jidani spurcati

Îndrăzneală până la paroxism a ucigașilor lui Hristos

Deși se știa că jidanii controlează și mai ales finanțează BOR, iese la iveală faptul scandalos că tot acești sioniști condiționează și deciziile sinodului în ce privește canonizarea sfinților, mai ales a celor care au pătimit în regimul comunist. Astfel, pe data de 24 dec. 2014 într-o emisiune tv, pr. dr. C-tin Necula afirma cu nonșalanță următoarele: Pana acum ELIE WIESEL s-a opus, dar deoarece s-a demonstrat ca Parintele ARSENIE BOCA n-a fost nici verde, nici nationalist si nici de dreapta, de la anul s-ar putea sa vorbim despre SFANTUL ARSENIE BOCA (sursa: Saccsiv). Deci, dacă e să tremurăm în fața acestor impostori de la MCA, canonizarea vreunui sfânt al închisorilor este practic anulată. Consider că e lepădare de Hristos să accepți condițiile impuse de acești hulitori ai sfinților, exact ca în perioada iconoclastă, când au fost interzise icoanele. Practic ni se interzice recunoașterea și cinstirea lor publică, invocându-se niște minciuni dovedite și atestate prin acte oficiale. Acuza de anti-semitism este sursa principală de bani a sioniștilor, jefuind astfel toate statele implicate în al II-lea război mondial.

Controlul politic al jidanilor în România

Partidele politice și chiar conducătorii acestor sunt parazitate de aceiași jidani sioniști, care jefuiesc țara și controlează toate datele strict secrete ale statului român. Există o listă cu toți jidanii din politica românească și mass-media, dar sunt multe nume care încă nu apar pe acea listă. E chiar o molimă jidănească peste România. Au ajuns să tragă de mânecă și pe președintele țării, pentru faptul că a decorat un fost deținut politic, torturat de slugile comunismului, adus în țară pe tancurile rusești ale sionismului bolșevic instalat în Rusia. Cităm: „Decorarea unui sustinator, declarat, al Mişcării Legionare, cu Ordinul Naţional «Steaua României» poate fi interpretată ca o omagiere adusă, de Administraţia Prezidenţială, acelei mişcări naţionaliste, fasciste, criminale”, apreciază MCA România. (realitatea)

Deci, urmașii torționarilor urlă acum de pe sinagogi că Mișcarea Legionară a fost anti-semită și criminală, pentru faptul că a luptat împotriva instalării comunismului în România și a apărat Biserica Ortodoxă de blasfemiile jidanilor din partidul comunist. Mare îndrăzneală mai au niște apatrizi, blestemați de Dumnezeu, iar noi stăm ca la spectacol. Ne-au bombardat cu atâta circ, încât ne-am obișnuit cu el și acceptăm toate mizeriile aruncate asupra sfinților și eroilor noștri.

Cum alungăm mafia jidănească din România?

Biserica este condiționată de ei, conducerea țării este terorizată de aceeași mafie, partidele sunt căpușate tot de slugile lor, pământurile țării sunt cumpărate de aceiași bancheri cu stea în frunte. Ce-i de făcut? Cum scăpăm țara de acești paraziți care nu fac altceva decât să pună ștampila de anti-semitism pe orice valoare națională și să obstrucționeze orice formă de patriotism și mărturisire ortodoxă? A venit din nou vremea de tras în țeapă pe hoți? Oare în alt mod nu se pot liniști? Se găsește vreo asociație, un ONG sau un partid care să inițieze o dezbatere națională pe această temă? Sau poate un referendum. Când vor stabili istoricii o dată pentru totdeauna adevărul despre Mișcarea Legionară? Sau sunt și istoricii slugile sioniștilor?  Un lucru este clar: Cine se supune jidănimii este un lepădat de Hristos și un trădător de neam.