Papa Francisc cheamă Mafia la pocăință: Nu mai faceți rău sau veți sfârși în iad

rp_papa-Francisc-300x199.jpgPapa Francisc a lansat cel mai dur atac al sau asupra mafiei, transmitandu-le sefilor gruparilor de crima organizata ca vor ajunge in iad daca nu se “caiesc”  si nu renunta la vietile lor de “putere si bani patati de sange”, relateaza The Guardian.

Asemeni Papei Ioan Paul al II-lea, care a facut un apel la liderii mafiei sa renunta la “cultura mortii”, suveranul pontif a indemnat mafiotii sa “inceteze sa faca rau”, intr-o intalnire fara precedent avuta cu sute de rude ale victimelor, la Roma.

“Cred ca nu pot incheia fara sa adresez un cuvant protagonistilor care sunt absenti azi – barbatii si femeile din mafie. Va rog sa va schimbati vietile. Caiti-va. Incetati sa faceti rau,” a spus Papa.

Intalnirea, care a avut loc intr-o biserica de langa Vatican, a reprezentat o premiera, fiind prima data cand un suveran pontif a luat parte la evenimentele unei organizatii anti-mafie, Libera, legate de o comemorare anuala.

In cuvantarea sa, Papa a facut o referire speciala la un atac ce a avut loc luni in sudul Italiai, in provincia din jurul orasului Taranto, cand trei oameni – doi adulti si un bebelus – au fost impsucati mortal in ceea ce pare a fi un atac al mafiei.

“Inca aveti timp sa evitati sa sfarsiti in iad. Asta va asteapta daca veti continua pe aceasta cale”, a mai spus el. “Aveti un tata si o mama. Ganditi-va la ei. Plangeti putin si caiti-va”.

Notă: Cuvântul papei nu are nicio putere asupra oamenilor, nu le mișcă sufletele către pocăință, întrucât Duhul Sfânt nu este prezent în Adunarea Papistașilor, numită impropriu biserica catolică. Fără a fi în dreapta credință, nu poți nădăjdui la mântuire, la iertarea păcatelor, oricât de multă părere de rău ai avea, căci zice Domnul: Cine nu adună cu Mine, risipește și Cine nu este cu Mine este împotriva Mea. (Matei 12, 30). Așadar, papistașii nu numai că nu sunt cu Hristos, ci sunt împotriva Lui, sunt antihriști. Chiar dacă stau cu numele lui Hristos pe buze, ei propovăduiesc un fals hristos, desfigurat de erezia filioque și toate celelalte rătăciri ale papei.

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai mai, cum tremura oasele papistasilor dupa cuvantul tau infalibil. Acum scriu papei ca trebuie sa trimita o foaie cu acele cuvinte impotriva mafiei, ca sa fie ele citite de catre Pf. Daniel dreptcredincios. Atunci sigur mafia din Italia va sfarsi, asa cum a sfarsit cea din Romania, gradina Maica Domnului.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Păi cum adică, eu ştiam că Vaticanul este capul mafiei siciliene. Totul este doar un mare circ, praf în ochi aruncat la tv, pentru proşti..... Vaticanul este cel mai mare circ de stat. Din păcate un circ macabru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*