întregului sinod măsurile noii religii mondiale, a lui antihrist. La aceste capitole mitr. Teofan Savu stă foarte prost, mai ales la pregătirea teologică, căci de fricos îl știm cu toții. Așa se explică zdruncinarea din temelii a singuranței cu care își subjuga patriarhia, ss Daniel, fiind lăsat în mâinile străzii să simtă ce-l așteaptă dacă nu se conformează. Și se va conforma, zic portavocile soroșiste. Iată de ce considerăm că patriarhul Daniel nu reprezintă Biserica și că ar trebui să demisioneze. Demisia sa este binevenită oricând, căci ss Daniel nu mai reprezintă de mult o garanție pentru Ortodoxie. Cine-i să-i ia locul, e deja subiect pentru alt articol…

Prin urmare, frați ortodocși, vom asista la a doua colectivizare, dacă nu vom rupe rândurile și dacă nu ne vom uni într-o “unitate a dragostei“, cum ne cerea voievodul Ortodoxiei românești – Sf. Părinte Justin Pârvu. Dar probabil știind că “poporul român e bleg măi, nu se trezește nici de i-ar vorbi îngerii din cer”, Părintele Justin ne-a avertizat să fim atenți la cine organizează aceste proteste, cu pretenție de revoluție. Rămâne să luptăm pentru Biserică, în cadrul ei, făcându-ne datoria de ortodocși fiecare în parte, punându-ne pe noi la punct, încât capetele hidrei ecumeniste să fie tăiate din fruntea BOR.

Vom asista în următoarele săptămâni, cum tot echipajul navei România se va întregi ca să ne ducă, în colectiv, cu toată viteza spre Apus, sau dacă preferați, Occident, vii și morți…