piciorus_bebeDin luna mai a anului viitor, în Europa, va fi introdusă obligaţia de a implanta tuturor nou-născuţilor un microcip sub piele.

Noua tehnologie va fi aplicată în spitalele publice, concomitent cu vaccinarea şi va stoca informaţii personale (nume, grupa sangvină, data naşterii) şi pentru a preveni cazurile de răpire, scrie amfms.ro.

Microcipul va fi echipat şi cu un puternic detector GPS care va funcţiona cu o micro-baterie. Aceasta va putea fi înlocuită la fiecare doi ani, la spital. Dimensiunea cip-ului va fi foarte mică, de mărimea unui bob de orez, şi se va baza pe o tehnologie pasivă NWO.

Implantarea se va face în mod nedureros, subcutanat, în cotul stâng, o zonă liberă de terminaţii nervoase.

După mai multe verificări, s-a dovedit că ştirea este FALSĂ, mai multe publicaţii obţinând dezminţiri de la autorităţile UE. În 2013 a circulat o altă astfel de ştire conform căreia toţi americanii ar urma să aibă CIP-uri.

| romaniatv.net

Acest tip de știre este lansat pentru a testa reacția și vigilența oamenilor, încât să se știe care este opoziția și dacă se poate face acest pas către pecetluire. Noi, ortodocșii, avem clar proorociile sfinților care spun că stăpânitorii lumii acesteia vor umbla cu viclenii ca să ajungă la semnul fiarei ce va fi pus pe mână și pe frunte. Deocamdată, suntem la faza actelor cu cip, pas care trebuie refuzat categoric pentru a amâna cât mai mult celalalt pas – implantul cu cip sub piele.