Parada euro-sodomită din Basarabia a fost un eșec

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MIN6R4cJOys]

Parada euro-sodomită de la Chișinău: 9 puncte pe i 

Și în acest an Moldova (n.n. Basarabia) a reușit să opună o minimă rezistență în fața acțiunii agresorilor sodomiți finanțați de peste hotare. Sîmbătă, 17 mai 2014, a avut loc încă o tentativă (a 3-a) – organizată minuțios de gruparea extremistă a homosexualilor locali și venetici – de (1) propagandă publică printre moldoveni (inclusiv copii) a perversiunilor, (2) de pîngărire a valorilor noastre naționale, (3) de atac împotriva familiei tradiționale (conform constituției noastre) și de sfidare demonstrativă a legii (cu privire la întruniri, care prevede direct că manifestațiile care atentează la moralitatea publică și pot provoca dezordine publică sînt interzise), în tandem cu poliția pro-pederastică a guvernării uzurpatoare.

După micșorarea isteriei mass-media despre succesul homosexualilor de a desfășura așa-numitul ”Marș al egalității”, se cuvin acum cîteva observații și puncte pe i pe marginea celor petrecute în sîmbăta trecută în țara noastră (n.n. Basarabia):

1. Gruparea homosexuală nu a triumfat pe deplin

Conform declarației oficiale depuse la primărie, intenția oficială a sodomiților era deplasarea pe traseul bul. Grigore Vieru pînă la str. Alexandru cel Bun intersecție cu str. A. Diordiță (potențiala ”stradă pietonală”). În total 800 de m. Planurile le-au fost date peste cap, întrucît mai multe grupuri de cetățeni i-au împiedicat să-și realizeze parada agresivă, distanța parcursă de aceștia rezumîndu-se la 400 de m, după care au urcat în grabă în autocar, păziți de mercenarii lui Recean. Cu toate acestea, liderii grupării sodomite au încercat să-și insufle ”victoria” și să ridice moralul (la ”morală” nu mă refer) zdruncinat al participanților la marș: pederastul Marcikov a declarat că ”noi am parcurs distanța pe care am planificat-o”. E de menționat totodată că acesta a fost destul de stresat pe parcursul marșului, fiind îngrijorat de eventualele reacții din partea cetățenilor neindiferenți ai capitalei.

2. Poliția lui Recean în cîrdășie cu gruparea lui Marcikov au indus intenționat în eroare societatea

Gruparea homosexuală și structurile afiliate ei au depus la primărie 3 notificări pentru ziua de 17 mai, cu 3 trasee diferite: cel menționat mai sus; Academia de Științe – bul. Ștefan cel Mare – PMAN – scuarul Teatrului de Operă ș Balet; Ambasada SUA – USM. Structurile de forță au acționat după un scenariu pregătit din timp, în colaborare cu liderii homosexuali: știind că o parte a societății va reacționa activ împotriva agresiunii publice a sodomiților, mercenarii lui Recean au construit o pistă falsă pentru cetățeni. De dimineață, în toată zona adiacentă ambasadei americane au fost dislocate numeroase forțe ale poliției pentru a creea impresia că aici urmează întrunirea și marșul ”egalității”. Str. A. Mateevici a fost blocată în întregime pe segmentul respectiv, astfel că toate căile de acces (chiar și cărările înguste dinspre Valea Morilor) erau păzite de polițiști care ”doar executau ordinele de sus”. Chiar lîngă USM era parcat un autobuz cu trupe MAI, echipați special pentru a-i proteja pe ”minoritari” de ”agresiunea” majorității. Din păcate, majoritatea din ei erau tineri de 17-19 ani de la țară, cu fețe naive și slugarnice. La întrebarea ”Ce faceți aici? Există pericol de dezordini în masă?”, unul din superiorii lor a răspuns cu un zîmbet ironic: ”Noi am ieșit la plimbare, avem un exercițiu.”, după care în cîteva minute a ordonat inferiorilor îmbarcarea imediată pentru a se deplasa în alt loc (bul. Grigorie Vieru, se pare, acolo unde a avut loc evenimentul propriu-zis).

Mai mult, în zona ambasadei americane a fost observat șeful poliției municipale Silviu Mușuc discutînd cu liderul organizației ”Fericita Maică Matrona”, prot. Cibric (îmbrăcat în civil): probabil că Mușuc i-ar fi dat asigurări celui din urmă că marșul pederaștilor cică urma să aibă loc anume aici, lîngă ambasadă…

3. Sodomiții recunosc că poliția a lucrat pentru ei

Conform unui clip filmat chiar de unul dintre sodomiți (https://youtu.be/JTOytgie_Uc) îndată după îmbarcarea în autobuzul pederastic parcat în scuarul bul. Vieru în fața monumentului comsomoliștilor, activiștii homosexuali recunosc entuziasmați despre poliție: ”bravo, au lucrat perfect!”; ”poliția împreună cu noi poate fi integrată în UE, pe restul încă e devreme”. Mai mult, aceștia declară deschis: ”poliția i-a amăgit (pe contramanifestanți)”, iar Frolov îi liniștește pe unii dintre pederaștii mai stresați de cele cîteva ciocniri din timpul marșului: ”mergem după mașina poliției, ei știu pe unde să ne ducă ca să ne protejeze.”

4. Patru din cei cinci membri ai ”Consiliului anti-discriminare” au participat la parada sodomită

Membri_Consiliu_parada

De la stînga la dreapta: Ian Feldman, Doina Ioana Străisteanu, Oxana Gumennaia, Andrei Brighidin.

Prin aceasta s-a demonstrat definitiv ”independența” acestui Consiliu, noua inchiziție pro-sodomită – bîta statului împotriva libertății de gîndire normală. Orice om sănătos la cap va desconsidera această grupare de ”experți în discriminare”, legalizată de guvernarea pro-pederastică pentru a ”educa” majoritatea tradițională după noile standarde ale ”toleranței” internaționale. Noul consiliu de discriminare a majorității tradiționale în favoarea minorităților anti-morale activează deja intens, pe baza legii ”anti-discriminare”.

5. Nici în acest an mitropolia lui Vladimir (Cantarean-Filat) nu a reacționat ca Biserică a lui Hristos

În mod tradițional deja, ”mitropolia Moldovei”, care se comportă în ultimii ani ca filială a PLDM-ului, a continuat și de această dată politica de susținere tacită a acțiunilor guvernării, în particular a paradei sodomite. Nici o binecuvîntare arhierească din partea celor 6 episcopi ai acestei structuri nu s-a făcut auzită pentru luarea de atitudine practică față de agresiunea homosexuală din centrul capitalei. Este de menționat că pentru a continua amăgirea turmei prostite, creierele mitropoliei au hotărît să publice o nouă-veche adresare către guvernarea anticreștină în care ”constată cu regret și îngrijorare” că guvernarea ignoră scrisorelele mitropoliei, iar la final își exprimă ”speranța că în sfîrșit conducătorii vor auzi poporul”… La fel, nici o binecuvîntare sau chemare preoțească publică nu a existat. Doar un diacon a îndrăznit să cheme creștinii la apărarea de batjocorirea sodomită a simbolului național din centrul capitalei – monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfînt. Astfel, din cele cîteva zeci de parohii din capitală, la mărturisirea în faptă a atitudinii au ieșit circa 60 de creștini (unii veniți chiar de prin sate). Același diacon a confirmat public poziția antihristică a lui Vladimir Cantarean care și-a argumentat trădarea prin aceea că chipurile ”prin proteste le facem la homosexuali și mai multă reclamă…”.

6. Statul a demonstrat că ”minoritățile sexuale” sînt o prioritate națională a guvernării pro-europene

În ce fel? Prin faptul că ministrul de interne – pldm-istul Recean – a venit în persoană la fața locului, luînd sub control personal desfășurarea fără probleme a marșului euro-pederast.

5379c0bf00579

Pentru a-și demonstra ”profesionalismul”, poliția și-a îndeplinit de această dată funcția cu și mai mult zel, fiind agresiv porniți împotriva cetățenilor care își exprimau mai mult sau mai puțin activ atitudinea față de pederastia publică. Este de menționat că Chișinăul nu a cunoscut demult o asemenea disproporție: dacă activiștii sodomiți erau în număr de aproximativ 100 de indivizi (dintre care jumătate venetici), forțele de menținere a ordinii pederastice au fost de circa 5-6 ori mai multe. Într-o țară normală, în aceeași sau în următoarea zi am fi asistat la demisii în masă din partea polițiștilor cărora le-a mai rămas o fărîmă de moralitate, din motivul că aceștia nu doresc să execute ordine ilegale îndreptate împotriva propriului popor încă nesodomizat pe deplin. Așa ceva însă nu s-a întîmplat…

5379c0c3551ea

5379c0be78ad7

Măștile au fost scoase, așa încît și cei orbi să poată vedea: cui slujesc ocupanții de la guvernare, pe cine reprezintă aceștia în mod oficial și practic: lobby-ul euro-sodomit internațional. Recean a demonstrat că este reprezentantul intereselor activiștilor homosexuali în MAI, iar poliția (cu denumirea mai actuală ”gay-police”) a încetat de facto să fie în slujba poporului și legii, devenind de facto aripa para-militară a ”GenderDoc”.

7. SUA, ONU, UE, OSCE și ”Amnesty International” au susținut activ și au participat la parada sodomită

Astfel, W. Moser (ambasadorul SUA în RM), ambasadoarea Suediei, reprezentanta ONU în RM, reprezentantul APCE, reprezentanta OSCE în RM au participat activ la ”Marșul egalității”, aclamînd democrația pederastică și pozînd fericiți alături de trepădușii lor locali. Mai mult, membrul APCE (deputat polonez pederast) a declarat în cadrul marșului: ”Sînt mîndru că astăzi (17 mai) Chișinăul este un oraș al curcubeului! Într-o zi, voi veți alege politicieni care vor mărșălui împreună cu voi; primarul vostru, prim-ministrul și președintele vostru vor mărșălui alături de voi și se vor mîndri cu voi!”

8. În premieră, Primăria (în frunte cu Chirtoacă) n-a ripostat la provocarea sodomită

În toți anii precedenți, primăria, luînd act de numeroasele adresări din partea cetățenilor și asociațiilor obștești, a reacționat la intențiile minoritarilor extremiști de a mărșălui prin centrul capitalei. Astfel, în repetate rînduri, primăria a dat în judecată organizația homosexualilor pentru intențiile lor, obținînd prin hotărîre judecătorească schimbarea traseului paradei (de exemplu, anul trecut, instanța a hotărît ca întrunirea sodomită să aibă loc la ”Teatrul Verde”, hotărîre încălcată intenționat de activiștii ”GenderDoc” în cîrdășie cu poliția lui Recean). În acest an însă, primăria a admis și a asigurat întru totul desfășurarea marșului ilegal (ilegal deoarece contravine art. 8 din Legea cu privire la întruniri).

9. Nici o forță politică nu a ieșit în apărarea poporului de agresiunea homosexuală

Deși în RM există cîteva grupări politice (parlamentare și extra-parlamentare) care nu ezită să se erijeze în vajnici apărători ai valorilor și tradițiilor naționale, nici un partid nu a confirmat practic ceea ce declară prin vorbe. În fruntea grăitorilor în deșert se află cel mai mare partid de opoziție care, se pare, a urmărit de la bucătărie acțiunile de sîmbătă, urmînd ca ulterior să obțină cumva dividende electorale din aceasta (”lupta cu guvernarea pro-sodomită!”, ”susținerea cetățenilor morali!”, ”promisiuni de legi anti-homosexualitate” ș.a.m.d.).

Întru sfîrșit, consider că anul viitor va fi unul decisiv, va fi unul în care forțele externe și activiștii lor locali vor depune eforturi maxime pentru a-și desfășura parada anume în inima capitalei, pe PMAN și în fața monumentului domnitorului nostru. Astfel, fără o reacție coerentă și din timp a poporului, Moldova va fi îngenuncheată definitiv de cei care urăsc de moarte tot ceea ce înseamnă valori și demnitate omenească și națională.

One comment

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OUG 22/2014 interzice orice fel de construcţie, provizorie sau definitivă, fără acordul proprietarului de drept al terenului, dar şi fără autorizaţie de urbanism de la primăriile de localităţi şi fără autorizaţii de mediu. Această lege reglementează puţin explorarea şi exploatarea gazelor de şist acordând administraţiilor publice locale şi arădenilor puterea de decizie.
    Noua reglementare ar putea pune punct tentativelor de explorare a gazelor ce se desfăşoară în judeţul nostru, în perimetrul EX-6 Curtici, perimetru ce cuprinde 11 localităţi din judeţul Arad. „ Emiterea autorizaţiei de construire în baza unui contract de comodat/locaţiune se poate face numai pentru construcţii cu caracter provizoriu şi acordul expres al proprietarului de drept. Prin excepţie, în baza unui contract de închiriere încheiat în condiţiile legislaţiei specifice din domeniul petrolului şi gazelor naturale, de către titularii de licenţe/permise/autorizaţii cu proprietarii terenurilor din perimetrul de exploatare, se poate autoriza inclusiv executarea lucrărilor de construcţii necesare pentru derularea operaţiunilor de explorare/prospectare geologică şi exploatare a petrolului şi gazelor naturale, altele decât construcţiile cu caracter provizoriu, dacă respectivele contracte cuprind explicit acordul proprietarilor pentru executarea lucrărilor de construcţii pe aceste terenuri”, se arată în noua lege. Aşadar, arădenii care nu îşi dau acceptul pentru explorarea gazelor pot să stea liniştiţi: nu le va călca nimeni pământurile.

    http://www.tion.ro/piedica-legislativa-pentru-gazele-de-sist/1418840

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*