[youtube=https://youtu.be/GEK2xbuUsWA]

Si un alt caz de inarmare a terorisitilor din Libia: [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Jy8ER84EcYE]

5.000 de puști si 500.000 de cartușe au fost descoperite în doar două din cele 14 containere ale vasului Haddad 1. Armamentul și muniția erau ascunse sub obiectele de mobilier din container. Haddad 1 este un vas de 65 de metri construit în 1976 și înregistrat în portul La Paz. Tocmai părăsise portul turcesc din Iskenderun aflat la doar 50 km de granița cu Siria. Toți cei 7 membri ai echipajului (sirieni, egipteni și indieni) au fost arestați iar inspectorii continuă cercetările în Iraklion.

Ies deja la iveală multe dovezi care arată scopul acestei invazii musulmane în Europa. Pe lângă filmarea elocventă de mai sus, s-au depistat mai mulți teroriști ISIS care au fost fotografiați și când purtau uniforma de luptă și când treceau granițele statelelor din Europa.

Să tacă cei ce pun acest lucru doar pe lipsa copiilor din familie, căci pe vremea sfântului voievod Ștefan cel Mare, familiile erau numeroase, însă nu primeau cu brațele deschise pe păgâni, ci cu furci și topoare, arzând totul în calea lor. Chiar și în secolul IX, românii și-au apărat glia, chiar dacă aveau mulți copiii. România trebuie să se ridice și să interzică venirea altor neamuri peste noi, un plan diabolic al ocultei sioniste, care întaîi a pustiit țara de oameni, iar acum forțează amestecarea neamurilor. Cât privește numărul foarte mare de refugiați ce ajung în Germania, se prefigurează o răzbunare a sioniștilor pentru așa zisul holocaust, încercându-se ștergerea Germaniei de pe fața pământului. Se pare ca în Germania sunt ascunse si îngropate logistica militara, munitie si armament suficent pentru a începe Jihadul european asa cum ameninta din ianuarie liderii Statului Islamic pentru a ataca U.E, cu ajutorul musulmanilor islamisti din ghetourile marilor orase occidentale. Zilele acestea Europa nu asista la o criza umanitara cum încearca presa aservita intereselor lui Angela Merkel si a Comisiei Europene controlate de Germania, ci la un razboi asimetric, o invazie musulmana organizata si coordonata de Statul Islamic.

Și două hărți concludente:

harta cu tarile arabe bogate ce nu primesc refugiatisursa

harta unde s-a instalat ISIS de catre SUA