VIDEO: România, sub asediu. Străinii au devenit stăpâni pe o treime din pământurile noastre

În timp ce unele ţări sunt fărâmaţate pe timp de război, altele se pot pierde pe timp de pace. Este şi cazul nostru.
În doar un deceniu şi jumătate, 4,5 milioane de hectare au ajuns pe mâna străinilor, iar suprafaţa se va mări în considerabil, odată cu legea care ne obligă să vindem pământ străinilor.
Nu numai că teritoriul ne va fi cumpărat de alţii, dar şi ce produc ei aici va pleca spre Occident.

Cel mai scump pământ este la Nădlac. Acolo, un hectar costă 5.000 de euro.
În decembrie 2012 la Nădlac, sute de fermieri au ieşit să protesteze în stradă faţă de proiectul care leagă România de Ugaria, aşa cum au gândit-o specialiştii guvernului Boc.
Fără pasaje şi treceri pentru utilajele agricole, noua autostradă va izola aproape opt mii de hectare de teren aflate la graniţa cu Ungaria, mai precis, cel mai fertil pământ din vestul României.
Proprietarii arădeni se tem că vor fi nevoiţi să vândă pământurile vecinilor de peste graniţă, pentru simplul fapt că nu vor mai avea acces la ele.
La doi ani după protest, cele mai negre gânduri ale lor sunt pe cale să devină realitate: proiectul autostrăzii nu a fost schimbat, dar a mai şi intervenit ceva – în curând, cetăţenii străini persoane fizice vor primi, conform prevederilor Uniunii Europene, dreptul de a cumpăra pământul românesc, fără ca cineva să îi limiteze şi să îi oprească în vreun fel, iar presiunile din exterior, spun oamenii, au început deja.

Niciun Guvern din ultimii 24 de ani nu a anticipat că retrocedările greşite şi ignorarea micilor agricultori va duce într-o zi la înstrăinarea pământului.
Până şi străinii sunt surprinşi că în ţara noastră, o ţară cu un potenţial agricol uriaş, terenurile se vând pe preţuri de nimic, în timp ce oamenii care locuiesc în mediul rural abia trăiesc de pe o zi pe alta.
În sate au rămas bătrânii, copiii au plecat să îşi facă un viitor în oraşe pentru că viaţa de acolo nu le mai oferă nimic. Aşa au ajuns străinii să stăpânire pe tot Banatul. Şi, din câte se vede, ei chiar ştiu să facă treabă.

Trei milioane de hectare, adică o treime din pământurile noastre, au fost preluate străni.
Majoritatea sunt findalenzi, italieni, egipteni şi au ocupat o suprafaţă echivalentă cu cea a cinci judeţe din România.
În acest fel, străinii ar putea deveni stăpâni peste jumătate din ţara noastră.
Suntem primii în topul ţărilor care îşi permit să vândă pământ străinilor, celelalte state au găsit tertipuri pentru a nu le da teren.

Liderul Partidului Verde din Parlamentul austriac înţelege perfect ce se întâmplă şi ne priveşte compătimitor: “Este vorba de bani, este vorba de corupţie. Dacă aş fi o companie internaţională şi ar trebui să aleg între a cumpăra pământ sau pădure în Austria sau în România, cu siguranţă aş cumpăra o pădure în România.Din cauza preţului şi a Guvernului. Voi aveţi pădure ieftină şi guvern la fel de ieftin”.
Niciun occidental nu ar fi îndrăznit să vină în România să cumpere ce vrea şi să taie cât doreşte dacă nu ar fi ştiut cât de neatenţi suntem cu teritoriul nostru şi cât de slabă şi de uşor manipulabilă este legislaţia de la noi.

În Austria nimeni nu ar îndrăzni să defrişeze după bunul plac pădurile aşa cum se procedează în România. Legislaţia privind exploatările forestiere este foarte aspră, iar taxele impuse companiilor sunt enorme. “În Austria nimeni nu ar accepta, cadezastrul din pădurile voastre să se producă şi pădurile noastre”

Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea În premieră, de la Antena 3.

15 Comments

 1. NOI SUNTEM STĂPÂNI PE ACEST PĂMÂNT!

  hai să zicem toți o rugăciune ortodoxă care a fost spusă și în timpul celor mai mari prigoane din Rusia și a făcut minuni, a alungat pe diavol și cei ce i-au urmat au ars în iad de vii și au fost aspru pedepsiți așa cum singuri au cerut cu gura lor – își băteau joc de semnul sfintei cruci și spuneau că dacă are putere să mă taie, sau să mă omoare – și la câteva ore sau a 2-a zi au murit acei sataniști bolșevici din rusia, ucraina și statele foste sovietice. Acuma Rusia este creștină! Trebuie să ne rugăm pentru Rusia și pentru Craiul creștin-ortodox Vladimir :

  Sa se scoale Dumnezeu, si sa se risipeasca vrajmasii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara demonii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii, zicand:

  Bucura-te, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, care gonesti demonii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorat la iad, si a calcat puterea diavolului, si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrajmasul.

  O, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, ajuta-mi mie cu Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si cu toti Sfintii, in veci. Amin.

 2. “Acuma Rusia este creștină! Trebuie să ne rugăm pentru Rusia și pentru Craiul creștin-ortodox Vladimir :”
  Asa este

  Sa se scoale DUMNEZEU, si sa se risipeasca vrajmasii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara demonii de la fata celor ce-L iubesc pe DUMNEZEU si se insemneaza cu Semnul Crucii, zicand:

  Bucura-te, Preacinstita si de Viata Facatoare Crucea Domnului, care gonesti demonii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos , Care S-a pogorat la iad, si a calcat puterea diavolului, si te-a daruit noua pe tine, Cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrajmasul.

  O, Preacinstita si de Viata Facatoare CRUCEA Domnului, ajuta-mi mie cu Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si cu toti Sfintii, in veci.
  Amin.

 3. nu voi intelege niciodata sclavia acestui popor la fiara si la cei vanduti fiarei
  Voi Intelege Voia SFANTA A Lui DUMNEZEU peste acest pamint cand pietrele vor mai striga pe acest pamint …pentru ca pamintul de sub ale noastre picioarele este vandut iar poporul in sclavie este dus la pierzare
  Luati Jugul Meu a spus MANTUITORUL , Mesia , Domnul IISUS HRISTOS ca este usor si
  Iubiti LUMINA ca fii ai LUMINEI Sa Fiti
  https://www.youtube.com/watch?v=8d2VoN3oiZ8

  Ai Mila DOAMNE si de noi
  ca lupul paznic este pus la oi …
  peste tot pamintul acestei Tari vrajmasul cel rau vrea a pune stapinire
  Tara Increstinata de un Sfant Apostol ,
  Sfantul Apostol Andrei
  Amin.

 4. ..si ce veti mai da raspuns tot pe acest pamint …
  care ati vandut Aceasta Tara care ati vandut acest pamint
  naimiti sunteti fiara
  caci pe HRISTOS l-ati vandut asemeni
  amin.

 5. poporul evreu a fost odată dus în ispită prin femei desfrânate. pentru că puterea lui venea din credința lui.
  Așa e și acum că s-au îndrăcit unele curve la televizor care lucrează cu duhul satanei ca să piardă neamul românesc.

  Sunt blestemate și cred că pedeapsa lui Dumnezeu va fi peste ele pentru ce-au făcut acestui neam. Diavolul le-a luat sufletul pentru că au făcut foarte mult rău. Acum foarte multe femei se iau după ele și smintesc bărbații în lume, prin Biserică și prin mânăstiri!

  Să dea Dumnezeu să se întoarcă pentru că altfel vor avea soarta mamei Monicăi Gabor!

 6. a ajuns să existe și o “evlavie a desfrâului”.
  Închinarea la Baal trebuie să înceteze.
  Televiziunile nu mai dau despre Dumnezeu… sunt numai portavoci ale fiarei antihristice!

  1. dar lasă că nu scapă ei nepededsiți pentru ceea ce au făcut, îi trăznește Dumnezeu pe ăștia când le e lor lumea mai dragă!

 7. Partidul Umanist face parte din guvern si e la putere si e mai mult decat bizara o asa campanie tv cand are fraiele puterii si pot sa opreasca defrisarile prin interzicerea exportului de cherestea sau dreptul la proprietate dat strainilor. Pai, ei sunt puterea! Pe cine critica? Pe ei insusi? Ei au dat legile astea, pentru ce se plang? Incepe numaratoarea pentru stergere:1,2,3,4,5,6,7,…..

 8. “gratie si multumiri “celor care ati votat si pus pe satana in guvernare …numit “daniel constantin ”
  mergi in Bucuresti la Sfintele Moaste ale Sfantului Nectarie de la Eghina si isi trimite slujitorii spre “intampinare ” dar nu stiu sarmanii ca PAZA BUNA TRECE primejdia rea …
  si apoi ti se arata cum satana sta peste bucuresti cel cu nume de imparat si de prooroc mare
  ORBILOR cat oare mai stati in orbire si in mutenia grea …
  pina cand ?
  asa de mult v-a orbit satana ca v-a luat mintile ?
  ascultati pe acest SFANT ce spune …oricum pe mine nu ma luati in seama
  dar Veti Lua Seama la Puterea DUMNEZEIASCA care va sta impotriva fiarei …
  http://www.youtube.com/watch?v=8d2VoN3oiZ8
  http://www.youtube.com/watch?v=lqYpRw2Mr4w

   1. este vorba de 2012 cand a venit Sfantul Nectarie de la Eghina in Bucuresti …si am mers in Bucuresti l
    mai multe amanunte nu ar trebui sa dau ….insa
    sa Fie Dat ADEVARUL pe fata
    doar atat observi cand esti filat de un nene cu palarie , perciunat imbracat in negru si cu un diplomat cum sta de o parte in stanga la o distanta apreciabila …atunci cand vrei sa iti iei ceva de mancare pentru un pachet … randul era mare la Sfintele Moaste
    si apoi observi cum nevazut “cineva ” care te protejeaza ,parca ma impingea sa ies afara si imi spune in gand iesi mai repede de aici , iesi mai repede banuiesc ca SFANTUL NECTARIE Era
    si spun acestea spre Slava Lui DUMNEZEU
    si te impinge nevazut cu graba sa iesi de acolo de unde esti filat din acel “mini restaurant “in gara de nord …
    am iesit din gara dar te trezesti cu talpa cizmei de la piciorul stang taiata fara nicio explicatie …
    poate aveti voi vreo explicatie
    insa pentru mine ce am vrut a spune… Am Spus si am Aratat
    poate si cu pretul …care se cere pentru ADEVARUL cel Curat
    Insa PAZA BUNA trece primejdia rea caci nu suntem singuri in aceasta Lupta dusa impotriva fiarei , impotriva spuraciunii mari pusa in conducerea Tarii

    la manastirea Radu Voda nu am fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 Comments
scroll to top