Rezultatele preliminarii la alegerile prezidențiale. Era hotărât dinainte, românii au fost iar la teatru

Un exit-poll realizat de CSOP la alegerile prezidențiale 2014 a fost făcut public, iar cifrele sunt extrem de interesante, oferind o surpriză uriașă pe locul 3.

UPDATE – 17,45 – Exit-poll ACL

Victor Ponta – 38,1 %

Klaus Iohannis – 31%

Călin Popescu Tăriceanu – 6%

Elena Udrea – 5%

Monica Macovei -4%

Kelemen Hunor – 4%

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru turul doi este pregatit un alt candidat in circul cu Poponta. Johannis va fi acuzat de incompatibilitate de frica unei victorii din partea acestuia. Astfel, masonul regalist Tariceanu va fi impins in fata de slugile antihristice, stiindu-se foarte bine ca un Johanis la presedintie ar pune piedici structurilor masonice care praduiesc Romania. Numai Dumnezeu stie care este lucrarea diavolului.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ni se ofera 2 rele si noi trebuie sa alegem! De ce suntem prosti? A treia cale e sa iesim in strada si sa schimbam t o a t a clasa politica!. Doi puscariabili in turul 2Ș unul minte de ingheata apele , criminal, excroc si personaj pt desene animate Disney, altul hot, mincinos, neroman, nu il intereseaza decat Ardealul , si reprezinta mascota unei alte mafii nehalite.....
    Hei! Doar a treia optiune scoate tara din nenorocire- si bineinteles , cu rugaciune la Domnul!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    La multi ani,cu sanatate si bucurii,dar mai ales MANTUIRE iti doresc frate Gabriel,asa cum imi spunea mie PARINTELE NOSTRU ! Dumnezeu sa iti ajute si sa te binecuvinteze,fratioare ! Iti multumesc pentru tot ceea ce ai publicat in acesti ani si ma rog Domnului pentru tine si pentru dragul Parinte Teodot,care sper ca acolo unde se afla si-a gasit in oarecare masura,linistea ! De tine nu mai stiu decat ca te citesc aici,pe blogul tau...Eram bucuroasa sa stiu ca erai la P.V. atunci cand ajungeam acolo...Sper ca Sfant PARINTELE nostru JUSTIN se roaga pentru noi toti si pentru draga noastra PATRIE! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*