Moldova says no EU

Frati basarabeni, stiu ca probabil ati auzit doar lucruri pozitive despre Uniunea Europeana, dar acestea sunt doar propaganda, nimic nu este in realitate ceea ce se povesteste de catre activistii pro-UE.

De la 7 ani de la aderare NIMIC nu s-a schimbat decat in rau! Nu va lasati inselati de “ajutoarele” UE, vi le vor lua inapoi INZECIT dupa ce vor da indatora si nu veti mai putea plati in bani cash, va vor exploata RESURSELE NATURALE impotriva vointei voastre. Companiile straine vor pune marionete in Parlamentul vostru pentru a-I manipula.

Va vor distruge traditiile asa cum ne-au facut si noua.
Vor da drepturi inversatilor sexuali, asa cum deja procedeaza cei de la organizatia GENDER-M in colaborare cu AMBASADA SUA la Chisinau.
Va vor lua terenurile agricole prin ordonante date de UE IMPOTRIVA vointei voastre!
DE CE SA INLOCUITI FOSTA UNIUNE SOVIETICA CU UNA NOUA DENUMITA UNIUNEA EUROPEANA, CAND AMANDOUA SUNT TOT UN DRAC?

Uitati ce doresc sa faca “reprezentantii UE” din Republica Moldova trimisi de Bruxelles, la nivel al celor 28 de state membre UE.

Norme UE pentru combaterea “discriminarii” in Romania: HOMOSEXUALII
https://ec.europa.eu/romania/news/17012014_norme_ue_pentru_combaterea_discriminarii_ro.htm

Uitati ce s-a votat la Bruxelles, Belgia, unde este parlamentul UE:

Senatul belgian a adoptat proiectul de lege privind EUTANASIEREA COPIILOR
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/senatul-belgian-a-adoptat-proiectul-de-lege-privind-eutanasierea-copiilor_1339204.html

In 1991 ati cerut INDEPENDENTA si ati primit-o, nu va atarnati singuri la jugul Uniunii Europene pentru ca NU veti avea nimic de castigat.

La Bruxelles nu-i ca la București. Au aflat-o pe propria piele mii de români care s-au trezit că trebuie să înapoieze Uniunii Europene 23 de milioane de euro din fondurile primite pentru a-și moderniza satele. Plătesc cu vârf și îndesat neglijența celor care îi conduc și care au conceput proiecte proaste și au aprobat lucrări făcute de mântuială. Pentru că nu au cu ce plăti localitățile au ajuns la faliment iar oamenii simpli sunt disperați.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2qNex5oP51Y]

Motivele nationalistilor pentru a se opune aderarii Basarabiei la UE:

Motivele invocate pentru împotrivire la Uniunea Europeană sunt:

  • Moldova nu va avea putere de decizie reală în cadrul UE, ci va primi doar portofolii de umplutură, cum este cel de „traduceri și multilingvism”.
  • Legislația UE va avea întâietate în fața legislației moldovenesti, adică nicio decizie majoră nu va mai putea fi luată fără aprobarea structurilor birocratice de la Bruxelles și Strasbourg.
  • Aderarea va aduce creșterea prețurilor și șomajului.
  • În agricultură, vor fi impuse standarde imposibil de atins pentru țărani, iar produsele autohtone naturale și competitive vor fi sabotate de marile concerne alimentare sub pretextul „siguranței alimentare”, mergându-se până la interzicerea producției care depășește „cotele maximale alocate de UE”. Țăranii vor fi nevoiți să-și vândă pământul și vor deveni „proletari agricoli” pentru noii latifundiari.
  • Moldova va fi golită de specialiști și invadată de imigranți din Asia și Africa.
  • Va fi impusă dictatura minorităților, iar valorile naționale vor fi considerate generatoare de ură și vor fi distruse. Se va rescrie istoria Moldovei, astfel încât moldovenii/basarabenii să fie incriminați pentru suferințe pe care le-ar fi cauzat altora de-a lungul veacurilor și pentru care vor trebui plătite despăgubiri. În loc de mândrie națională și patriotism, școlile vor inocula copiilor simțământul vinovăției și rușinii față de faptele strămoșilor lor.
  • Presa, radioul, televiziunea și internetul vor fi cenzurate, convorbirile telefonice și corespondența monitorizate și opiniile contrare vor fi interzise, folosindu-se ca pretext lupta antiteroristă.

Asa ca daca intrati in Uniunea Europeana nu faceti altceva decat sa schimbati imnul “Limba Noastra” cu “Oda Bucuriei”.

Imnul Europei de Rasarit , de Cristian Buica

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dk8f9AuRg30]

Institutul national pentru
analiza istorica Octavian Goga