Razboieni și Tupilați au câștigat o nouă luptă, poate și ultima cu cei de la Prospecțiuni SA

razboieniintalnireRazboieni si Tupilati au castigat o noua lupta cu cei de la Prospectiuni SA care au venit prea tarziu sa explice oamenilor ce cauta. Desi cei de la Prospectiuni SA nu au venit singuri ci insotiti de prefect si autoritati, nu au reusit sa schimbe absolut cu nimic parerea localnicilor, ba cred ca mai rau au stricat lucrurile.
Situatia conflictuala creata in aceste comune este exclusiv rezultatul greselilor de imagine si comunicare a firmei Prospectiuni SA, care a crezut ca daca are “tot sprijinul si atentia cuvenita” de la tovarasul Culita Tarata este de ajuns. Consideram ca daca localnicii ar fi fost respectati si compania de prospectiuni se ingrijea putin de propria imagine, conflictul ar fi putut fi evitat cu eleganta deoarece nu e prima oara cand se fac astfel de activitati in Neamt.
Autoritatile au venit cu ideea de a aplana un conflict, dar vazand ce zic acei oameni simpli si sinceri au plecat dandu-le dreptate caci situatia nu era deloc cum au vrut sa o creioneze unii care ziceau ca totul e pus la cale de oameni rauvoitori, deoarece la aceasta intalnirea au vorbit oameni imposibil de manipulat incepand cu tarani simpli, o maicuta, un preot, chiar si o judecatoare, etc.Finalul discutiilor a culminat cu plecarea celor de la Propsectiuni SA in huiduielile prelungi ale localnicilor.
Ramane totusi intrebarea ce se intampla oare cu statul de drept, caci indiciile de comitere a faptelor cu caracter penal abunda incepand cu lasarea de substante explozibile nesupravegheate pe terenurile din comuna si pana la afectarea panzei freatice.
Lucrurul cel mai urat care a iesit la iveala cu ocazia acestor evenimente a fost acela ca parlamentarii, senatorii si alesii judeteni ce ar fi trebuit sa reprezinte aceasta zona nu au venit macar sa vada ce au de zis acei oamenii.
Multumim localnicilor care ne-au contactat si au tinut legatura cu noi in permanenta si ne-au sprijinit in relatarea cat mai complexa a evenimentelor din zona Razboieni si speram ca am reusit la randul nostru sa-i ajutam cu ceva.
Multumim de asemenea si entitatilor media din Neamt si reprezentantilor posturilor nationale care din motive doar de ei stiute au refuzat implicarea in acest subiect, ceea ce a facut  sa atingem strict pe aceste evenimente un numar atat de mare de cititori din toata tara si de peste hotare incat ne este frica sa il facem public sa nu fim luati de mincinosi.

OPINII LOCALNICI

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ZzH33st_3Vo]

DESFASURAREA INTALNIRII

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=knmwHaI8hkQ]

Iosub Robert | Ziar Piatra Neamt

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Observati omul care poarta ochelarii , EL este un CAP important de coordonare a acestor lucrai ,mare smecher , El scrie pe hartie numele celor care vorbesc ,cand se prezinta ,deci are si o alta masca -misiune .... Si inca ceva ,nici nu sa prezentat cine este ...

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Unde e mass media asa zis libera? unde e statul de drept, politia, DNA sa vada ce se intampla? nenorocitii de straini de la firme ar trebui expulzati din tara si neam de neamul lor sa n-aiba ce cauta in tara noastra.
    Dumnezeu sa nu le ajute!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    O vor face din nou. Insa, prin invaluire. Precum serpii.
    In ce priveste legea, aceasta nu este pentru ei. Ati vazut pana acum vreun politician sa o respecte? Vreun politist?..., jandarm?..., primar?... Poate una-doua exceptii.
    Tarani, maicute, preoti - Acestia sunt salvatorii neamului romanesc, Arhanghelii. Doar dintre ei se va ridica un conducator curat cu inima.
    Dumnezeu Sa-i ocroteasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*