cruce moschee bucuresti

Catalin Berenghi continua demersul sau impotriva construirii unei mega moschei la Bucuresti. Dupa ce a incercat mai multe metode pentru a impiedica construirea unei mega moschei pe un teren din Bucuresti, inclusiv contaminarea terenului pe care ar fi urmat a fi ridicata constructia lacasului de cult, prin aducerea unor porci si ingroparea unui cadavru de porc,  Catalin Berenghi a ridicat pe acelasi teren o cruce imensa de piatra, care a devenit in scurt timp locatie de pelerinaj pentru mai multi romani care ii impartasesc parerea. Potrivit ultimelor sale postari de pe Facebook, luni, 14 septembrie a.c., se va oficia o slujba de sfintire a crucii, o cruce care pentru Catalin Berenghi simbolizeaza „apararea credintei noastre stramosesti”.

 Catalin Berenghi continua demersul sau impotriva construirii unei mega moschei la Bucuresti

„Astazi, 14 septembrie la ora 18:00, vom savarsi o slujba de sfintire a Sfintei Cruci, ridicata de noi pentru apararea Credintei Noastre Stramosesti.
Impreuna vom Birui!!!
Noivomfiacolo!!!

Pentru că noi români suntem gospodari , in ceas de praznic am pregătit locul unde stă strajă si mărturie a creştinătății noastre, Sfânta Cruce a neamului nostru Romanesc …”, a postat Catalin Ioan Berenghi pe contul sau de Facebook

Glasul.info

Cine este Catalin Berenghe?

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=cb921za2Y_s]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=zGnQFtejjLI]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UUDlA8APeLU]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nFSiEaXSfYA]