2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Unde se putea ajunge, daca Lucifer ar fi ajuns pe scaunul de Domnie ? nu ca el nu ar fi fost un conducator , el Lucifier era necunascator; cunostea dar intalegerea la parasit in mandria Lui cuprinzatoare , neintalegand taina asezari lui , facand abuz in nelimitare a fost parasit de socoteala dreptatii. Nu a stat in cele statatoare aratand nepricepere ; s-a transformat dar lipsit fiind de schimbare s-a intunecat. Sa luam aminte , miscarea Legionara nu poate fi declarata fascista ; o asfel de declaratie arata un abuz nemasurabil. Un astfel de abuz distruge locul fiintarii aratand ura incriminarii. Avem un tablou biblic care arata acesta inclestare. Pentru ca Arhanghelul Mihail nu a abuzat de nimeni, de nimic, a stat impotriva abuzului fiind invingator. Cei care acuza acesta miscare de fascism este total necunascator de intalegerea misiunii acestei miscari find pusii in fata destinului ne fiind pregatiti sa si intalega rostul si trairea lui pe acest pamant.
    Domnul cearcã pe cel neprihãnit,
    Dar urãste pe cel rãu si pe cel ce iubeste silnicia (abuzul)"
    Zifitii, în ale cãror regiuni sãlbatice fugise David de la Cheila, i-au trimis vorbã lui Saul, la Ghibea, cã stiu unde se aflã David si cã vor sã-l conducã pe împãrat la ascunzãtoarea lui. Dar David, care fusese înstiintat cu privire la uneltirile lor, si-a schimbat resedinta si a cãutat adãpost în muntii dintre Maon si Marea Moartã.

    Iarãsi a fost înstiintat Saul: "'Iatã cã David este în pustia En- Ghedi.' Saul a luat trei mii de oameni alesi din tot Israelul, si s-a dus sã caute pe David si pe oamenii lui pânã pe stâncile tapilor sãlbatici." David nu avea decât sase sute de oameni, în timp ce Saul îl urmãrea cu o oaste de trei mii de oameni. Într-o pesterã singuraticã, fiul lui Isai si oamenii lui asteptau cãlãuzire dumnezeiascã pentru a sti ce au de fãcut. În timp ce Saul înainta prin munti, s-a retras si a intrat singur chiar în pestera în care se ascunsese David cu oamenii lui. Vãzând lucrul acesta, oamenii lui David stãruiau sã-l omoare pe Saul. Împãratul era acum în puterea lor, iar ei considerau cã Dumnezeu Însusi îl dãduse pe dusman în mâinile lor, pentru a-l omorî. David era ispitit sã priveascã lucrurile din acest punct de vedere; dar glasul constiintei s-a trezit în el si a zis: "Nu te atinge de unsul Domnului."
    Oamenii lui David nu erau multumiti sã-l lase în pace pe Saul si i-au amintit comandantului lor cuvintele lui Dumnezeu: "Dau pe vrãjmasul tãu în mâinile tale; fã-i ce-ti va plãcea." David s-a ridicat si a tãiat încet coltul hainei lui Saul. Dar constiinta l-a chinuit dupã aceea chiar si pentru cã stricase haina împãratului.
    Intaleptul David nu era doar un viteaz dar avea o intalegere deplina cunoscand si intalegand iubirea.

  2. Radu Iacoboaie

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/06/23/APEL-IMPORTANT-CĂTRE-DEPUTAȚII-DIN-PARLAMENTUL-ROMÂNIEI-NU-OSÂNDIȚI EROII-SFINȚII-ȘI-MARTIRII/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*