O altă prorocie a Părintelui Justin se împlinește în aceste zile: China intră în război alături de Rusia împotriva ISIS, adică împotriva SUA

Părintele Justin despre război în general, cu referire directă la musulmani și rasa galbenă:

SAM_1409Războiul nu vine niciodată de la creştini, tot timpul vine de la păgâni… Un conducător, fiu al Bisericii, nu se aliază niciodată cu păgânii, sau împotriva unor state ortodoxe. Îl vedeţi pe Ştefan cel Mare, pe Mihai Viteazul sau pe Constantin Brâncoveanu aliindu-se cu turcii? Asta înseamnă să îţi vinzi credinţa şi neamul. Nu că ceilalţi ar fi mai ortodocşi. Pentru că ruşii, vă mai povesteam eu, din războiul trecut, tocmai de Paşti ne atacau sau de sărbătorile mai importante, chiar dacă era o convenţie între noi să nu atacăm în perioada sărbătorilor. Dar atunci Rusia era sub stăpânire atee, bolşevică. Acum însă totul este dirijat din umbră şi se urmăreşte de fapt un război împotriva statelor ortodoxe, de aceea marile puteri susţin Turcia şi statele musulmane. Religia musulmană este mult mai pe placul omului modern de azi, pentru că încurajează patimile şi viciile. Pe de altă parte este puterea rasei galbene. Pericol este şi dintr-o parte şi din alta, iar la nivel înalt ele sunt mână în mână, spre instaurarea guvernului mondial şi punerea în aplicare a planului satanic.

(text preluat din Revista Atitudini, Nr. 25)

Și iată ce putem în știrea următoare:

Sah mat dat Americii si vestului in problema siriana. Un contingent numeros special pregatit pentru misiuni combat, al armatei chineze, este in drum spre Damasc pentru a se alatura Presedintelui Putin in vederea curatirii zonei de cancerul creat de SUA

Eforturile SUA de a distruge si destabiliza zona Orientului Mijlociu prin gruparile teroriste finantate de la Washington, se indreapta spre un sfirsit regretabil si neasteptat pentru americani, liderul rus promitind ca va merge pina la exterminarea ISIS cu sau fara ajutorul american, ceea ce inseamna sfirsitul eforturilor americane de a destabiliza si inlatura pe Assad de la putere.

Fara discutie ca americanii o gindesc in sensul afacerii, crezind ca liderul rus va duce economia proprie la sapa de lemn continuind acest razboi, asa cum s-a intimplat in ‘80 in Afganistan. Se pare ca aceast tip de analiza nu functioneaza in acest moment.

China s-a aratat dispusa sa ajute Rusia in Orientul Mijlociu in vederea exterminarii cancerului terorist crescut si alimentat de SUA si aliatii lor. Trebuie spus ca militarii chinezi au desfasurat in portul yemenit Aden din sudul tarii, chiar linga strimtoarea yemenita, strategica pentru transportul petrolului spre Europa si SUA, un dispozitiv important si in acelasi timp au aparut cu navele de razboi chineze pe coasta statului american Alaska.

Debarcarea flotei militare chineze in Siria este o problema de zile si se vor alatura rusilor, iranienilor si gruparii Hezbolah, pentru a extirpa teroristi care au distrus o mare parte a Orientului Mijlociu, au omorit oameni nevinovati si au vandalizat obiective istorice de prima importanta pentru umanitate.

https://www.almasdarnews.com/article/chinese-military-personnel-expected-to-arrive-in-syria/

Soldatii chinezi vor debarca in portul Tartus din Siria, in care sint si efectivele ruse. Ceea ce este interesant, Rusia nu a acceptat asistenta militara de la tarile arabe din regiune, ceea ce inseamna ca Arabia Saudita va trebui sa inceteze bombardamentele in Yemen si sa stea deoparte, pentru a nu avea surprize neplacute. La fel si evreii care sint negri de suparare, fiind pentru prima data pusi de catre Presedintele Putin in situatia de martori, fara posibilitatea de a intervenii in vreun fel.  Rusii stiu foarte bine ca finantarea acestor grupari teroriste din Orientul Mijlociu este opera Arabiei Saudite, Israelului si SUA, in principal.

Marti dimineata, navele militare chineze se indreptau spre Siria prin Canalul de Suez, intrind in Marea Mediterana… Debarcarea in Siria a contingentelor militare chineze si echipamentului militar aferent urmeaza sa aiba loc in maxim sase saptamini, in portul sirian Tartus.

China a avertizat in mai multe rinduri, ultima data pe 22 Mai 2014, coalitia condusa de SUA, legat de situatia din Siria si posibilitatea extinderii conflictului militar in zona, datorita gruparilor teroriste alimentate de americani si aliatii lor.

https://www.ft.com/home/us

https://www.un.org/en/ga/search/view_doc.asp?symbol=S/PV.7180

Lucrurile se complica iar pe Americani si aliatii lor nu ii mai poate ajuta nici Papa, chiar daca in aceste zile este in SUA si critica pe toate canalele posibile pozitia Americii si a aliatilor sai pe tot globul si la ei acasa. Chiar astazi in Congresul American, Papa a avut o cuvintare de o or ape care am ascultat-o atent, care cu siguranta nu a convenit liderilor americani si nici membrilor Congresului.

Vom vedea in urmatoarele zile si saptamini, un asalt al trupelor ruse, iraniene si chineze asupra fortaretelor create de ISIS si eventual exterminarea lor cit mai rapida. Chinezi si rusii vor testa echipament militar de ultima generatie in zonele unde acesti fanatici ISIS condusi de CIA sint localizati. Categoric pe acesti islamisti fundamentalisti ii va astepta prapadul focului unor grupari armate regulate, de prima mina…Vor avea loc diversiuni generate de americani si aliatii lor, dar liderii rusi si chinezi sint fara discutie pregatiti…

Adrian Cosereanu

3600 / 4081

5 Comments

 1. mihai 28 September 2015 at 0:17

  incet dar sigur se va extinde ca o tumoare, o alta profetie a sf. parinti este nimicirea turciei care va fi in viitorul apropiat

  1. Ecaterina 28 September 2015 at 10:21

   Așa e, Mihai. Turcia va participa masiv alături de zombi la atacarea pe față a Siriei, drept pentru care Rusia și China își vor trimite grosul trupelor pentru distrugerea Turciei. Și atunci când se va porni măcelul, România o să fie prinsă la mijloc, datorită străinilor care de secole trăiesc ca viermii pe spinarea neamului românesc și a trădătorilor aflați la butoane.
   Care dintre voi mai trăiește pentru Dumnezeu, Neam și Țară, să se roage neîncetat. Iar dacă vor încerca să vă ia la război cu forța, mai bine alegeți pușcăria decât să omorâți creștini și să intrați apoi în iadul veșnic.

   1. mihai 28 September 2015 at 23:29

    Ecaterina ai suta la suta dreptate, si oricum nu mai ai pt cine si pt ce sa mai pui mina pe arma decat facand jocul unor hoti, si de aparat numai ai ce apara pt ca tara este distrusa, iar profetiile parintelui Iustin coincide suta la suta cu cele ale lui Paisie Aghioritul

 2. ion hodor 28 September 2015 at 16:43

  tare mi-e frica ,ca de aici va incepe al 3-lea ,asa a spus si Sf Paisie Aghioritul,ca de la Siria va porni! Doamne miluieste

 3. Emil Baciu 28 September 2015 at 21:49

  Doamne ajuta-ne !
  Este posibil implinirea proorociilor, totusi ma bucur ca se incearca anihilarea acelor mercenari criminali, naimiti de oculta mondiala.

Leave a Reply

Required fields are marked