3515 / 4081

4 Comments

 1. Florin 22 March 2015 at 22:01

  E binevenita aceasta aparitie. De mult vroiam sa impart acest dar. E bine ca a fost facut unul oficial, ca celalalt de pana acum e foarte ciudat. Nu prea e facut in duh ortodox.

 2. Dany 23 March 2015 at 0:37

  Vad ca pe site-ul manastirii petru voda a aparut un alt acatist, alcatuit de altcineva, o maica Neonila, care nu e nici de la m-rea Paltin, nici calugar pare ca nu e. Parca e la concurenta. Oricum e net inferior ca si creatie si superfilosofic neortodox si nu are nimic in comun cu viata si trairea Parintelui Iustin.
  Ce se intampla la Petru Voda de fapt? De ce e ura intre cele doua manastiri? Am Aflat ca Pr. Hariton zice ectenia catedralei in timpul slujbelor si a renuntat la multe din randuielile si obiceiurile pr. Iustin.
  Stie cineva ce se petrece acolo? Apoi ca ar cam prigoni manastirea maicilor? E adevarat?

 3. Crestin Ortodox 23 March 2015 at 1:51

  Multumim! Eu sunt in strainatate si din pacate nu pot ajunge la manastire inainte de luna august dar am tiparit aceasta versiune: http://www.apologeticum.ro/2015/03/acatistul-sfintitului-marturisitor-justin-staretul-de-la-petru-voda/
  Care este diferenta? Doamne ajuta!

  1. admin 23 March 2015 at 9:01

   Nu e nicio diferenta. Era vorba de o alta varianta de acatist, facuta de o persoana narcisista cu mai putina evlavie la Parintele Justin si pe care nu l-a cunoscut prea mult, mandria fiind la mijloc pentru a se afisa ca facut acatistul inca din 2013. Insa, daca e sa vorbim de data, din cate stiu Acatistul de fata a avut prima varianta in 2010.

Leave a Reply

Required fields are marked